Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)
Raspunsuri - Pagina 6
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana moni poate ti se arata tot azi...ar fi culmea culmilor |
Cred ca mie imi faceti galerie la scutece. Eu si Andra ce mai ne rostogolim pe aici.
Andra dai si tu PM cu nr tau? Ca deja nu prea mai am pe cine anunta. Presimt ca Lili se baga in fata.
Iulia 40s + 4 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
lutoniana spune:
cine-i Andra ?
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Andrecluj spune:
MESAJ DE LA RALUKU Alex a facut toata treaba, puiul, ca eu greu am invatat cum sa imping. Va pup cu drag 32+ Chiara Ada
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui MangaGirl poze de la prima plimbare. |
Ce va mai place la aer!
Poze
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Andrecluj MESAJ DE LA RALUKU Alex a facut toata treaba, puiul, ca eu greu am invatat cum sa imping. Va pup cu drag |
ioiii..asta nu scria in documentele salvate ...s-a descurcat Alexutu se pare sa iasa la lumina....
Vai ce ma bucur ca primim vesti....multumim Andre si daca ii scrii sa-i spui ca o pupam cu mare drag.
vias spune:
'neata si de la mine fete dragi!
Felicitari tuturor mamicilor si bebelusilor...si nasteri in continuare fetelor care mai sunteti acum pe ultima suta de metrii...
Noi suntem bine...binisor...incercam sa ne stapanim teama...si sa speram ca ajungem acasa cu bine de data asta..
Casa inca e data peste cap...se pare ca pana o sa plec eu la Tg Mures, adica peste 9 zile poate terminam.....atunci ma interneaza...
Va pup pe toate!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 12 ZILE
POZE
moni_iulia spune:
.
citat din mesajul lui lutoniana cine-i Andra ? Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Mama de Chiara.
Dau un miel?
Poze
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui lutonianaioiii..asta nu scria in documentele salvate ...s-a descurcat Alexutu se pare sa iasa la lumina....Vai ce ma bucur ca primim vesti....multumim Andre si daca ii scrii sa-i spui ca o pupam cu mare drag. |
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia .
Mama de Chiara. Dau un miel? |
aaaa, nu stiu daca dai miel sau nu...eu ma gandeam ca o cheama Andreea ........
NelaM spune:
citat din mesajul lui Andrecluj MESAJ DE LA RALUKU Alex a facut toata treaba, puiul, ca eu greu am invatat cum sa imping. Va pup cu drag 32+ Chiara Ada |
Raluka, puiule, nici nu ma asteptam la altceva de la Alex. La asa mama asa fiu! Sunt sigura ca ati facut o echipa pe cinste!
Nela, mamica Anei (19.09.09)