Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

ramonaradu- nu cred ca voi sta in spital decat cateva zile cat imi face tratamentul pt maturarea plamanilor bebelinei. Dupa aceea sper sa-mi dea drumul acasa si sa stau in pat si sa iau medicamentele contra contractiilor pe care deja le iau de 2 luni.
Referitor la analize, ma intreb daca doctorii astia nu exagereaza. la primul copil n-am facut nici un sfert din analizele pe care le-am facut acum. Sunt tare multe: acid uric, creatinina, uree, toxoplasmoza (am mai facut-o si in trim 1), fibrinogen, proteina C reactiva, hemoglobina, calciu ionic, calciu total, fier, magneziu, potasiu, sodiu, sumar de urina, urocultura, glicemie, anticorpi anti cardiolipidici, anticoagulant lupic, anticorpi anti beta 2 glicoproteina I IgG, IgM.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

vikinga...bine ai revenit din concediu!... alexutzzza...ti se implineste dorinta! ma bucur pt tine! elefantica...sa-ti traiasca micuta karateka melomana! daca aveam fetita,s-ar fi numit ingrid ...pt baietelul nazdravan suntem in negocieri...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Pana in luna a 7-a am luat doar vreo 5-6 kg. si restul dupa. Si alea 5-6 nu prea se vedeau...

Nicol 20+ de Beatrice - 19.04.2007

Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

fetelor, stiti cand este urmatorul targ ptr bebe?
eu notasem ceva de sf nov.
tot de la voi
dar acu nu gasesc pe site decat 3-6 dec kidex romexpo

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ely29 spune:

Targul urmator incepe pe 20 noiembrie..si e tot la Polivalenta..Poate ajung si eu acum:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Fetele, capitolul nou il gasiti aici. Sa fie plin numai cu vesti bune !!!!

Mergi la inceput