Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Ale imi pare rau... sa te faci bine.

27+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zelma spune:

Buna dimineata fetelor!

Ce mai faceti? Vad ca e mare activitate pe aici, si nu apuc intotdeauna sa citesc tot ce scrieti. Noi intram mai rar.
Printesa noastra este bine, creste foarte bine si pare totul in regula la toate ecografiile, si e si sportiva, are niste reprize de tras cu sutul de numai. :-) Zicem ca o sa fie fotbalista.

Vroiam sa va intreb daca voi faceti sau vreti sa faceti pe viitor ceva gimnastica pentru gravide sau alte cursuri de pregatire a pratintilor.

Va pup si multa sanatate la toti!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ale.... offf imi pare rau,dar stai cumintica si bea ceiutz cu lamaie si trece
zelma eeste bine ca bb e bine...si ai spus ca e printesa park...pune caruciorul la semnatura sa vdm si noi eu una nu o sa fac nimic inainte,nici cursuri,nici gimnastica.....nici la bb 1 nu am facut,astea's ptr mamicile cu timp si bani disponibili
fetelor ce fel de analize"torch"...ca eu nu le-am facut,sau se fac mai tarziu?...sau asa se numeste "pachetul"...nu am ideehellpp pls

Mario Andrei 16.08.2005 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Astazi sunt fericita, am schimbat semntura si iata-ma in trimestrul 3.
micki pt precizari. Mie mi-a zis doctorul sa ma internez saptamana viitoare cand voi fi in 29 saptmani. Am inteles ca-mi va face perfuzie, nu injectii, dar poate n-am inteles eu bine.
ale1212xa pt tuse este foarte eficient siropul de ridiche neagra.
mamidepuiuti bravo pt grasunelul din burtica!
gratiana felicitari pt rezultatele bune de la eco.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Neatza, burtici!
Chiar daca nu scriu zilnic sunt alaturi de voi mereu, sufar si ma bucur alaturi de voi
Sfaturi nu prea dau pt. ca nu prea am experienta in ale sarcinii si oricum sunt alte fete la odisee mai experimentate care vin mereu cu invataturi bune, multumim
Ma doare sufletul cand vad ca una dintre noi are probleme si ii tin pumnii sa fie totul bine, dar ma si bucur tare mult cand aud de vesti bune!
Despre mine, nimic nou, am aproape o sapt. de stat in pat. Deja e oribil sa nu poti sa faci nimic altceva, dar daca bebe meu asa vrea o sa stau in pat pana cand o sa vrea el sa ne intalnim, cat mai tarziu sper eu! O sa treaca si saptamanile astea care au mai ramas, cand o sa simt ca nu mai pot o sa ma plang voua, voi o sa ma alinati si uite asa se face si sapt. 40
Pupici pentru burtici!

A, si am schimbat si semnatura! A mai trecut o sapt, uraaaa!

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zelma spune:

Gata, am schimbat semnatura. Deocamdata la numele asta am ramas. :-)

Eu auzisem ceva de "Scoala parintilor" care este un program initiat de moasa Vania Limban la Spitalul Universitar si Filantropia, cel putin era mai demult. Stie cineva ceva?
Voi, adica mai ales sotii vostrii nu vor sa faca curs de puericultura , pentru ca atunci se acorda prin lege inca 10 zile de concediu pentru tati.
Ce am mai gasit este: www.Activecenter.ro , unde suna tare bine totul. A fost cineva acolo?

25+ Zita Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapb spune:

buna,fetelor!!!!
Am fost si noi ieri la medic.......si marea surpriza ...... o sa avem o fetita.......

Parca ne obisnuisem cu gindul ca e baietel....dar totusi e mai bine ca e fetita.....

Eforte activa,parca ar fi la sala de sport,important e ca e sanatoasa,cintareste 1200 gr.,oare nu e prea dolofana la virsta ei???

Sanatate voua si la locatari inca mai multa......

gravi intre [17]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna ziua fetele.....................

cris mario.........eu zic Maya...imi place mai mult
am si eu o nepotica alexandra....dar nimeni nu ii zice asa.............ori Sandy ori ALE
apoi mai bine maya si nu mai zici nicicum numai maya...................
parerea mea.......................

pup burticile cu contractii si fara............

Poze
Bea 27+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici,

Noi inca suntem bolnaviori. Curge nasul ca la robinet si tusesc ca o toba sparta. Lui bebe nu-i place deloc cand tusesc pt ca-l balansez in toate sensurile saracutzul. Bietul pui mic.

Acum ma apuc sa citesc din urma si revin.

Pupici

Acum 25+ cu bb mic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ale1212xa...ceiut,caldurica,repaus la pat si regim alimentar... si multa sanatate! multumesc fetelor pt felicitarile pt bb grasunel!...la fel sa fie si bblusii vostri! ... nu vrea doctora mea sa-mi dea prenatal decat din sapt 30......imi da 5 zile de medical pana atunci,ca atat imi lipsesc,dar din sapt 29 nu vrea si pace buna!ca ea stie ca asa e si la "comisie"doar dupa sapt 30 se da prenatal ...nu-i bai... macar intru in prenatal din 01.11 si va fi mai usor la calculat indemnizatia...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 28+

Mergi la inceput