Fulgusori de nov-dec 2009 (134)
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
hihihi....stirile arata numai zapada de pe valea prahovei...si eu ma gandesc deja la o cana cu vin fiert si cu o felie de portocala in ea 
eeehhh.....hai ca nu mai e mult 
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion unde-s matzele? ca nu le vaz [baba cu ochelari] ![]() |
Subject: mitz
From: me
monis
cu poze sapt 37 +
vicroria28 spune:

Buna burtici,si eu sunt una dintre ''vinovatele''de pe lisat lui Monis...

foarte multe
pt ea ...caci prin munca ei a reusit sa ne scoata din barloguri...
Ar trebui sa incep cu inceputul.
adica mijlocul lui iulie de cand nu am mai scris...dar inainte de toate vreau sa va spun ca nu a trecut nici o zi fara sa va citesc

Am trecut alaturi de voi si prin cele mai fumoase momente dar si prin cele mai putin placute...am zambit si mam bucurat atunci cand au aparut primii fulgusori si am asteptat cu nerabdare sa vad pozici cu ei,aici trebuie sa le felicit pe proaspetele mamici
sa le
si sa le urez mult fericire alaturi de piticutii lor frumosi!@!!
Am avut o tentativa de a scrie in acele momente mai negre ale odiseei noastre
remember???dar din motive variate nu am mai scris,am contnuat doar cu lectura.
Spuneam ,mijlocul lui iiulie..ajuns acasa la Hunedoara..
...urmat vacante la tara,o mica luna de miere la Baile Felix
,apoi scuret plimbari de colo colo...asa e cand lipsesti aproape 3 ani de acasa!!!
Frumoasa perioada...burtica crestea...Matteo-Orlando crestea
soarele pe cer..bronz..inot...ce frumos a fost....
Ajungem la ora actuala:burtica e acum burtoi
eu sunt acum in saptamana 37,dar din pacate de 10 zile sunt consemnata la repaos total si la patuc deoarece
meu a migrat prea mult sper sud
si tati e inca la Dublin
il asteptam pana Miercuri si apoi putem sa facem tot ce vrem
caci vom fi in saptam 38 si orice pericol va fi trecut.
M-am intins cat o placinta ...va las sa savurati mesajul meu si ma apuc sa scriu mai la subiect de acum incolo!!!

la toate burtoasele si sper sa fim cu toate super pregatite ptr
nostrii!!!
Viky 37 sapt+Matteo-Orlando
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Romanitza_31 in legatura cu mastita, moasa la curs ne-a spus ca se face daca sanul nu este complet golit! daca bebe nu il goleste, trebuie sa ne mulgem noi dupa fiecare masa pana il golim! asa se pare ca am evita mastita .... |
ciudat... eu am intrebat luni la medic care sunt cauzele mastitei, daca e adevarat ca trebuie goliti sanii dupa alaptat si mi-a zis ca nu, pt. ca dupa o ora - doua bebe va suge iar si daca golim sanii n-o sa mai avem ce sa-i dam. si mi-a mai zis ca microbii sunt cauza mastitei...
poate e vorba de mastita care se face daca nu se desfunda canalele (in primele zile de alaptat), insa cu golitul sanilor nu stiu ce sa zic, poate ar trebui sa mai intrebam niste medici, ca vad ca parerile sunt impartite.
magdaz_ina spune:
Laurairina, eu am avut o pompa manuala ieftina "no name", din farmacie, nu e o minune dar nu am folosit-o decat de max. 5-10 ori la inceputul alaptarii cand mi s-au umflat sanii, pana sa traga Iarina bine si apoi o data sau de doua ori cand am intarcat.
Dupa parerea mea poti lua ceva ieftin si doar daca o sa constati ca ai nevoie permanent sa investesti in ceva de firma. In principiu, daca BB suge cum trebuie si alaptezi la cerere nu mai e nevoie. Dar depinde de organismul fiecaruia.
Magda
30+ cu 
si IARINA 31.01.2006
dienutze spune:
Vazut poze cu fulgusori scumpi rau 

Sa le dea DD sanatate si noroc!
Azi m-am urnit si eu si am dus prenatalul la munci, am stat o lecuta la barfa cu colegutele, apoi am bagat somnic. Cred ca si de la vremea asta, dar in ultimul timp pap tooot! Nu ma pot opri din rontait! Si am o leneee, trebuie sa ma mobilizez sa mai smotruiesc prin casuta, da chef...ioc!
Eu nu stiu deloc ce sa fac cu pompa de san: sa iau de acum sau nu. As lua aventul ala manual sau primii pasi electric...tot cam acolo ca bani. ma gandesc ca oricum trebuie cam din a doua zi de dupa operatie...si sa trimit pe sot atunci sa alerge dupa ea...zau ca nu stiu ce sa fac. Sper in acelasi timp sa nu fie nevoie...dar sanse vad ca sunt f f putine sa nu fie nevoie, din cate am citit de la mamici. Of!
33+ cu
Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani
sa fim sanatosi!
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui monis5 Subject: mitz From: me |
monis, d'acord cu matale, da' nu scrie nimic in mail...
Lili
36 cu
Alexandru
laurairina13 spune:
asaaa..Multam de raspunsuri la fetili mele harnice :krelia, Stephy, Ionela, Magdaz
Statisticile pana acu:
Pompe de muls:
1. Stony Angel-pompa manuala- sa ii zicem ceva de genu 'no name' -25 ron Carrefour- buna si nu prea..posibilitate sa o achizitionezi defecta;
2. Avent Isis Manuala-2 variante-una mai putine componente 2 mil/ una mai multe la pachet 3 mil- manuala, ft buna, pareri pro: Krelia, Stephy, Vicroria, Lumy-o foloseste si e ft multumita
3. Avent Isis Electrica-ft buna, Betty o are si e ft multumita!, aproape 6 mil..
-''scump, doamna scump...da halatu?''![]()
![]()
4. Varianta cheep and with the little help of huzband??? -by Ramonika![]()
![]()
![]()
-aviz amatoarelor, nu e inca incercata pe pielea celei care a inaintat-o ![]()
![]()
Asa..acu mai vreau pareri, sa completam listuta, cu cine ce a auzit, folosit, expereinta proprie, a altora, preturi, de unde!!!!!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
vicroria28 spune:
LauraIrina
asta in primul rand si in al doilea
,sper ca tu sa-ti mai amintesti de moi
..in legatura cu pompa de san eu mi-am cumparat cea de la Avent manuala,pretul a fost mai mic deoarece am luat-o din Irlanda
sper sa o si folosesc..parerile sunt impartite,eu cred ca orice pompa indiferent de marca isi face treba
pe mine ma inspaimanta putin acest subiect:'mulsul''
dar sper sa ma descurc la momentul potrivit.
Felicitari ptr apartament
pupici
Viky+Matteo-Orlando
Flavours spune:
deja am super nervi cu idiotii astia cu caldura... AC-ul isi face treaba saracul, numai ca nu e acelasi lucru... si e vb de una dintre arterele mari ale Bucurestiului. nu stiu pe cine sa injur, ca tare as mai injura pe cineva acum! iar tampitul de vecin de deasupra nu isi repara balconul si imi curge mie de la el sa imi strice toata renovarea... cica balconul nu e al lui e al primariei!!!
am vazut ca discutati de pompele de san... eu nu mi-am luat inca... dar am o nedumerire - cu laptele care se pompeaza ce se intampla? il depozitam cumva? il folosim ulterior? am inteles ca e bine sa evitam sa dam biberonul ca sa nu respinga sanul... si atunci? cam de cate ori pe zi (24h) mananca un bebe? daca mananca des nu e mai bine sa alternam intre sani?
:-S eu sunt in ceata rau de tot...
36 sapt