Fulgusori de nov-dec 2009 (134)
Raspunsuri - Pagina 5
raluci_b spune:
neataa
sa ne traiti ramona si elenic sa fiti sanatoase sa aveti nasteri usoare si bebei cuminti si sanatosi
moni - super treaba
krelia - azi te invit eu la un bacardi
SUZYCA
nastere usoara, si refacere rapida, bebeloi sanatos
felicitari maya
34+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI
raluci_b spune:
stephy, lavi - ma bag si eu in grupul racitelor , ma doare/ustura in gat amigdalele, am inceput cu ceaiuri cu lamaie miere coryzalia si homeogene
34+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI
simonette spune:
Buna dimineatza!!!
Cam inclastata ma simt in dimineatza asta Poate dupa cafea va fi mai bine......multumesc
Suzyca!!!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
simonette spune:
Camy si Betty aveti dreptate ca merita un pic perpelit dar din cauza circumstantelor a trebuit sa vorbim si de-acolo pana dincolo............. Important e totusi ca si voi l-ati fi iertat in cele din urma
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
ali762000 spune:
Buna fetelor, raportez o noapte alba, in rest bine ma mai supara inca raceala, dar sper sa treaca peste cateva zile.
Suzyca nastere usoara si un bebel sanatos
ALI
busymummy spune:
Suzyca sa ai nastere usoara,sa fie bebica sanatoasa si va va recuperati repede....
Mai am 2 saptamani si intru in prenatal... daca mai apuc ... si atunci o sa intru mai des pe la voi
Sa vedeti smecherie... cred ca Vlad are mare grija de mami si de burtica in care sta la caldurica... toti din casa sunt raciti: sotul, Andi - un pic de tuse si curge nasul, bunicii - cu febra si acte in regula... eu m-am trezit intr-o dimineatza cu nasul infundat si dupa aceea gata! Nici de oscillo nu a fost nevoie. Mare noroc... imi era asa frica, ca de Andi mai ales nu ma pot feri... cat e acasa e numai cu burtica in brate si il pupa pe frati-su.
Hai va pup si iertati-ma ca nu apuc sa intru mai des
34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
s_alinutza spune:
Buna dimineata burtici si mamici!
La multi ani Ramona si Elenic!!!
Si pentru ca azi urmeaza sa mai apara un ii doresc lui Suzyca mult curaj, incredere in fortele proprii si in instinctul de mamica si sa dea DD sa treaca usor peste nastere si sa isi tina -ul in brate cat mai curand!!!
35+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
many_bani spune:
Buna dimineata,
Ieri am fost la control, am avut control si pe masa. Dr. s-a exprimat ceva de genul ca "este copt colul" ce o fi insemand si asta dar ca mai este pana la nastere. Piscotelul nu am mai luat in greutate la fel ca data trecuta, acum are 3000 gr. si pastreaza avansul de o sapt. si 2 zile. Foarte greu a reusit sa-l masoare, se foia mereu. Si era botos, vroia sa duca degetelul in gurita dar ceva il retinea, ca urmare avea botutul pus .
Am discutat cu dr. despre centura post natala, ea nu o recomanda, a zis ca elasticitatea si fermitatea nu se recapata prin centura ci prin sport, in plus cica sunt putine pers. care suporta centura stransa peste cezariana. Despre anestezie a ramas ca vom face rahi, insa ultimul cuvant il are dr. anestezist. A vorbit despre intepaturile mele din vagin, a zis ca sunt normale, dar ca si eu sunt prea atenta la semnalele date de organism, cand am zis ca parca simt o manuta pe acolo, a ras si a zis ca nu are cum, bebe fiind in pozitie craniana, capusorul lui este ca o supapa si nu da voie sa iasa nimic, decat daca se declanseaza nasterea.
Urmatorele controale le am la spital pe 20, 27 si 31 oct, apoi mai vedem.
Monis, Lylyana, voi ati fost in spital la control? care este tariful ptr. un cotrol in spital, eu pana acum am fost numai la cabinetul particular si macar stiam ca tarifele sunt afisate, dar cat dau in spital?
Suzyca azi este ziua cea mare ptr. tine, DD sa te ajute sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si papacios.
Acum ma duc sa citesc din urma, ca mult s-a scris si revin.
36 + Vlad
monis5 spune:
Am finalizat lista de cercetari
Din cele care nu au scris recent, dar pe care ne bazam inca :
Alexa75 - 13 mesaje? te asteptam mai des
Geea - cam rarut pe la noi
Lucy_28 - putinele vorbe de la tine
Carminabulina - nu ne-ai mai scris de mult, iti mananca piticutii tot timpul, asa e?
M_Alexa - nu ne-ai mai scris din sept de cand ne-ai anuntat ca ai o printesa in burtica... ce mai faci?
DianeAli - nu ai trecut pe la noi din 4 august...
Crissa13 - cam rar pe aici...
Andreea_24 - din septembrie... liniste... ce mai faci?
Tinonino81 - nici tu nu ai mai zis nimic de cateva zile bune...
Ildygo - hmmm, nu gasesc user-ul...
Zodie de foc - pe unde esti? nu te-ai mai aratat de cand a nascut Simina...
Smaranditza - lipsa de 1 saptamana...?
Angel001 - nici un semn de la inceputul lui sept... ziceai ceva cu analizele...
Jay - mai treci pe la noi... uite azi se mai naste un fulgusor...
Laura B - un semn din Canada ceva?
Lalu_79 - mai zi si tu ceva. Iasiul nu se prezinta prea grozav zielele astea...
Mihamora,Busymummy - tocmai va sterg de aici
Broscuta 80 - nici o stire din august
Luciandrea - tu scrii rar... dar in oct nici un mesaj?
Madalina_T - vrem si de la tine o stire ceva...
A_driana - tu scriai asa des la noi... de ce ai disparut?
Christinam - nici un semn din 4 septembrie
Cristinica09 - se face luna in curand de cand nu ai dat pe la noi... la fel ca si la Cosmynik, Mussica si Gabitza35
Biara - lipsa la catalog de 10 capitole...
Larisel - vad ca scrii la Pufuleti, dar poate ne mai dai si noua un semn ca mititelele sunt ok
Desigur mai sunt fete pe care le asteptam mai des sau macar constant pe aici sa stim ca sunt bine... daca se simte cineva omis... scuze, atata rabdare am avut si eu...
monis cu poze sapt 36 +