Fulgusori de nov-dec 2009 (134)
Raspunsuri - Pagina 4
betty78 spune:
La Multi Ani, Ramona!!!!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si o recuperare rapida iar bebe sa fie sanatos, papacios si sa va aduca numai bucurii in suflet!
La Multi Ani, Elenic!!!! Sa fii sanatoasa,sa ai o nastere usoara si o recuperare rapida iar bebe sa fie sanatos!
Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Shtephy, din pacate nu am cu ce ma lauda: ieri seara mi-a fost foarte rau, eram pe punctul de a pleca spre spital, dar am vb la tel cu o moasa de acolo si m-a mai linistit. M-a durut burtica ingrozitor, bebele simteam sa-mi trece prin piele asa de tare se misca. A fost prima data cand am luat no-spa, dar din pacate nu a avut efectul scontat. Am vomat tot ce am mancat ieri si am dat si in diaree. Am zis ca asta e semnul ca nasc. Din fericire spre dimineata s-a calmat durerea si am fost cat de cat ok. V-am citit toata ziua, cand mai treceam pe la calculator, in rest am stat numai in pat si am dormit pana la 3. Evident acum am aparut la sch 3, avand in vedere ca tentativa de a adormi a esuat. Nu stiu cat de coerenta am fost in exprimare da'...intelegi tu. Lili 36 cu Alexandru |
uff multa sanatate...si eu stiu din pacate ce inseamna sa ai parte de astfel de situatii...chiar sarcina trecuta nu am experimentat absolut nimic din ce se intampla cum....nu am stiut ce sunt alea contractii si alte probleme de genul asta...important este doar sa reusim sa ii tinem pe bebei pana in saptamana 37 la cutiuta si apoi o sa vedem noi
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Azi e ziua cea mare pentru Suzyca. Sa fie cea mai usoara, frumoasa si mai luminoasa zi a ei!
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Gata, eu am plecat sa ma pregatesc pentru ecografie...in noaptea asta am rasfoit ce am mai scris in aceeasi perioada la sarcina precedenta si mi-am dat seama ca as mai fi avut doar 5 zile...uff ce emotii m-au apucat
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Andrecluj spune:
Buna dimineata, am pus de cafea mai devreme ca sa putem ura, ca avem zi importanta. so .. Ramo Sa te lase Dumnezeu sa iti implinesti visele pe mai departe, sa fiti sanatosi si foarte fericiti! Elenic La fericiti ani alaturi de oamenii care te iubesc, nastere usoara, bb sanatos si o viata implinita iti doresc. Laura G felicitari, acum te poti bucura de baby shower si apoi de Nicholas cel voinic si sanatos. Simina Bravo mamico, sa creasca Maya sanatoasa sa o duci acasa repede. Suzyka Nastere usoara! Monis Esti beton cu lista ta, macar sa ai ceva rezultate. Mai era Ildigo parca, pe Larisel parca am vazut-o la o alta odisee, dar nu mai stiu la care. Oricum pentru efort. 32+ Chiara Ada
vias spune:
Buna dimineata fetelor!
RamonaC si Elenic, va doresc din suflet multa sanatate voua si familiilor voastre, fericire, nasteri usoare, copilasi sanatosi si papaciosi!
...si cate un buchet de flori virtual la fiecare!
Krelia eu nu mai vreau sa ma HBO, a devenit o panarama de canal, nu mai gasesti un film bun...nu mai e ce era odata
Rony Mateo e un nume foarte frumos...ce mi-ar fi placut si mie....dar Pustache asta vrea neaparat nume romanesc 100%...ce ma enerveaza.......bine, m-am obisnuit cu Flavius...e ok si asta...dar parca unul mai "strainez" as fi vrut si eu... Iar legat de nastere...si mie imi e groaza am o experienta atat de neplacuta in spate...ca imi vine sa urlu...
Simonette referitor la nume....imi place tare mult...la fel iti spun si tie ce i-am scris si lui Rony...
Cat despre impacarea cu sotul tau, ma bucur pt voi, dar mai intai fa-l sa sufere putin...eu cred ca sunt mai drqoasa asa...ca al meu numai daca ma supara putin...stie ca sta macar nemancat...de restul..nu mai vb...
Ionelamaria sper sa iesi foarte curand din starea asta ... revino-ti pt bebe...hai ca el merita..
Betty sper sa vii cu vesti foarte bune de la medic, chiar daca te-a programat atat de dimineata.
LauraG felicitari pt vestile bune...si iti mai zic odata...distractie placuta maine!
MihamoraDoemne cum mai arati si tu...pai daca ii arat pozele voastre lui Pustache...asta ma paraseste ...bravo pt ca arati al naibii de bine!
Monis de Myrella_21 eu stiu ca nu mai intra din cauza ca are probleme la ochi, ii aparuse nu stiu ce problema si trebuia operata...si nu stiu ce tratament avea de luat...le-a amanat din cauza sarcinii, a zis ca o sa scrie dupa ce naste...
Katy felicitari si tie pt vestile bune de la eco...si sper sa-ti ajute DD sa fie asa cum vrei tu, tratamentul sa dea rezultate.
...si pt draga noastra Suzyca acre de azi va deveni sa scoatem niste agitate...sa prinda muuuuult curaj!
Hai Suzyca!!
si acum...astept muncitorii cumintica!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 12 ZILE
POZE
Pirelia spune:
Neata fetelor, asadar incepe sezonul majoretelor la odiseea noastra.
Mai intai sartaboritelor:
RamonaC
Multa fericire, o viata implinita odata cu venirea bebelusului, multa iubire si „Nastere usoara!".
Elenic viata lunga si prosperitate.
Iar pentru Suzyka:
Nastere usoara! recuperare rapida, sa iti vina cat mai repede lapticul si bebe sanatos.
Hai Suzika
Viitoare mamica in culmea fericirii 33+ (31+) Oana Petra
monis5 spune:
Neatza
ei, mai am eu o lista care contine si unele din fetele pe care le-ati amintit, imediat le iau la puricat si pe ele... sa vedem pe cine scoatem din barlog... sau de la cititul din umbra . Vreo 2 tocmai ce au scris ieri si au iesit din lista... Alinus25 si Arcadia
Ma duc sa scot niste papusele pentru Suzy... revin
monis cu poze sapt 36 +
edelyia spune:
Buna dimineata burtici!va astept la o cafeluta cu lapte
sau fara,cum vreti voi! si pe langa va cinstim cu ce vreti voi,azi schimbam semnatura,facem 34 sapt.
La multi ani fericiti si multe bucurii va doresc RamonaC si elenic.
Suzyca sa ai o nastere usoara!
in rest noi suntem bine,arsurile de stomac ne dau gata,dar trec si alea cumva.
va pupam pe toate
delia 33+ Sandor-Cristian
AMR 7 SAPTAMANI