Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Micki Sper sa-ti dea drumul cat mai repede din spital, dar daca ei consider ca asa e mai bine pt bebe, cel mai bine e sa stai sub supraveghere.
Tie in ce saptamana de sarcina a zis ca-ti face injectiile de maturare a plamanilor?

Tana cu Toma (10.11.2001) si 27+

buna,

nu mi-a zis, dar stiu ca se face ptr bebeii care au "sansa" sa fie nascuti prematur. si de obicei, in functie de evolutia sarcinii, se fac din timp. acum daca eu duc pana la 38, nu mai e problem de maturare. dar daca la 32 sapt vor fi suspiciuni de nastere prematura (adica pana in sapt 37) se fac...stiu ca sunt 2 injectii la interval de 12 ore si le trebuie si lor cateva zile sa isi faca efectul la bebe, inainte de nastere. in concluzie nu e o data anume. doctorii stiu mai bine. si spun din timp pentru a nu te panica, tu, ca mamica cu hormonii varza...
daca la mine va fi sa se nasca mai devreme, il vom ajuta un pic.

Mihaela 27+ cu...

bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

fetelor am o mare intrebre ptr a ajuta o graviduta incepatoare : unde sa isi faca analizele mai ieftin (torch&co)? ptr ca acolo unde am fost eu, m-a rupt la buzunar.

ptr ajutor si raman datoare!

Mihaela 27+ cu...

bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cum se zice pe la ora asta....neatza burtici sau...sa aveti un somn linistit? cred ca am adormit inainte de 9...si nu stiu ce am....acu te sa ma obosec cateva orea ca sa mai adorm

cristiesin leatura cu arsurile...cred ca tot legat de mancare e. am avut si eu sapt trecuta si...eu care n-am av nik sarcina asta ziceam...o doamne, ce greu e ,....nu te tine mult , eu am av 2 zile...iar noaptea am incercat sa dorm cu inca o perna ...si trebuie evitat tot ce e acid....sau sa-i dai in cap cu "baza" si cica laptele e mult mai acid decat iaurtul. pastile...n-am incercat nik.

nikol ieri am av progr la cioflan. am cam av de asteptat din cauza ca-i pune progr prea multe iar el e vb lunga. ce sa zic de el...e a doua oara cand merg acolo.il apreciez ca are atata rabdare...cum ai nasc la el...natural sau cezariana.

cum ii spuneam lui nikol, am fost ieri la dr si totul e bine si frumos. i-am aratat minunata mea morfofetala....mi=a zis ca masuratorile sunt ok si n-are rost s-mi faca eco. in schimb mi-a facut control...si mi-a zis ca am o secretie care tebuie tratata. abia pesteo luna cica vom face "un plan e bataie". nici nu stiam ce sa-l intreb dca n-am av prb pana acum. i-am zis ca bb meu e cuminte...si nu misca asa cum aud eu pe la altele, adik sa ma arunce pe pereti. mi-a zis ca fiecare bb are ritmul lui si...sa ma bucur dca nu-mi plac peretii..:)). aaaaaaaa.....m-a intr cate kg am pus....o fetelor....am pacatuit...l-am mintit...i-am zis cu 3 mai putine. e prea dragut sa ma certe...iar eu mult prea constienta ca vor fi in zadar obs lui asa ca....declarand 9,5 kg n-a fost o tragedie dar mi-a zis ca e muuuult...daca-i ziceam adevarul? ma facea sa ma simt vinovata pt fiecare felie de tort pecare ne-o serveste palteea dimineatza.

a...am vz 2 slabanoage....mai dar asta e nesimtire curata...una avea 18 si abia i se vedea burta ziceai ca e balonata si cealalta cred ca avea ceva...vreo 26...ca era ca o scandurica cu un balon in fatza...si ce credeti ca ele mancau frunze????? nuuuuu ....dar asta e fiecare suntem intr-un fel anume....si avem motorul intr-un fel.tot ce ma bucur e ca eu am pus....dar nu se vede asa de tare si sunt inca destul de vioaie....

va pup si sa aveti grija de voi

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

miki...cred ca peste tot sunt scumpe..poate te scuteste de cateva sute de mii...dar cam tot pe acolo. doar daca le faci cu trimitere de la dr...sau printr-un spitl ceva....

a....ne-am gandit dupa ce am "goooooooogalit" la un nume. cum vi se pare LUCA ??? soacra mea zice sa-i punem nume impar ca e cu noroc....am gasit pe un site cat de norocos e numele pe care i-l pui...hm despre luca zice ca nu prea e. lui taica-su ii place f mult....si mie...numai ca eu sunt cam nehotarata....si mi se pare ciudat sa decid pt altcineva....oare sa-l astept sa-nvete sa citeasca ca sa stie cam ce nume i-ar place? :)))

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

buna dimineata,fetele......la alegere,pt fiecare...eu astept tortul plateei......decenuela mama...tu cand dormi???...referitor la nume,sa stii ca si mie mi-ar placea sa isi aleaga bb ce nume doreste ...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

uitasem sa schimb semnatura......am mai crescut putintel...d-na dr ne-a spus aseara ca avem cca 1350 gr si ne dezvoltam bine..... o zi frumoasa sa aveti!

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata burticute frumoase si de la noi......
multumim de cafelutza mamidepuiuti suuper,wow kt de grasunel e bb taufelicitari
decenuela este frumos numele de Luca,mie una imi place...si david este frumi...oricare vrei tu,ca doar este ptr bb tau,ii va placea cu siguranta;decenuela bb sa fie sanatos,lasa kg k scapam noi de ele
....offf este imposibil fetelor sa-si aleaga ei numele....asta este
voi ce parere aveti suna mai bine Alexandra Elena sau Maya Elena?....sunt in dubii...sau mai veniti cu sugestii plsss

Mario Andrei 16.08.2005 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

eu de ieri sunt in concediu o saptamana si nu pentru ca as vrea dar am facut o gripa nasola cu tuse...saracu bebe ce se incovoiaie dupa o criza de tuse de a mea. Ieri am tot ce am mancat o zi intreaga...mi-am adus aminte de primele 3 luni de sarcina...of ce repede se uita lucrurile neplacute
Si ca sa fie tacamul exact azi noapte am facut si o criza de colecist...probabil de la atata s-a deranjat ceva pe acolo....plus ca de sambata nu reusesc sa dorm mai mult de 3-4 ore pe noapte din cauza gripei si deci ziua sunt zombi....
Gata m-am vaitat destul...imi beau ceaiul si ma bag in pat...poate poate...

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
25+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

incercasem sa pun un ticker la semnatura...nu merge...asa ca ma las pagubasa...l-am scos

-----------------------------------------
25+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

fetelor am o mare intrebre ptr a ajuta o graviduta incepatoare : unde sa isi faca analizele mai ieftin (torch&co)? ptr ca acolo unde am fost eu, m-a rupt la buzunar.

ptr ajutor si raman datoare!

Mihaela 27+ cu...

bebe mic

Micki la synevo este 290 ron torch-ul.

27+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput