Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Iulika29 spune:
Raluk mami a venit bebe Alex repede si pe neasteptate asa si cum tb..Meritai o surpriza pt ca sunt sigura ca nu te gandeai tu ca vei naste azi..
Luto cum a dormit cuceritorul tau azi noapte??Banuiesc dupå baitza a halit la foc automat si a adormit tun nu?
Mary ce comica ai fost tu cum l-ai instalat pe Alexutu la desene..
Go go go Dana
Go go go Monikus
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Roxxy80 am inteles ce fata ai tu acolo , sa stii ca si eu vorbeam tare dimineata la bibe si Laci saracu venit din cursa ca ce am
si i-am povestit si sa stii ca a amers si nu a mai tras chiar asa ca disperatul
. Cat desp[re desfundat trompa nu am reusit , dar mai incerc poate poate
Auziti? Sunt curioasa daca au reusit sa isi aduca aminte sa ia tot bagajul la spital si daca Raluk a mai intrat la epilat in miez de noapte
pazza , Darius al tau nu zice nimic?
dana scumpa , azi e randul tau sa iti tii minunea in brate si nastere usoara scumpa
ptui Iuliko ca am uitat sa te pup ieri . Auzi , cred ca noi cand am fanut fomistii astia ne cam chioraiau matele ca altfel nu se explica
... vreau sa vad si eu pozele cu Maria a lu roxxy pliiiz unde sunt?
cristina_ana ce frumos povestesti tu de Emma Ioana si noi facem cam la fel
Ma gandeam ieri ca am vazut ca a scris manga ca in primele 2 saptamani controlei respiratia si atunci am realizat ca eu in primele 3-4 saptamani nici nu m-am dezlipit de Erik
... gata capitolul trecut , restul mai tarziu
a nascut Raluka
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl Sa creasca Alex mare, frumos, ecologist..... |
asta a fost cea mai tare urare posibila, primesti premiu intai cu ciocolata in loc de coronita
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Monikus Nastere usoara, sa fie fara dureri si cu bebe sanatos tun. Cristina Ma bucur mukt ca ti-au placut pastele. Facem un deal. Voi imi tineti pumnii, se naste Chiara, ne intoarcem la tatal ei si eu va scriu in fiecare zi o reteta de paste (altceva acolo nu se gateste, dar voi vi le selectati). Cin' se baga? Aida vad ca tare simte nasterile, ca doar Raluku nu prea avea semne. Oare la mine simti ceva? Maria Sunteti tare frumosi si plimbarile va priesc, la mai multe si lungi si fara dureri. ![]() ![]() |
EU MA BAG, CA-MI PLAC PASTELE TARE, IAR TU MI-ESTI DRAGA!
![](pupic.gif)
MangaGirl
![](hi.gif)
![](punk.gif)
www.mariaciubotaru.blogspot.com
4mykids spune:
Lispesc si eu o dupaamiaza si iata ce minunatii se intampla...
Felicitari Raluk....bine ai venit pe lume , Alex!!!
Dana, va tin pumnii !!!
Hai, Monikus!!,
Ioi, ce rau imi pare ca am lispit.Foarte faina zi , cu multi bebei, hai si tu Liliana..
Noi am fost plecate aseara la petrecera de la scoala de Halloween si uite ce am pierdut.
Am vaut poze faine cu David si mami
frumusei foc amnadoi;
POze cu pufosul Erik, ce scump eeeeeeee....vreau si un baietel acu dupa doua fete ..imi faceti pofta;
Si superbii Maria cu Aidan si tati tare frumosi sunteti..
Imi cer scuze daca am uitat pe cineva , am citit intr-o graba mare cand am vazut ce se intampla..
Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui MangaGirlEU MA BAG, CA-MI PLAC PASTELE TARE, IAR TU MI-ESTI DRAGA! ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Iulika29 spune:
Fetelor eu cand m-am trezit mai devreme pe la 9 era tare intuneric ..am crezut ca e 5 6 si Bruce se frichinea si eu ma gandeam cå de ce s-o fi frichinind båiatul ca doar ce a mancat de vreo 2-3 ore(a papat la 3) cand colo el era rupt de foame ca era ceasul 9..Din påcate s-a asezat intunericul ,va fi in continuu innorat , de acum rar vom mai prinde zile cu soare..
Cred ca ieri a fost ultima pe o perioada lungå..
Cristina_ana påi mami tu ziceai de mine cu plimbarile lungi dar tu pleci in excursii la munte..Ce fain..
Må intrebai daca ma incumet la plimbari lungi cand e frigut..Påi daca e infofolit bine si doarme bine mersi nu imi fac probleme..Bine ca nici nu exagerez så il tin foarte mult..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
MangaGirl spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui liliac1
Luto ![]() Ma uitam pe lista de telefoane...si se pare ca n-a mai ramas nimeni coada si care sa poate fi anuntat in caz de nu pot/n-am timp sa deschid calc si sa va anunt din timp ![]() Cine poate fi si mesagerul meu atat timp cat toate fetele trebuie sa stea sa-si linisteasca printii/printesele?? Moama, ma apuca depresia...cred ca de la vremea asta de kk. Acum ca veni vorba de "kk" din nou..sa va pove ceva simpatic... normal, legat de Andra ![]() Vine si ma spioneaza pe la spate si tot vedea insirat pe pagina ![]() ![]() ![]() Ce dreq sa-i spun ploadei....asa ca ma trece o idee de moment: "-Eii, e un rahatel! Nu vezi ca are motz? - Daaaaa? Si de ce vorbiti voi despre rahatei?? - Pai, mai, mama, noi femeile insarcinate avem probleme cu ![]() - (sta si se gandeste)...pai si atunci de ce se misca??? Ceee, aveti cumva valuri in toaleta???? sau mamicile fac afara si il bate vantul de se zguduie??" Ce naiba sa mai continui discutia asta?? Am lasat-o balta si am schimbat subiectul... Deci, sa vedeti ce va asteapta mai tarziu. Voi cu lapte si rani si refaceri...eu cu de-astea de-mi storc creierii. Liliana, ![]() ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
MangaGirl
![](hi.gif)
![](punk.gif)
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui liliac1 Mangulico ce faini sunteti voi aici. Fericiti si satisfacuti! Asa va doresc sa ramaneti toata viata! Liliana, ![]() ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
CEEA CE VA DORIM SI DVS.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
MangaGirl
![](hi.gif)
![](punk.gif)
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui liliac1 moni bag si eu ca disperata, dar in loc bebeloiul meu s-o ia in jos, vad ca-si face loc intre coastele mele. Cel putin in partea stanga mi-a evazat coastele si se vede un curisor iesit in evidenta, asa de frumusel si bombat ![]() Eu nu stiu unde mai am stomacul ![]() Mai, cred ca ma duc sa-mi fac manichiura si pedichiura ca poate asta asteapta baiatul mamei...sa ii faca primirea o mama cat de cat aranjata. Sa-mi fac oare si-o vopseala de par??? Ca-s in 15 culori acum (incluzand firele albe care m-au napadit ![]() Va ![]() Liliana, ![]() ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Nu e o idee rea. al meu asta a astetat...manichiura, pedichiura, suvitze.
![](olala.gif)
MangaGirl
![](hi.gif)
![](punk.gif)