Fulgusori de nov-dec 2009 (134)
Raspunsuri - Pagina 8
magdaz_ina spune:
Betty, suntem alaturi de tine, si curaj, sa fi linistita, BB va veni cand ii este lui timpul, sa fiti amandoi sanatosi chiar daca decide sa va intalniti ceva mai devreme!
Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006
vias spune:
sa...si mie imi place Brasovul foarte mult, nu cred ca as vrea sa stau in alt oras din tara asta...doar ca ma gandeam la ce o sa fac eu astea 9 zile...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 12 ZILE
POZE
betty78 spune:
Nu imi fac griji, ca luni ar fi exact 37 de saptamani in cap si as intra in saptamana 38.... Sper sa fie totul bine
Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty78 Nu imi fac griji, ca luni ar fi exact 37 de saptamani in cap si as intra in saptamana 38.... Sper sa fie totul bine |
Consemn la pat si liniste sufleteasca
o sa fie bine!
Lili 36 cu Alexandru
ionelamaria spune:
Buna ziua
Lyly, Camy
Betty,esti curajoasa ca te-ai intors acasa... eu ma lipeam de doctorita... ma legam de ea de frica ufffff. Ai scris numai de vesti proaste.... pai vestea buna unde e? Ai 36+ sapt... bebe deci va fi excelent de bine dezvoltat si daca hotaraste sa te cunoasca maine
33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty78 Nu imi fac griji, ca luni ar fi exact 37 de saptamani in cap si as intra in saptamana 38.... Sper sa fie totul bine |
sigur va fi bine, stai cuminte
de suzy stie cineva ceva, pe cont vad ca nu are datele trecute
34+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI
marijan90 spune:
La multi ani RamoC si ElenicSa aveti parte de o nastere usoara si copii cuminti si sanatosi!
Suzica sa nasti repede si sa te refaci si mai repede. Succes
Betty, stai linistita la pat, fara efort. suntem alaturi de tine.
Pup toate fetele
37+ Gabriela
krelia spune:
'elo burtix!
FARST :
Hai Suzyca!
RamonaC
Elenic
SECAND :
Ramo, stephy..si eu va iubi pe voi!
laura, ai reusit pana la urma?
simo, mie imi place Ellan ..e mai..altfel
LauraG, super vesti, bravo!
miha, vazut si eu poze "siexi"
lylyana, sa cresti mare..ma gandeam eu ca o sa fie de folos mai multor fete ...btw, cum te mai simti?
monis...spune-mi ca dupa munca de azi-noapte, ai reusit intr-un final sa dormi..pliiiizzzz...haide spune-mi, imi spui, imi spui?
betty, hai ca nu trebuie sa gandesti negativ, da?...bebe va rezista pana luni, daca stai si tu cumintica ..si daca e de la DD sa vina luni, o sa fim aici, cu agitatele, sa va primim pe amandoi!
camy..mda..asa spune si hazbandu'...ca noi, de cand il avem..nu stiu daca ne-am uit la vreun film (asta cand mergea ).....dar platim in continuare ca prostii...citez "asa e cand se ia barbatu' dupa gura femeii...vreau hbo, vreau hbo...nah, ia hbo"
raluci...undi tre sa viu ..ca acu' trag nadrajii pi mini....si nu mai tiu cont nici di col..nici di vreme...de ni'ic
si ca sa o tinem tot intr-o sarbatoare..dau si eu un tortuletz..de la acelasi furnizor ca al lu' Ramo ...ca tare bun a fost al ei.......
pai, cum de ce?...am schimbat semnatura!..36+
krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
laurairina13 spune:
Betty, . O sa fie bine, chiar tu ai zis ca si la prima nastere cam tot in perioada asta ai nascut si Mario e bine merci! O sa iti tii bebelu mai devreme in brate, dar macar e trecut de prematuritate!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
Andrecluj spune:
Betty Oricum va fi sa fie, pari curajoasa si va fi bine. Ai grija de voi. 32+ Chiara Ada