Fulgusori de nov-dec 2009 (134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

Fetele acum ma pun putin la orizontala, va si va mai scriu mai tarziu
Viky+Matteo-Orlando

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Flavours, aveti caldura oprita de jos de la bloc, sau nu v-adat radetul? la mine urmeaza a 3a noapte cu caldura...

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Asa ziceam si eu ca nu am nevoie de pompa dar cand au inceput sa se umfle sanii si sa ma doara abia asteptam sa vina sotul de la farmacie cu ea, noroc ca el a ascultat sfatul medicului si mi-a cumparat chiar daca eu am zis ca nu vreau.
Atata doar ca am avut ceva ieftin care e mai mult gen aproape "de unica folosinta" fiindca nu trage prea bine si nici nu face vid etans dar, ma rog, a fost suficient asa pt. ca BB al meu nascut cu greutate mica a fost f. mancacios si a avut putere sa suga.

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

uau Betty sunt bestiale bancurile
imi pare bine ca te poti gandi si la bancuri acum

A vroiam sa -ti mai zic ca Simina nu a pierdut tot laptele.Zicea ca dimi a muls 30 ml pt ca nu s-a mai muls de ieri de la amiaza.Mi-e jena sa insist prea mult,i-am zis ca o pompa buna face minuni si trebuie sa se mulga des,am uitat sa ii zic de dus cald dar ii scriu imediat ca stiu ca e foarte important.Daca micuta a papat doar prin gavaj pana acum cred ca ii e greu sa traga direct din san sau ma rog chiar nu stiu de ce nu au lasat-o sa incerce sa alapteze.Cred ca asistentele alea ar trebui sa o incurajeze mai mult,eu cred ca inca poate sa produca mult laptic pt fetita.Gata,ii scriu acum

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

ar mai putea daca i-o da pe Maya sa o puna sa suga piele la piele, sau aventual sa i-a ceai de chimen si anason si in cel mai rau caz, daca ii este ok sa ii de-a altui bebe sa suga ca sa strimuleze lactatia...dar asta depinde de a si de spital

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Vicroria, normal ca imi mai aduc aminteee, admirasem o silueta frumoasa de mamica la cununia civila in primavara si pe urma...te-am cam dat disparuta
Deci esti in tara acum, o sa nasti unde? Si pe urma te intorci in Irlanda, sau ramai aici? Ca de lucrat stiu ca spuneai ca nu mai ai nici o sansa sa iti poti pastra locul de munca daca esti insarcinata...asa parca imi aduc aminte!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

a si mai am niste nelamuriri... cum o sa nasc prin cezariana pe 9 (daca sta bebe linistit), ce se intampla next? imi aduce bebele sa ii dau san sau mi-l baga direct pe formula de lapte(chestie pe care incerc sa o evit)?
eu am pus mana pe o pompa din asta de san si m-am speriat... parea instrument de tortura! mai incerc...

36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

asaaa..Multam de raspunsuri la fetili mele harnice :krelia, Stephy, Ionela, Magdaz

Statisticile pana acu:

Pompe de muls:

1. Stony Angel-pompa manuala- sa ii zicem ceva de genu 'no name' -25 ron Carrefour- buna si nu prea..posibilitate sa o achizitionezi defecta;
2. Avent Isis Manuala-2 variante-una mai putine componente 2 mil/ una mai multe la pachet 3 mil- manuala, ft buna, pareri pro: Krelia, Stephy, Vicroria, Lumy-o foloseste si e ft multumita
3. Avent Isis Electrica-ft buna, Betty o are si e ft multumita!, pretu?
4. Varianta cheep and with the little help of huzband??? -by Ramonika -aviz amatoarelor, nu e inca incercata pe pielea celei care a inaintat-o

Asa..acu mai vreau pareri, sa completam listuta, cu cine ce a auzit, folosit, expereinta proprie, a altora, preturi, de unde!!!!!

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

habar nu am cat am dat pe ea, ca am luat-o pentru Mario...oricum se gasea la sensiblue. O sa ma uit sa vad cat costa

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Cu lapticul din pompa il aruncam, oricum nu trageam decat atat cat sa nu mai fie sanii tensionati.
Si da, alt BB deja invatat sa suga cred ca desfunda canalele mai bine decat orice pompa, dar eu nu stiu decat un caz concret cand acel BB era baiatul de 8 luni al sorei mamicii in cauza.

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

sper ca radetul e de injurat... nu stiam ca pot sa opreasca si cotofenii din bloc caldurica... dar cred ca totul e posibil... daca il vad pe admin il trag de manecuta sa il interoghez.

36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Mai astept parreerii!!!!please

Din ce am inteles pana acu e buna sa ai o varianta super ieftina deja luata cand nasti , si in caz de probleme sa vii cu una buna si scumpa!

Flavours
, asa stiu, ca bb daca nasti prin cezariana papa la biberon formula si glucoza de cele mai multe ori, tu iti revii abia undeva dupa 12-24 ore de la cezariana, asa mi-a zis mie doctoru..Plus ca zicea de posibilitatea ca cele cu cezariana sa aiba laptic cam dupa a 3 zi de la operatie,nu e o regula da se intampla des cica. Deci, no chance sa il poti alapta tu din prima clipa , nicidecum..

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput