Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)
Raspunsuri - Pagina 5
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana moni buna dimineata, ce stari raportezi azi de dimineata ? contractiile unde sunt ? cate ? s-au incolonat pentru defilare ? Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Contractii yok.
Sunt cam "deranjata" si n-as avea de ce. Pana nu mi se rupe apa sau nu ma doare de-mi dau lacrimile nici nu mai cred nimic.Mai are 2 zile sa vina de bunavoie.Nici cine stie ce miscare nu pot sa fac desi Dana a facut degeaba. Vine si randul nostru.
Iulia 40s + 4 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
lutoniana spune:
parola de la contul DC nu e aceeasi cu cea de la mailul comun ????
Offf...nici macar parola corecta nu o am ce rau imi pare
Am vrut si eu sa fac o treaba dar nu mi-a iesit din pacate.....merg sa fac niste cafele ca azi avem zi festiva
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui lutoniana parola de la contul DC nu e aceeasi cu cea de la mailul comun ???? Offf...nici macar parola corecta nu o am ce rau imi pare Am vrut si eu sa fac o treaba dar nu mi-a iesit din pacate.....merg sa fac niste cafele ca azi avem zi festiva Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Nu,nu e aceasi. Nici eu n-o stiu.
Cu cafeaua e o idee buna ca pana atunci ma imbrac si eu ca am ramas masca in fata monitorului.Nu-mi vine sa cred ca a nascut Raluk.Cu Monikus ce se intampka?
Poze
anamaria1979 spune:
Neata fetelor si de la noi.
Tocmai ce am primit mesajul urmator:
MONIKUS NASTE AZI PRIN CEZARIANA, VA TIN LA CURENT SOTUL.
HAI MONIKUS! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui lutoniana Dana oare pe cine anunta ca i-a plecat acum prietena la nascare ??? Sunt asa emotionata....Am sa incerc sa intru sa o trec pe ralu la tabela....sa vad daca imi iese....Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
lutoniana spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Neata fetelor si de la noi. Tocmai ce am primit mesajul urmator: MONIKUS NASTE AZI PRIN CEZARIANA, VA TIN LA CURENT SOTUL. HAI MONIKUS! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS! |
asta da zi memorabila
hai Monikussss !!!!! voma ta ia sfarsit azi !!!!!!
vine bebeeee !!!!
Nastere usoara si asteptam vesti !!!!!!!
moni poate ti se arata tot azi...ar fi culmea culmilor
Prevad ca azi ma iau la bataie cu Adi pe calculator
lutoniana spune:
Hai Dana !!!!!
Hai Monikus !!!!
Suntem alaturi de voi si va dorim nasteri usoare si bebelaci minunati, sanatosi, papaciosi, frumosi si norocosi
!!!!!
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Neata fetelor si de la noi. Tocmai ce am primit mesajul urmator: MONIKUS NASTE AZI PRIN CEZARIANA, VA TIN LA CURENT SOTUL. HAI MONIKUS! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS! |
Hai Monikus!!!Nastere usoara!
Poze
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui lutoniana Hai Dana !!!!! Hai Monikus !!!! Suntem alaturi de voi si va dorim nasteri usoare si bebelaci minunati, sanatosi, papaciosi, frumosi si norocosi !!!!! Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Poze
Andrecluj spune:
Monikus Nastere usoara, sa fie fara dureri si cu bebe sanatos tun. Cristina Ma bucur mukt ca ti-au placut pastele. Facem un deal. Voi imi tineti pumnii, se naste Chiara, ne intoarcem la tatal ei si eu va scriu in fiecare zi o reteta de paste (altceva acolo nu se gateste, dar voi vi le selectati). Cin' se baga? Aida vad ca tare simte nasterile, ca doar Raluku nu prea avea semne. Oare la mine simti ceva? Maria Sunteti tare frumosi si plimbarile va priesc, la mai multe si lungi si fara dureri. 32+ Chiara Ada