Tauroaice la gura sobei (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Seara buna tauroaice,
Noi suntem bine toti, cu un super program aglomerat de dimineata si pana seara.
Lexi cum fu cu gripa la Maria la gradi?? Maria este bine acum?? Mi-au placut tare mult nazbatiile .
Pup si o saptamana ushoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

buna dimineata tauroaice ,
noi umblaram vreo 3 zile pe la londra de am facut transcrierea certificatutlui fetitei si titlul de calatorie..a fost frumos..vreme buna numai bine de vizitat doar ca timpul a fost prea scurt si dominta mea mi-a mai facut si crize de colici ca sa nu uit ca am..aici ploua non-stop si avem deja inundatii
in rest mai nimik..
pwwpicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Am lipsit ceva timp caci am avut musafiri 8 zile.La noi e placut acum,mai putin vantul.Pomul din fata casei are iar flori,din cate stiu eu e semn de toamana lunga.Pe 25 ar trebui sa mergem la vaccinul contra gripei noi si nu stiu ce sa fac.Voi v ati vaccinat? Il vor folosi pe cel de la GSK,despre care a fost la stiri ca n Franta a provocat efecte secundare neurologice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

buna seara tauroaice
ce facem dragelor???ne-am bagat la iernat?ca vad ca nu mai este nici o activitate pe aici..pe noi era sa ne ia apa(sunt inundatii urate aici in tara galilor)..am scapat de data asta asa ca uite-ma cu voi la un pahar de vorba caci nu pot sa beau ca alaptez..
jenn in legatura cu intrebarea ta nu prea stiu ce sa zic..eu personal sunt impotriva acestor vaccinuri asa ca..
weekend placut fetelor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eu mi-am scrantit piciorul saptamana trecuta si a trebuit sa stau acasa. Si cum acasa nu am net, am absentat la greu de pe forum...
Doctorul mi-a dat sa port o orteza pe care trebuie s-o mai tin pana saptamana viitoare.
Silvia, nu s-a mai auzit nimic de gripa la gradi la Maria, slava Domnului!
In rest, am mai adaugat niste desene in camera fetii, dar poze tot nu m-am invrednicit sa fac... Aaa, si am cumparat un bradut cu radacina, frumos foc, pe care l-am plantat in curte. Sa speram ca se va prinde.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata!
www.1235.ro/admin/images/temp/4841254248276cafea2.jpg" target="_blank">Cafea pentru tauroaice si un ceai pentru Ellia
Lexi, ce bine ca nu mai sunt cazuri de gripa la Maria Fa poze la desene si ai grija cu piciorul
Ellia, aveti grija de voi, inundatii, brrr

fetelor mi-e dor de voi, dar nu prea mai am timp de forum, mai intru uneori si mai citesc, dar de scris nici vorba

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Mihaela, multumim pentru cafea, ff buna!
Chiar aseara ma gandeam la tine si la Tatiana, pentru ca tare imi doresc si eu sa fiu cea mai buna prietena a Mariei, cum ai spus ca esti tu pentru Tatiana. Promit ca ma voi invrednici sa fac si poze, mai am insa vreo 4 desene de terminat.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna si de la noi. Intr-adevar ne-am cam lenevit, cred ca a inceput hibernarea
Noi suntem ok, Radu cu gradinita, muzica, sportul si karatele, pasionat de Lego ca de obicei. Eu cu treburile mici si marunte, cu germana.... si timpul trece de nici nu imi dau seama cand.

Lexi imi pare rau ca ai avut probleme cu piciorul. Refacere totala si cat mai rapida. Sa faci poze ca sunt curioasa cum sunt desenele

Jenn si noi suntem cam impotriva acestor vaccinuri ne-obligatorii, prefer sa nu mai agresez cu nimic organismele, ca si-asa au de luptat cu tot felul de prostii zilnic. Sanatate, orice alegere a-i face, stii tu mai bine !

Ellia am vazut la stiri ca sunt inundatii serioase, erau niste case aratate in imagini si abia li se vedeau acoperisurile ...brrr... aveti grija!

Mihaela multumim de cafea si ma alatur si eu cu un www.lecker.de/media/recipes/kuchengebaeck/kleingebaeck_2/watermark_F1312301jpg_img_308x0.png" target="_blank">apfelstrudel cu sos de vanilie pt toate tauroaicele!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Lexi, vei fi prietena Mariei, nu-i mare lucru
Dana, ce fain arata
Jenn, tu decizi, eu una nu voi face vaccinul, Ty e alergica iar lui Mihai nu il fac, daca-i provoaca vre-o criza de astm ... asa ca din punctul meu de vedere, mai bine NU ...
pe toate

La Ty s-a inchis scoala pentru o saptamana, din cauza gripei, intr-un fel ma bucur, pentru ca nu stiu ce ne-am fi facut cu ea daca ar fi luat virusul .... pe de alta parte sunt trista, era tocmai perioada tezelor ....

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Buna fetele.
Nici aseara nu am reusit sa termin desenele, sper totusi sa o fac pana vineri cand vom avea musafiri. Pe urma promit sa le si pozez.
Aseara a fost prima oara cand Maria a vrut sa adoarma singura, neleganata. Nu stiu ce-o fi apucat-o, dar m-am bucurat ca am scapat.
Edit: Mihaela, lasa ca e mai bine ca s-a inchis scoala, e mai sigur. Gandeste-te ca putea lua si ea, Doamne fereste, si apoi si voi.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput