Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
mamidepuiuti spune:
danyelana...
nu a plecat raceala de la tine? off...off...multa sanatate iti doresc!
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
28+
linioara spune:
micki_mica, eu am ajuns la Gynecoland (gynecoland.ro) si am vazut ca triplu test la ei era 100 ron ceea ce mi s-a parut super bine (io am dat vreo 2,5 mil la "minunata" clinica Anais). Poti intreba la ei cat e torch, poate au un pret bun si la asta.
cris_mario spune:
mamidepuiuti lasa ca acusica vine 1 nov...mai e putin![]()
danyelana...offf da ce te sacaie raceala asta
...imi pare rau
sa mai treaca
bea ai dreptate cu privire la derivarea numelui....ms 
iulia
pare cam multicel...dar mai scria o fata pe forumm k poate fi o eroare de pana la 500 gr ..asta dak retin eu bn![]()
karmen

o sa fie bine
Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
Eleysa spune:
Cris_mario, mie Maya imi place foarte muuuult ... cat despre alte idei si eu sunt in cautare ...am auzit foarte multe variante, dar parca acum sunt si mai nehotarata decat la inceput
....hai sa iti impartasesc si tie din ideiile celor din jurul meu...Mara, Liviana, Natalia, plus cele la care deja ma gandisem eu: Sofia, Sara, Miruna... La nume de sfant vad ca deja te-ai decis, eu as fi vrut sa optez pentru Maria, dar am observat ca pe fetitele de azi le cheama intr-un fel plus Maria
, deci cred ca o sa ma reorientez si eu.
Iuliab la 17 sapt are peste 1000 gr...
..sau ai uitat tu sa mai actualizezi semnatura
..ca mi se pare fooooarte muult ...oricum sanatoasa sa fie 
Va pup pe toate

!!!
Elena,
24+
cris_mario spune:
elefantica intr-adevar foooarte multe nume Maria,este superb,dar pe fetita lui nasa Maria,pe cea a nasei ei Maria ....pe Mario il sarbatoresc de Sf Marie...si tot asa...de aia la mn nu merge...elena suna bn,dar sa vad langa ce anume
..daca nu te reorientezi Sara Maria suna fff bine![]()
si natalia imi place
acum...ramane de vazut![]()
Mario Andrei 16.08.2005
21+ 
Beatrice1982 spune:
mie imi place Sofia.................zis mai pe "spanioleste"............
si eu zic, ca paote e cam mare pt 17 sapt, asta in caz ca nu ti-ai actualizat semnatura......ca ne-ai bagat in ceata iulia..............![]()
sanatoasa sa fie, apoi restul vine de la sine
Poze
Bea
27+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
danasor spune:
![]()
![]()
![]()
O planeta trece pe linga planeta Pamint si o intreaba: - Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani!
- Nu prea bine.... Stii.... mi-au iesit Homo Sapiens...
- Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut si eu!
25+ 
vikinga spune:
Ce mai faceti gravidutelor
!Noi am fost intr-o vacanta cu copiii ca de acum pentru inca citeva luni bune va fi mai greu, am fost intr-un parc din germania in stil Disney cu hotel acolo, dar cu mult mers pe jos de colo colo, eram de la 10 la 19 seara in miscare. Sotul a probat minunile alea cu Aldo eu nici nu-s fun de fel si oricum acum in sarcina avansata nici nu s epuneaq problema, asa ca am stat cu Nadja pe la carusele lente, avioane si caluti, au fost si multe spectacole si acolo ne-am simtit noi doua cel mai bine. In schimb am mincat cam aiurea in vacanta asta, am poftit de toate, beau si f multa apa si o si retin se vede la picioare, deja a trebuit sa investesc in incaltaminte pt ca desi pare putin inca 2 luni jumate, ele sunt cele mai grele si trebuie macar in haine si in cizme sa ma simt lejera. Felicit fetele care nu au luat asa de mult eu-s din categoria care pune ceva kg in sarcini, oricit mi-as propune eu, foamea si poftele-s mai mari, asta e
. Iar munca la slabit dupa. De ex acum imi e o foaaame:)). in rest nu am nimic, nu am dureri de spate, dorm bine, in vacanta asta am mers fara probleme atitea ore pe zi, bineinteles cu pauze dese pe cite o banca.Si noi ne gindim la nume, e amuzant ca la bb3 suntem mai lejeri nu aveam atitea liste ca la primii, am invatat ca numele pus copilasilor vine ca o revelatie, il simti cumva ca ala trebuie sa fie, nu prea e gindit si calculat. Eu de cum am ramas insarcinata desi nu stiam sigur ca va fi fetita am simtit un implus pentru numele Leticia/Letizia inca nu stiu care varianta, sotului ii place Julia, Linda. mai avem timp sa ne hotarim.Vikinga
29+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
cris_mario spune:
danasor suuper bancul
m-am amuzat teribil ![]()
vikinga wow vikinga
de mult nu ne-ai mai scris...ne era asa dooor,ma bucur enorm ca te-ai relaxat acum ininte de un mic "repaos" iar cu privire la nume sigur veti face alegerea potrivita ptr ca si al bb1 si la bb2 sunt super ok numele...si li se si potrivesc

Mario Andrei 16.08.2005
21+