Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
alexutzzza spune:
cris_mario mie nu-mi suna Anna cu maya deloc, poate cu Alexandra, dar nu e exceptional....mmm Natalia, Paula, Amalia, Sofia, Camelia mmm nu stiu, tu ce gen d enume vrei? mai rusesc, mai evreiesc, mai european? Pe net te-ai uitat? Uite aici alfabetic, cu origine si ce inseamna, rabdare sa ai
http://www.2babynames.com/baby-girl-names.shtml sau aici: vezi ca treb sa dai click pe fiec litera sa-ti arate http://www.momswhothink.com/baby-girl-names/baby-girl-names-a-to-z-listing.html sau cel mai comod ca le ai pe toate listate: aici: http://www.indiaparenting.com/names/names1.cgi?param1=girl Mie astea mi s-au parut cele mai complete. Am prieteni care au facut in felu' urmator: ales, pus pe lista, si apoi luat la pronuntat cu voce tare impreuna cu numele de familie si pan la urma le-a iesit! BAFTA! 
25+
Yannis
cris_mario spune:
alexutzzza super veste in sf o veste buna...bravo,ma bucur ca scapi de serviciu
...si mai ales ca puteti face cumparaturile ptr bb linistiti in Grecia
super felicitari
nu face nimeni capitol nou?
Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
cris_mario spune:
alexutzzza am mai googalit si eu asa printre picaturi knd am timp....o sa intru si pe cele de la tine ca sa mai trecem cv pe acolo,eu sa stii k nu am preferinte sa fie rusesc, evreiesc,european...sau alta origine sa aiba,doar sa sune bine![]()
ms ptr sfaturi si ptr site-uri
Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
alexutzzza spune:
merci de felicitari, da da in Grecia shopping!!!! In sfarsit! oricum plecam pe la mijlocul lui nov, atunci, da tot e bine! Tu nu te laudai ca abia astepti sa faci capitol nou? 

25+
Yannis
dastefa spune:

va mai aduceti aminte de noi?N-am reusit sa mai intru de o vesnicie dar cum am intrat in concediu(medical deocamdata)spewr sa reusesc sa fiu mai activa
Mihaela
26+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
cris_mario spune:
nu eu...ci cristies,dar se pare ca astazi nu a fost deloc pe aici ,nici mkr la cafea
dastefa...
te asteptam mai des...
Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
alexutzzza spune:
cris mario ai dreptate, am avut eu un gand cand am scris ca parca nu tu ci cealalta cris
, sorry, uite imi da si bebe acu ceva suturi ca v-am incurcat :)
25+
Yannis
nickol_f spune:
decenuela ai dreptate Cioflan chiar e vorba lunga, si eu astept destul inainte de a intra si eu cand ma duc la el merg si cu pitica dupa mine si ea isi cam pierde rabdarea si cam face show pe acolo
da pe Dr. am vazut ca nu-l deranjeaza chiar ne zice noua mereu s-o lasam in pace sa n-o mai certam. Eu am ramas f. impresionata prima data cand ne-am dus la el cu Bea de reactia lui....a fost f. emotionat sa o vada si nu-si mai lua ochii de la ea.
Eu am nascut normal.
Gimnastica pentru gravide si cursuri de pregatie nu am facut si nici nu o sa fac dar ideea nu este deloc rea insa oricum la mine in oras nu exista asa ceva.
Kilogramele in plus si eu am avut...la prima sarcina am luat cam 16-17 kg. si cand ajunsesem la 1o dr. imi spunea ca e mult si ca nu trebuie sa ma mai ingras
da io nu prea l-am bagat in seama, mi-am vazut de treaba mea
, oricum intr-o luna de la nastere eram ca inainte. Pana acum am luat vreo 7 kg. si sunt de-abia la 20 sapt. ce sa-i faci asta e.....nu-mi bat capul cu chestii de astea
.
Cu Bea am inceput sa iau in greutate din luna a 7-a, pana atunci persoane care ma vedeau zilnic nici nu si-au dat seama ca eram gravi.
de data asta am inceput in forta...
alexuzzza ma bucur mult sa aflu ca ai rezolvat cu concediu 

Nicol
20+
de
Beatrice - 19.04.2007
Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice
alexutzzza spune:
nickol_f 

eu nu inteleg, ai inceput sa iei pe la 7 luni si ai luat pan la 17 kg? 

25+
Yannis
Eleysa spune:
Alexuzza felicitari pentru vestea cea buna ... cred ca abia astepti sa pleci in Grecia la shopping ..eu una nu as mai avea rabdare
...
Dastefa nici eu nu sunt din cele active pe forum ..de cele mai multe ori din lene nu de altceva ..dar nush ce a fost azi cu mine ca am scris mai multe mesaje ca niciodata
... dar daca tot ai mai mult timp sa ne mai povestesti ce ai mai facut si ce mai face bebe ...
Eu am inceput sa ii pun bebelinei mele muzica clasica in fiecare seara inainte sa adorm ... si vreau sa zic ca in prima seara a facut spectacol in adevaratul sens al cuvantului...am zis ca o fac balerina
...azi insa m-a inghiontit asa de tare ca am impresia ca are deja aptitudinii de karate kid
...
Elena,
25+