Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)
Raspunsuri - Pagina 10
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
...esti mortala.....auzi la ea..la colt.... lasa ca va fi o zi splendida si cand nasti tu ...iti garabntez ca ne esti FOARTE draga si faci niste poante asa de faine ca eu te-as pupa toata ziua ...si as citi postarile tale ceas de ceas.... Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Luto . Lasa ca nici cu tine nu mi-e rusine deloc-deloc.
Ma uitam pe lista de telefoane...si se pare ca n-a mai ramas nimeni coada si care sa poate fi anuntat in caz de nu pot/n-am timp sa deschid calc si sa va anunt din timp
Cine poate fi si mesagerul meu atat timp cat toate fetele trebuie sa stea sa-si linisteasca printii/printesele??
Moama, ma apuca depresia...cred ca de la vremea asta de kk.
Acum ca veni vorba de "kk" din nou..sa va pove ceva simpatic... normal, legat de Andra
Vine si ma spioneaza pe la spate si tot vedea insirat pe pagina
Asa ca vine intrebarea bomba: "mami, ce inseamna asta??"
Ce dreq sa-i spun ploadei....asa ca ma trece o idee de moment:
"-Eii, e un rahatel! Nu vezi ca are motz?
- Daaaaa? Si de ce vorbiti voi despre rahatei??
- Pai, mai, mama, noi femeile insarcinate avem probleme cu si ca sa nu scriem prostii pe-aici, punem semnul ala.
- (sta si se gandeste)...pai si atunci de ce se misca??? Ceee, aveti cumva valuri in toaleta???? sau mamicile fac afara si il bate vantul de se zguduie??"
Ce naiba sa mai continui discutia asta?? Am lasat-o balta si am schimbat subiectul...
Deci, sa vedeti ce va asteapta mai tarziu.
Voi cu lapte si rani si refaceri...eu cu de-astea de-mi storc creierii.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
cristina_ana spune:
Wooow, ce vesti bune!!!!!!!!!!!!
Felicitari Raluk!!!!! Bine ai venit pe lume Alex, copilutz atit de mult asteptat!!!!!! Sa fii sanatos si norocos, si sa iti bucuri parintii toata viata!!!!
Monikus, nastere usoara!!!! Astazi iti vei tine puiul in brate!!!
Am primit SMS de la Monikus, astepta sa vina anestezistul si sa se elibereze sala de operatii!!! Deci nu mai e mult!!! Tinem pumnii sa se termine totul cu bine, si sa nasca un bebe sanatos si frumos!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
liliac1 spune:
moni Super-tare bancul!! Cred ca in scurt timp o sa ajung ca Marioara
luto pai sa ma bag la niste flotari...logice (ca fizice nu-s in stare) ca poate-poate...
Sau poate mai bine astept inca un cod galben de ploaie???
lutoniana spune:
vaiiii liliachio fata ta e minunata...are si ea dreptate...vorbiti despre rahatei ? si te mai vede ca pui si atata pasiune
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
liliac1 spune:
Mangulico ce faini sunteti voi aici. Fericiti si satisfacuti! Asa va doresc sa ramaneti toata viata!
cristina_ana spune:
Oare Danuta ce o face????!!!!
Sper sa nasca pana plec eu la munte! Oricum, o sa mai intru de pe telefonul sotului, ca altfel nu o sa am liniste daca nu vad eu cu ochii mei ca sunteti toate bine si cu bebeii sanatosi in brate!
Liliana, e absolut dementiala Andra ta!!! De-abia astept sa am si eu discutii din astea interesante cu copilasii mei!!!
Lucia, nu mai spune ca nu ai tras lozul norocos!!! Ceea ce ai tu in momentul acesta e cea mai mare bogatie din lume. Sunteti o familie fericita, va iubiti, sunteti sanatosi, aveti tot viitorul in fata! Banii aia multi or sa vina si ei, sunt sigura de asta! Dar stiu ca tu iti dai seama de cat de norocoasa esti, nu trebuie sa-mi mai zica nimeni!
POZE
cristina_ana spune:
Mangulico, feciorul asta al tau e cel mai sexi bebelus pe care l-am vazut eu vreodata!!!! Are o gurita de iti vine sa o mananci si sa il pupacesti toata ziua pe ea!
POZE
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Vine si ma spioneaza pe la spate si tot vedea insirat pe pagina Asa ca vine intrebarea bomba: "mami, ce inseamna asta??" Ce dreq sa-i spun ploadei....asa ca ma trece o idee de moment: "-Eii, e un rahatel! Nu vezi ca are motz? - Daaaaa? Si de ce vorbiti voi despre rahatei?? - Pai, mai, mama, noi femeile insarcinate avem probleme cu si ca sa nu scriem prostii pe-aici, punem semnul ala. - (sta si se gandeste)...pai si atunci de ce se misca??? Ceee, aveti cumva valuri in toaleta???? sau mamicile fac afara si il bate vantul de se zguduie??" Ce naiba sa mai continui discutia asta?? Am lasat-o balta si am schimbat subiectul... Deci, sa vedeti ce va asteapta mai tarziu. Voi cu lapte si rani si refaceri...eu cu de-astea de-mi storc creierii. |
Bine ca ai mai avut putere sa schimbi subiectul, eu as fi fost pe jos.
La statutul de Marioara candidez si eu.
Mi-a venit o idee in fata unei farfurii cu mere si biscuiti: daca o indes pe toata nu se sperie bebe si-o ia in jos? Poate iese.
Vreau sa va zic ca eu nici n-am burtica lasata. Merg pe ideea ca n-are unde sa se lase ca eu am 1,5m iar bebe e un copil normal ca inaltime si cu o greutate de 3.5kg,deci bine facut, si-mi ocupa toata burta.
Iulia 40s + 4 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
techila spune:
neata!!
BRAVOOOOOOO RALUCAAA!!!!!!FELICITARI!!! SA FITI SANATOSI!!!!
HAI MONIKUS!!!
HAI DANA!!!
Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
liliac1 spune:
moni bag si eu ca disperata, dar in loc bebeloiul meu s-o ia in jos, vad ca-si face loc intre coastele mele. Cel putin in partea stanga mi-a evazat coastele si se vede un curisor iesit in evidenta, asa de frumusel si bombat
Eu nu stiu unde mai am stomacul
Mai, cred ca ma duc sa-mi fac manichiura si pedichiura ca poate asta asteapta baiatul mamei...sa ii faca primirea o mama cat de cat aranjata.
Sa-mi fac oare si-o vopseala de par??? Ca-s in 15 culori acum (incluzand firele albe care m-au napadit )
Va si ne vedem mai tarzior un pic.