Fulgusori de nov-dec 2009 (134)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Many bani - am fost si eu ieri la Filantropia la control (si eu ma duceam doar la clinica pana atunci) si mi-e zis ca momentan colul nu e pregatit, dar cu toate astea nasterea se poate intampla oricum... deci fix pe dos, cine sa-i mai inteleaga si pe dr astia cu exprimarile lor? . De tarif cica ar fi intre 50 si 100 de lei... mie ieri nu a vrut sa-mi ia bani, replica a fost: "dupa...". Am platit doar recoltarea de secretii, culturi samd... habar nu aveam ca in spital astea nu sunt moca (au fost toate 65 de lei)...

monis cu poze sapt 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Camy si Betty aveti dreptate ca merita un pic perpelit dar din cauza circumstantelor a trebuit sa vorbim si de-acolo pana dincolo............. Important e totusi ca si voi l-ati fi iertat in cele din urma

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 8+!!!!!

l-as fi iertat...dar i-o faceam, de nu-i mai trebuia in veci cearta...
cred ca asta mi se trage si din cauza ca tata a fost si este un terorist cu mama....si eu nu iert barbatii...oricum, m-a prostit ca m-am maritat...ca nu voiam..

Te pup...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 12 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata dragelor,
pentru toate fetele care s-au gandit la mine si mi-au facut urari frumoase .
Ma duc sa papalesc ceva si va invit si pe voi cele care nu ati luat micul dejun inca, avem omleta cu cascaval, crenvusti si iaurt din ala bun de la napolact de oaie si bivolita, iami ... si ceva dulceturi de zmeura, mure si caise.
Revin mai tarziu!

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

la Brasov ninge foarte tare ...e asa frumos..

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 12 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

buna......prezenta la apel

nu am mai scris, e adevarat dar de citit , va citesc zilnic si urmaresc evolutia fiecareia
despre noi...nu prea am noutati...pe 23 mergem la morfo trim 3 sa vedem ce fac mucosii.....cred ca voi face niste matze de copii daca e sa ma iau dupa marimea burtii.....sint cu ochii pe ea in fiecare zi si studiez daca a crescut sau nu......vedem vineri cum stam exact
in rest ...bebeii sint miscaciosi, mai ales seara, uneori am insomnii, treziri regulate noaptea pt pishu, dureri de spate si mers tare leganatu..
cred ca saptamana urmatoare voi reusi sa postez cateva poze...am trecut pe net de la clicnet....de fapt doar ce am primit modemul, dar dureaza pana ii dau drumul.....pana atunci ma conectez prin vodafone si pe laptopul de servici dar aici am nspe restrictii si nu pot sa postez poze
pana acum se pare ca am luat +11 kg...nu conteaza prea mult...sa fie bebeii in grafic

la multi ani sarbatoritelor si felicitari proaspetelor mamici

31+ Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Arcadia - multumesc frumos Ia sa il vedem si pe Calin.

Monis cata rabdare ai avut

Camy - sa stii ca nici eu nu am deloc amintiri frumoase de dupa cezariana, niste dureri groaznice.....bine macar ca nu au durat mai mult de 3-4 zile.
Multumesc frumos pai tu pentru Pustache esti minunata, asa ca nu are cum sa te paraseasca nicicum

Betty - te asteptam cu vesti bune de la dr.

Ramona - ce mic dejun copios, multumim. Noi acum papam lapte cu orez si scortisoara. Sa ai o zi superba!

Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Raportez lipsa internet
Calculatorul este bolnav si nu prea are cine sa se ocupe de el. Soatza e ft ocupata, iar eu sunt cam lipita de pat
asa ca sa ne ierati ca aparem cam rar pe aici, dar asta e situatia

d
LA MULTI ANI Ramona si Elenic!!!! nastere la termen si bebelusi sanatosi va doresc!!!

am ajuns si la control ieri, da am zis ca altata data nu mai vreau sa mai ajung. Ca peste tot ai programare , da nu intri la ora resp, treb sa mai astepti, si chiar daca lumea vede ca nu te simti bine, nu te lasa sa intri in fata. Asa ca am cerut la dna Doc, sa imi dea un pat unde sa intind, ca nu mai puteam pe scaun. se pare ca bb s-a obisnuit in pat si nu ii mai place altfel...
am scapat cu bine si de control, pana la urma, si a ramas sa ne vedem peste 2 sapt, daca nu "intervine" altceva pana atunci. de la ultima mea internare, si singura, nu au mai intervenit schimbari, doar bb a luat binisor in greutate, la 36 de sapt avem 2.800, multumim lui Dumnezeu ca am ajuns pana aici, si speram sa mai stam inca 2 sapt
Cam atat despre noi, a, si am aflat ca in spital este deja cam rece, si o asistenta mi-a spus ca scutecele din comert sunt un pic cam mici, cam cu o palma, si daca putem sa facem noi altele, mai mari cam cu o palma

Pozele cu bebelushii din odisee eu nu am reusit sa le vad inca, dar sunt sigura ca sunt niste minunatii de copilashi. Sa creasca mari si sa paape bine!

uff Lylyana, cand aud de simptomele astea, mi se ridica parul pe mine... ai grija si stai linistita.

Multa sanatate Katyuscha. Sa dea DD sa fie totul bine, sa mai stea bb la caldurica in burtica si sa iasa voinicel de acolo.

Simonette si eu ma bucur ca totul este mai bine acum in fam, dar si eu sunt de parere ca nu treb iertat de tot si asa repede"vinovatul". Te-a pus sa treci prin stari si sitautii asa neplacute, si mai ales in perioada asta. Parerea mea..

Suzyca, Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ai nastere usoara si recuperare rapida. si bb sanatos, si papacios

cea mai fericita cu 35+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Sa pastrez ordinea de aseara si sa incep:
RAMOC

ELENIC

NASTERE USOARA SUZYCA

many_bani, eu am fost la control la spital numai seara cand era dr de garda si nu i-am dat niciodata nimic, in rest am fost la cabinetul particular unde mai lucreaza. cand am facut eco la spital am fost cu trimitere de la medicul de familie si adeverinta de la sv si nu am platit.

Raluci, cred ca ai baut cam multa bere si mai ales rece...sanatate
Shtephy, tu ti-ai revenit cu raceala?

Am fost de mi-am luat si eu rezultatul de la inst. de hematologie si nu am anticorpi pt grupa sotului,acum stau linistita si in privinta asta

va pe toate

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatzaaa!!

Am mai recuperat si eu somnicu pierdut

Monis, esti cea mai tareeee Cred ca toata cercetarea si raportul despre fetili noastre absente ti se trage cumva de la lipsa activitatii care o aveai la serviciu, nu? Ca eu una nu as fi stat frate atata sa cercetez..unde mai pui, ca vad ca le-ai si cautat mesajele sa vezi ce faceau prin perioadele cand scriau pe la noi, si nu e chiar asa usor sa cauti mesaju fiecareia in cate un capitol.. Ce sa mai, esti fata noastra de nadejde acilea Si uite asa , mai scoate cate una din absentele noastre nasucu la raport, si ne mai linistim si noi

La Multi Ani inca o data sarbatoritelor noastre!!!!

Si pt Suzycaaaaa!!!!
Hai fata noastra, sa ai parte de o nastere usoara, fara dureri, si sa fii o mamica fericita alaturi de bebelusa voastra!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Arcadia - multumesc frumos Ia sa il vedem si pe Calin.

Monis cata rabdare ai avut

Camy - sa stii ca nici eu nu am deloc amintiri frumoase de dupa cezariana, niste dureri groaznice.....bine macar ca nu au durat mai mult de 3-4 zile.
Multumesc frumos pai tu pentru Pustache esti minunata, asa ca nu are cum sa te paraseasca nicicum

Betty - te asteptam cu vesti bune de la dr.

Ramona - ce mic dejun copios, multumim. Noi acum papam lapte cu orez si scortisoara. Sa ai o zi superba!

Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007

POZE

or trece toate....vreau sa fie a treia zi dupa cezariana...sau si mai bine acasa...

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 12 ZILE

POZE

Mergi la inceput