ramonaradu- nu cred ca voi sta in spital decat cateva zile cat imi face tratamentul pt maturarea plamanilor bebelinei. Dupa aceea sper sa-mi dea drumul acasa si sa stau in pat si sa iau medicamentele contra contractiilor pe care deja le iau de 2 luni.
Referitor la analize, ma intreb daca doctorii astia nu exagereaza. la primul copil n-am facut nici un sfert din analizele pe care le-am facut acum. Sunt tare multe: acid uric, creatinina, uree, toxoplasmoza (am mai facut-o si in trim 1), fibrinogen, proteina C reactiva, hemoglobina, calciu ionic, calciu total, fier, magneziu, potasiu, sodiu, sumar de urina, urocultura, glicemie, anticorpi anti cardiolipidici, anticoagulant lupic, anticorpi anti beta 2 glicoproteina I IgG, IgM.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
28+ 
vikinga...bine ai revenit din concediu!... alexutzzza...ti se implineste dorinta!![]()

ma bucur pt tine! elefantica...sa-ti traiasca micuta karateka melomana!
daca aveam fetita,s-ar fi numit ingrid ...pt baietelul nazdravan suntem in negocieri...![]()

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
28+
Pana in luna a 7-a am luat doar vreo 5-6 kg. si restul dupa. Si alea 5-6 nu prea se vedeau...
Nicol
20+
de
Beatrice - 19.04.2007
Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice

fetelor, stiti cand este urmatorul targ ptr bebe?
eu notasem ceva de sf nov.
tot de la voi
dar acu nu gasesc pe site decat 3-6 dec kidex romexpo

24+ 
Targul urmator incepe pe 20 noiembrie..si e tot la Polivalenta..Poate ajung si eu acum:)