Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

FELICITARI RALUK! BINE AI VENIT PE LUME ALEX!
HAI MONIKUS! HAI RARES!
HAI DANA! HAI ANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Mie nu-mi vine sa cred ce repede a nascut Raluk.
Hai Liliana la raport ca avem vesti mari!

Iulia 40s + 4 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Neata fetele!

HAI DANA! Vine Anna astazi in viata ta! Nastere usoara cum am avut eu iti doresc!
HAI MONIKUS! azi se sfarsesc toate chinurile sarcinii si incepe o noua etapa din viata ta. Cineva iti va spune MAMI.

Am intrat ca un hotoman ... adik pe fuga... pentru ca am vazut sms-ul sotului Monicai pe telefonul meu (bine ca a trimis la mai multe fete... pfiu )si am zis ca e musai sa va scriu.
Tudor se cam foieste ca vrea sa pape iar Rares face nani inca, asa ca am timp sa va scriu doua randuri macar despre noi.

Eu am apucat sa va citesc pe sarite, dar am mai citit - insa nu am reusit sa postez.Tudorel este un bebe taaare bunutz, adik papa super bine (vomita putin daca e prea plin) si apoi are somnic de 3 ore cel putin. Se pregateste de somnul de noapte sugand vreo 2 ore incepand cu 8-9 seara si ma trezeste abia dimineata pe la 4.30 la urmatoarea masa... deci sunt o boieroaica.
Avem si o mica problema insa: de ieri i-au aparut doar pe frunte mici bubitze rosii cu un capat galbui, asa ca in dimineata asta mergem la dermatolog.

Rares il iubeste pe Tudor foarte mult, si l-ar pupaci non-stop cand e langa el Vine soacra mea la mine ca sa stea cu Rares in fiecare zi de la 11 la 15 ca altfel nu as face fatza lui zbantuici. Nu mi-am dorit varianta asta dar asta e... cat timp ea sta cu el, poate Tudor face si el nani iar eu mai spal un vas, o haina, mai fac o oala de mancare etc.

Celor care urmeaza sa nasca, le doresc sa nasca usor, sa se refaca repede, sa isi vada bebelushii sanatosi, sa aiba mult laptic pentru ei.

Pentru bebicii deja nascuti le doresc sa creasca usor, sa nu le solicite foarte mult pe mamici, sa ii ocoleasca colicii, sa doarma bine noptile, sa ia in greutate bine bine, sa fie sanatosi.

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

HAI DANA!!!

HAI MONIKUS!!!

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Deci nu pot sa cred,am intrat direct pe ultima pagina si vad ca n-am apucat sa-i fac gelerie Ralucaiatat imi pare de rau....

Ralucule,scumpa noastra,felicitari!!!! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si un bebe sanatos si cuminte!!!

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Ca sa fiu sigura ca mai apuc o galerie...

Hai Dana!!!! Travaliu scurt iti doresc si o nastere usoara!!!!
Azi vine Anna!!!!!!!!!!!

Suntem toate cu gandul la tine!!!

Hai Monikus!!!!Nastere usoara!!!!
A mai ramas atat de putin....greul a trecut

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Si acum ma bag la recuperari, sa vad cum s-a intamplat totul asa repede cu Raluk
Mama denaturata ce sunt,l-am mufat pe cel mare cu un bibe de lapte si l-am pus la desene ca sa pot sta sa citesc aici

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Avem si o mica problema insa: de ieri i-au aparut doar pe frunte mici bubitze rosii cu un capat galbui, asa ca in dimineata asta mergem la dermatolog.

Rares il iubeste pe Tudor foarte mult, si l-ar pupaci non-stop cand e langa el Vine soacra mea la mine ca sa stea cu Rares in fiecare zi de la 11 la 15 ca altfel nu as face fatza lui zbantuici. Nu mi-am dorit varianta asta dar asta e... cat timp ea sta cu el, poate Tudor face si el nani iar eu mai spal un vas, o haina, mai fac o oala de mancare etc.

Ramona, si Ana a avut bubite mici si rosii, chiar si cu un capat galbui pe toata fata si mai apoi se intinsesera un picut si pe gat. Ne-a zis pediatrul ca sunt normale, sa nu ne ingrijoram. Ne-a dat o crema care nu este medicament, ceva crema de fata fara miros pe care noi nu am prea folosit-o. In schimb i-am curatat fata Anei cu tampon inmuiat in apa fiarta si racita si acum nu mai are bubitele. Dispar cam in o saptamana maxim.

Eu as zice mai bine sa te odihnesti un pic in timpul liber, decat sa te ocupi de treburile gospodaresti. Zic eu.

Ce bine ca ai un bebe asa cuminte!

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

ramsan ce ma bucur ca te vad pe la noi....imi amintesc cu mare placere toate postarile tale atat de folositoare noua ...cele de la prima sarcina. Multumim inca odata
Imi pare rau ca mai vine si socrela pe la tine....mai spala/clateste si ea un biberon ...asa cum ne povesteai ....dar cred ca iti e totusi de folos.....
Sa gandim pozitiv ca ei de fapt sunt bine intentionati...chiar daca ne sunt parinti, chiar daca ne sunt socri.
Pupam baieteii cuminti ai mamei finute

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bag repejor si eu fetele la galerie...

Hai, Danuta!!!!
Azi este ziua cea mare!

Hai, Monikus!!!!

Acum ma bag la recuperari...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput