Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
lalitica2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara Neata fetele! cris_mario felicitari pentru eco! Cum ti s-a parut d-na Steriu? Si eu mai am o eco la ea la 32 de saptamani si ma gandeam ca inca o parere e binevenita. Poate eu am prins-o in toane bune.ratusca_mica colul se masoara doar cu vezica plina. Nu mergi la baie cel putin o ora inainte de eco. Colul se masoara tot abdominal. ![]() danyelana foarte interesante informatiile despre alaptat. As vrea si eu sa alaptez imediat dupa nastere, dar la noi nu prea se practica. Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 24+ |
mariucasara, este vorba de dr Mihaela Steriu? Eu azi am programare la Medicover la tipa asta pentru o a doua parere la morfofetala de trim II si chiar sunt curioasa ce parere aveti despre ea. Oare se poate sa imi puna ecografia pe cd, stii cumva?
Lali
22+
mariucasara spune:
lalitica2000 dap. De Mihaela Steriu de la Medlife este vorba. Mie mi-a placut foarte mult de ea. Calma, atenta, si o buna profesionista desi e destul de tanara. Explica tot ce vede si daca e cazul face unele recomandari. Noi am primit un CD cu eco dar mare parte e in 2D deci mai greu de inteles iar la partea 4D voinicul meu a stat cu mainile si picioarele in cap si cu spatele la noi
. Nimic nu am vazut. Cum spunea si Cris_mario eco dureaza peste jumatate de ora.
Sa vii cu vesti bune
.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
24+
lalitica2000 spune:
mariucasara, mercic mult....offff...sa treaca orele astea mai repede pana diseara la 7 cand am programarea. sper sa vin si eu cu vesti bune. We will see!!!
Lali
22+ 
arwen92 spune:
ca sa va mai inseninati putin ziua ca tot este urat afara...www.youtube.com/watch?v=mvycXmWvU_4&feature=related" target="_blank">poftiti aici
20s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
mamidepuiuti spune:
Am vazut ca vb despre alaptat.As vrea sa va spun ce am patit eu cu Raducu:am nascut in plina vara,canicula,toata lumea era cu "sfaturi" pt mine,toti stiau mai bine ce are Radu nevoie...

si am facut greseala sa-i dau cate putina apa si ceai,pe langa alaptat,"sa-i treaca setea copilului"...

Cea mai mare tampenie,ca a facut bb greva foamei 24 ore,refuzand sanul...dorea doar ceai,ca "venea" mai usor...

...dar am pus piciorul in prag,cum s-ar spune,si am continuat doar cu alaptatul si totul a fost foarte bine.De la 6 sapt i-am dat suc de morcovi CU LINGURITA la masa de ora 10 (ca eram deja patita)
,si de la 4 luni i-am introdus cereale Milubrei (alta marca nici nu a acceptat)dupa baita zilnica,si le faceam mai subtiri sa curga pe biberon...Era asa dulce,ca,oricat era de satul,tot mai dorea apoi sa suga putin ![]()
.Diversificarea nu am facut-o decat dupa 6 luni ,si pot spune ca Radu nici nu a fost bolnavior sau sa aibe alte probleme...Toata iarna dormea somnul de dupa-amiaza afara in carucior,chiar daca erau minus"x" grade...Eu inghetam ,ca sunt mai friguroasa,el se simtea bine,mersi!...
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
27+
sagetutza spune:
cris mario felicitari, daca a iesit asa cum ai vrut!
Fetelor nu am auzit pana acum de treaba asta cu vezica plina. eu am fost la morfologica si nimeni nu mi-a zis nimic. Am fost de cateva ori la toaleta inainte si totusi mi-a masurat colul.
26+
Nicola-Teodora (deocamdata... )
mamidepuiuti spune:
vedeti ce face concediul din om?...m-am intins la povestit...mama-mia!...![]()
![]()
...pupici burticutelor
si week-end linistit si cald...sa aveti grija de voi sa nu raciti 

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
27+
cris_mario spune:
mamai de puiuti,sagetutza va multumesc...adevarat ca a iesit cum am vrut![]()
arwen foarte nice pisicutele,am ras pe cinste cu Mario![]()
pupicei ptr toata lumea
Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
cris_mario spune:
lalitica te cred pe cuvant cat esti de nerabdatoare.....asa eram eu ieri
,dar lasa ca o sa treaca emotiile si tot cand il vezi pe bb mic

te asteptam cu vesti buune
Mario Andrei 16.08.2005
21+