Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ce vorbiti voi aici?
a nascut Raluk?
deci am avut dreptate merit si eu un premiu ceva?

Haaaaaai Dana

Haaaaaai Monikus

... va ca trebuie sa fug la foca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

A NASCUT UN BAIAT SANATOS, 52 CM, 3,48 KG. RALU II FOARTE BINE

32+ Chiara Ada

ioi Rlukule felicitari mami sa aveti multa sanatate si bucurie sa va aduca in fiecare zi Alex 1000 de ani de acum inainte

wow si ce mare e bravos scumpa ... am avut dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Aida,chiar la asta ma gandeam eu...ca ai presimtit tu ceva cu galeria la adresa Ralucai. Nu mai stiu cine a intrebat-o apoi daca anste si ea zicea nuuuuu,doar ca Aida mi-a facut urarile ca se gandeste ca poate nu mai intra curandde-ar fi stiut ea ce-o asteapta....

Liliacule (na,ca preluai si eu denumirea),poti sa iei nr meu...oi face pe dracu-n patru si tot oi intra sa dau de stire.Laptopu oricum sta aprins all day asa ca imi pot rupe 5 minutele sa intru

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

... si cand cautam mesajul de la Raluk am dat si peste pozele lu manga de la plimbare si am vazut un pui adorabil cu caciulica pe un ochi si un tata foarte mandru , iar mamica parca nici nu a fost gravida zau ... felicitari familie frumoasa

... si ma tot tin de ieri cu urarile lu luto ca eu tuta ce sunt nu am facut diferenta ca are tepi sau ca nu are ca mie imi place de ea oricum si eu o vad la fel; de frumoasa si asa si asa

...Erik a adormit pana la urma s-a miscodit si a adormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

Uite cum nu am reusit eu så fac galerie Ralucåi dar o felicit din toata inima..Så ai un bebe sånåtos si påpåcios si de abia astept så iti revii si så intri så ne vb in calitate de Måmicå

Nastere usoara Dana!!

Nastere usoara Monikus!!

Wow 3 bebeloi iubiti intr-o zi..Vhiar ca va fi zi de neuitat..

Manga vazut poze cu plimbarica voastrå..sunteti superbi..Aidan nu mai spun cu buzitele lui..Si va mai plångeati de Anglia ca e frig si ploaie..i-auite cer senin si nori pufosi vb Luciei.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Se pare ca noi, asetea din Moldova, dupa ce ne-am corcit cu rusii avem corp solid, de sovietice!!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Da de unde..Eu am nascut la 37+6

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

mangulico cred ca suntem in tara ideala cine a mai pomeni la Londra asa nourasi pufosi ca in povesti ?
Da, ca in povestile cu printi si luptatori destoinici ca Aidan care cu fesul pe-o ureche...pardon, pe ochi....a savurat o plimbare de zile mari.
Stiu si am citit ca adora aerul curat (chiar daca e frig si chiar daca ploua) si ca vor sa fie scosi in fiecare zi afara...dar pt ca eu nu pot....stau cu geamul larg deschis si din cand in cand il mai duc la geam si-i spun: "uite trece nenea" sau "uite tanti ce cizme are...sau ce fund mare " (imi permit ca doar eu sunt in spatele ferestrei).....
Sa revenim la voi....carutul e beton si sa se plimbe puiul drag toata Londra in lung si in lat cu el....si cand o fi mai mare sa ii faca rodajul si pana in Luton
Va pup si asa cum stiam, mi-ati confirmat ca sunteti un cuplu minunat....asa cat se poate vedea din pozici.
Va pupa matusa Luci

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

mai Luci esti de belea, zau asa. Multumim pentru aprecieri...daca la noi Sergiu e un pontos, eu mai greutz asa...in schimb voi doi...eu abai astept dimineataza mesajele tale cu perle ale familiei lui David Cuceritorul. Si sa stii ca tactica dupa perdea sa barfim lumea care trece e foarte buna. as adopta-o si eu, dar sunt la dos. Cel mult vad niste veverite cu cozi stufoase, un mosulica peste gard care mare lucrur nu face decat vine pe scaunul lui motorizat de undeva in fiecare dim pe la 7 cu tigara in mana si unghii netaiate de 100 de ani...si cam atat. si uite ce nori sunt azi...parca ieri a fost o zi de toamna in alta tara.

RALUK, MA BUCUR CA A FOST ASA REPEDE! Sper ca a fost si usor! Sa creasca Alex mare, frumos, ecologist si cuminte! Pup fata cu muult drag si hai acasa repede.

Nelamultumim, multumim. o intrebare, poate stii...cam la cate saptamani trece masca de gravida. observ ca inca o am. oare raman atat de pistruiata?

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Ce zi memorabila! Toata odiseea in extaz. Ma alatur si eu urarilor de bine si frumos.
Felicitari, Raluca! Sa-ti traiasca puiul si sa-ti aduca toata bucuria pe care o poti purta in inima ta mare!

Hai Danuta!!!
Hai Monikus!!!

Liliacule, nu te necaji. Tare mi-ar parea rau sa-ti dispara zambetul tau pe care il percepem si electronic. Chiar daca ai naste la 40 sapt si 5 zile (cum am nascut eu, de altfel) tot ar fi grozav. Copiii care stau mai mult in burtica au ceva special. Nu stau ei pe degeba acolo. Se perfectioneaza .

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Hai ca mai sunt cateva burtici:danangie, pazza...Nu suntem chiar singure.

Iulia 40s + 4 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Neata fetelor si de la noi.
Tocmai ce am primit mesajul urmator:
MONIKUS NASTE AZI PRIN CEZARIANA, VA TIN LA CURENT SOTUL.
HAI MONIKUS! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!

fetle astea s-au vorbit, e clar. MONIKUS, NASTERE USOARA!

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput