Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
Eleysa spune:
Danasor ....am ras cu lacrimi ....

....super bancul ..chiar nu il stiam ...l-am dat si eu mai departe sa se mai amuze si altii
...multumim muuult 
Vikinga..bine ai revenit !!!
...ma bucur ca te-ai relaxat in concediu ... cat despre nume si eu tot asta astept sa am acel feeling ca acela e NUMELE ...![]()
![]()
...dar sa va mai spun acum ca eu de mica imi doream sa am fetita si stiam si cum o sa o cheme ... Lorelai ...acum insa toti rad de mine ...ca cica nu e frumos ...
Elena,
25+
alexutzzza spune:
Buna fetele!
Raportam miscari, vorba Decenulei "aruncat de pereti"...de la 5 jumate la 7 am avut ore de streetching si de la 11 pana acu am avut aerobic
oooffff si are numa 25 de saptamani! mai incolo ce mai face nene? da cu bombe?
decenuela de ce te mirai de "slabanoaga" la 18 sapt de "zici ca era balonata"? La mine pana la 19 saptamani nu s-a vazut nimic nimic, abia pe la 23 zici ca eram balonata, iar acum inca ai dubii
...sa nu dai! Imi place Luca, nu am fixatie cu par impar , da 4 litere e ca trifoiu cu 4 foi 
![]()
mamidepuiuti
felicitari pentru bebe grasunel! vreau si io asa la 28 de saptamani! te inteleg cu prenetalu'...si io ma omor cu el, macar de as lua si io din sapt 30 si ar pica un medical si la mine!!!![]()
ale1212xa oooooffff! ce rau imi pare, lasa ca bebe o sa devina musculos dupa atatea tuse de a ta! ca-l fortezi sa se miste de colo colo
sa vezi ce bebe puternic o sa ai, isi tine capu' din prima zi
.
zelma eu as vrea ambele si cursuri si gimnastica, sa vad insa cum rezolv cu prenatalu ca sa am timp de ele. dacaaflii ceva s ane anunti. Eu stiam ca la Aro club erau ore de gimnastica pentru gravide, undeva langa biserica armeneasca, pe Pache. De Active ala nu stiu nimic, mie mi se pare departe de mine.
KarmenS de ce nu citesti multe carti despre bebe? despre psihologia copilului? despre cum sa il educi / hranesti? eu asta fac cand ma plictisesc. Aflii o groaza de chestii, cum sa ii misti/atingi tu in primele zile ca sa constientizeze ei ca au mai multe parti ale corpului si mai multe unghiuri din care pot privi etc..o multime de detalii, ia citeste si nu te mai intrista ca te plicti! 
danyelana treaba cu bebe fortzos de la balanganelile de tuse e valabila si la tine! 
cris_mario Mie la sfintisoare imi plac mult Ana si Ioana
vikinga
bine ai revenit!
.
Noua sa ne urati bafta! mergem la 3 la medicu ginecolog vechi, de la policlinica de care apartin, speram sa o scoatem la capat cu prenatalu' sau macar un medical mic sa scoatem pe la mijlocu lu nov sa mergem in Grecia sa-i luam nebunii lui Yannis! 
25+
Yannis
cris_mario spune:
alexutzza 

asteptam vesti buneee sper sa se rezolve

in favoarea ta bineinteles![]()
Ioana ma cheama pe mine...nu merge,iar Ana esuuper

Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
mariucasara spune:
Buna burtici!
Noi tot negociem la nume dar balanta inclina spre Sebastian Petru.
Ca nume de fete imi place Sara(evident...
) Miriam (varianta ebraica a Mariei), Sofia, Alma, Ilinca, Iris.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
25+
alexutzzza spune:
ma bucur ca-ti place, bunica mea e ANA si asa mult mi-a placut mereu! vorba ceea: "si se numea / ANA? / ceee nume simplu...!!!" Vama Veche
. Bine io i-as pune Anna
suna mai nazal mai fitzos asa....ce sa faci cu capu'
25+
Yannis
ramonaradu79 spune:
Hello si de la mine!
Danyelana multumesc pt raspunsuri si insanatosire grabnica.
Cris_mario, bucurie mare pt voi schimbarea de carucior,felicitari pentru fetita!Am vreo 2 prietene care tare si-ar dori sa se intample si la ele la fel.
Tanaion,e rau ca tre sa stai in spital, dar mai bine sub supraveghere decat sa se intample ceva neplacut.
Tanaion ce analize ti-a dat dr.? ca al meu zice ca le da dr. de fam si nu prea ma pot baza pa asta.
alexutzzza in primul rand nu te stresa asa tare ca se supara bebe.Cea mai frecventa impartire este 63 cu 63, deci cu 63 de zile inainte de DPN tre sa iti dea prenatalul, obligatorii sunt 42 de zile diupa nastere.Tu banuiesc ca vei avea cezariana programata deci va fi oricum mai devreme sau cel tarziu la DPN.Eu zic sa intri mai tare in med de fam, unii sunt tare nesimtiti, mai asteapta si ciubuc pt niste drepturi pe care le ai.Mai e o varianta sa vb cu ginecologul sa iti dea scrisoare medicala ca iti recomanda prenatal cu data de....si atunci nu mai are ce sa zica med de fam.Vad ca raspunsul meu vine tarziu ., dar daca tot am scris nu mai sterg.
Bine ai revenit Vikinga.Frumos numele Letitia.
Elefantica e frumos si deosebit numele Lorelai.Si apoi tre sa va placa tie si sotului, nu la restul, comentarii vei avea indiferent de nume.
o zi calduroasa va doresc!
29+
Alexandru
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zelma Gata, am schimbat semnatura. Deocamdata la numele asta am ramas. :-) Eu auzisem ceva de "Scoala parintilor" care este un program initiat de moasa Vania Limban la Spitalul Universitar si Filantropia, cel putin era mai demult. Stie cineva ceva? Voi, adica mai ales sotii vostrii nu vor sa faca curs de puericultura , pentru ca atunci se acorda prin lege inca 10 zile de concediu pentru tati. Ce am mai gasit este: www.Activecenter.ro , unde suna tare bine totul. A fost cineva acolo? 25+ Zita Amélie |
Wow, frumos nume pentru fetita ta. E asa cum imi place mie: rar.
La Timisoara exista ceva asemanator numit Scoala de mame unde poti sa il duci si pe tati pt cursul de puericultura. Prin lege un tatic primeste 5 zile lucratoare de concediu de paternitate iar daca face dovada absolvirii unui curs de puericultura mai primeste inca 10 zile lucratoare. Eu intentionez sa ma interesez de asa ceva peste vreo 2 saptamani. Chiar mi-as dori ca sotul meu sa stea si el in concediu cu mine 3 saptamani. Cu siguranta voi avea nevoie de ajutorul lui.
25+
(Amaris-Stefania)
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario neata burticute frumoase si de la noi...... multumim de cafelutza mamidepuiuti suuper,wow kt de grasunel e bb tau ![]() ![]() felicitari![]() decenuela este frumos numele de Luca,mie una imi place...si david este frumi ...oricare vrei tu,ca doar este ptr bb tau,ii va placea cu siguranta....offf este imposibil fetelor sa-si aleaga ei numele....asta este voi ce parere aveti suna mai bine Alexandra Elena sau Maya Elena?....sunt in dubii...sau mai veniti cu sugestii plsss ![]() Mario Andrei 16.08.2005 21+ ![]() |
Mie imi place cum suna Maya. Se potriveste f bine cu Mario. Si in plus, ador numele deosebite.
25+
(Amaris-Stefania)
cris_mario spune:
alexutzza ai mare dreptate
...suna extraordinar de bine Anna
...dar mm oare cu ce ar merge?
gratiana ma bucur ca iti place maya...intr-adevar este mai deosebit dkt Alexandra,dar si asta imi place la nebunie...suna fff bine...off este atat de greu....felicitari ptr numele ales,este suuper unic si fff bn suna
Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
alexutzzza spune:

fac cinsteeee cu flori ptr toate burticile! Am fost la dr ginecolog vechi de la policlinica si a zis ca by the law la sapt 31 intrii in prenatal (7 luni si 10 zile lor le iese la sapt 31...ma rog...) si mi-a calculat sapt 31 dupa UM si e pe 1 dec. si mi-a zis ca daca vreau sa stau acasa ca mi s-a urat de mutra angajatorului, am dreptu la o luna jumate de medical, facea, uite iti dau e acum pana la prenatal! 

nu va inchipuiti ce-mi mai jubilau ochiii!!! ma rog, i-am zis ee nu chiar de acum, si mi-a zis sa ma gandesc sa imi fac calcule si cand vreau sa vin la ea cu adeverinta ca nu am luat medical p anu asta si din momentu ala stau acasa pana ma vad cu bebe! ![]()

.
25+
Yannis