Fulgusori de nov-dec 2009 (134)
Raspunsuri - Pagina 7
many_bani spune:
Le urez si eu sarbatoritelor noastre Ramona si Elenic, "la multi ani " , sanatate multa, fericire nastere usoara si bebelusi sanatosi.
Sa ne traiasca si sa creasca mari si fulgusori pe care deja ii avem, sunt asa de dulci. Si mamicile lor sa se bucure de tot ce le ofera aceste minunatii.
Monis multumesc mult de informatii, am asa un sentiment ca pe 31.10 ma opreste in spital, nu ca ar fi o problema dar in grupul nostru mai sunt doi baietei nascuti pe 31.10, mai vin si eu cu piscotel acum.....
36 + Vlad
monis5 spune:
Aha, cautarea incepe sa dea cate un rezultat iupiiii
Lylyana - la ce dr mergi? ca nu e trecut in listuta... si daca ai zis... eu am uitat cu siguranta
Am mai trecut de o saptamana... vinerea parca era multa lume care schimba... varsta ... amr... cat oare?!?!!?
monis cu poze
sapt 37 +
simona9999 spune:
Ninge la Bv????
ce frumos...... Doamne ce imi place iarna la munte, cand e zapada.......
am vista ca il plimbam si pe bb iarna la munte...... :)
RzmonaC, incepi o zi minunata cu un mic dejun minunat. Tine-o tot asa.
cea mai fericita cu 35+
sa fim sanatosi
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani am asa un sentiment ca pe 31.10 ma opreste in spital... |
Daca te "grabesti" asa, poate ne intalnim pe acolo
monis cu poze
sapt 37 +
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui monis5 Aha, cautarea incepe sa dea cate un rezultat iupiiii Lylyana - la ce dr mergi? ca nu e trecut in listuta... si daca ai zis... eu am uitat cu siguranta |
dr. viorel calciu
Lili 36 cu Alexandru
vias spune:
da, la Brasov ninge foarte tare...sa vad eu acum cu ce ma imbrac pe frigul asta...ca burta mea oare mai incape in ceva???????...sau trec si eu la hainele lui Pustache??????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 12 ZILE
POZE
Evy30 spune:
Neata fetelor
daca nu e prea tarziu , ofer o
Camy , ai grija cu hainele . pe mine m-a socat vremea de ieri . deja e miros de iarna .
la Bucuresti ploua groaznic . am trimis is eu sotul la cumparaturi caci frigiderul era nud ...si tb sa facem ceva de papica .
nici nu mai stiu ce . mai nimic nu as manca .
pana la urma ne-am oprit la o mazare cu pui , si o supica ...
Evy 35+
betty78 spune:
Azi am fost la eco si vestile nu sunt bune deloc....se pare ca contractiile alea pe care le am tot timpul si-au facut treaba si ca colul meu a ajuns la 1 cm iar cea mai proasta veste este ca mi s-a micsorat cantitatea de lichid amniotic f mult astfel incat nu l-a putut masura pe bebe deloc.....asa ca acum sunt acasa infipta in canapea...doctoritza mai spera sa rezist pana luni cu toate ca are mari dubii....ea a cam vrut sa ma opreasca in spital si astazi sa imi faca cezariana...eu am insistat totusi sa vedem pana luni si sa revin atunci la control....
Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
andrutza spune:
Multumesc Monis pentru raspuns si pentru ca m-ai scris pe listuta !!! Se pare ca am intrat la timp sa nu figurez si eu absenta de mult timp !
Sunt distrusa, n-am intrat ieri dupa-amiaza si mi-a luat o ora sa citesc apoximativ 20 de pagini (!!!!!) scrise in cateva ore.
LA MULTI ANI Ramona si Elenic, sa fiti sanatoase, sa nasteti repede si usor bebei sanatosi si frumosi !!!!!
Lacramioara, iti confirm si eu ca sentiment mai puternic decat dragostea de mama nu exista pe aceasta lume, eu mor de dorul fetitei mele doar cat sta la gradi de dimineata pana la 4 dupa-amiaza si imi doresc sa fac totul numai cu ea, chiar daca ma mai si supara din cand in cand. Nici eu nu sunt inca capabila de sentimente profunde, sau poate doar nu sunt constienta de ele inca, fata de bb2, dar am mai vorbit cu alte mamici cu doi copii care credeau ca nu mai pot iubi pe cineva la fel cum iubesc primul copil si, bineinteles, cand au tinut copilul 2 in brate s-a schimbat socoteala... Asa ca stai linistita, vei fi o super mama si iti vei iubi copilul mai mult decat crezi acum ca poti fi capabila sa o faci.Cami,super ca ninge, eu iubesc Brasovul si tare mult mi-as dori sa stau acolo, dar e cam greu...
Si nu in ultimul rand, Suzyca!!!
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 36+ Daniel Stefan
vias spune:
citat din mesajul lui betty78 Azi am fost la eco si vestile nu sunt bune deloc....se pare ca contractiile alea pe care le am tot timpul si-au facut treaba si ca colul meu a ajuns la 1 cm iar cea mai proasta veste este ca mi s-a micsorat cantitatea de lichid amniotic f mult astfel incat nu l-a putut masura pe bebe deloc.....asa ca acum sunt acasa infipta in canapea...doctoritza mai spera sa rezist pana luni cu toate ca are mari dubii....ea a cam vrut sa ma opreasca in spital si astazi sa imi faca cezariana...eu am insistat totusi sa vedem pana luni si sa revin atunci la control.... Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
atunci stai cumintica in pat...si daca o fi sa te apuce mai devreme de luni...bebe e totusi marisor, o sa fie bine.
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 12 ZILE
POZE