Tauroaice la gura sobei (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Buna ziua!Noi suntem asa si asa,Ella cu nasul curgand,de, a inceput sezonul,eu cu dureri de articulatii,tati ff ocupat cu serviciul.Va pupam,sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Jenn, asa e cu serviciul, si eu tot cam asa sunt si zau ca de dimineata de cand plec de acasa si pana seara cand ajung, mi-e un dooooor de fii-mea de nu mai pot. Efectiv am zile cand nu mai suport sentimentul asta de dor. Si acum am o tona de lucru si nu-mi sta mintea decat la fii-mea.
Voi patiti asa?
O saptamana frumoasa si linistita va doresc.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neata.
azi e randul meu sa dau o cafeluta, un ceai, un suc, un tort si...sa curga sampania!!!!
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

La multi ani, Eliza! Gabitza, sa va traiasca, sa fie sanatoasa, fericita si iubita. Numai bine, petrecere frumoasa

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata fetelor!

Gabitz78 sa iti traiasca Eliza! La Multi Ani!!!

La noi e o vreme mohorita si cetzoasa. Nu stiu pe unde se ascunde soarele, ca tot se lasa mult asteptat. Si cand apare, e tare zgarcit Macar nu ma ie atit de frig ca saptamina trecuta.

Noi suntem ok, in mare, cu activitatile zilnice. Mai ne tragem mucii, mai o tuse usoara.

Va pupam!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Buna fetelor! ce liniste pe-aici..pai ce faceti? Am aparut eu din nou si fugiti voi??

Multumesc de reprimire

Gabitz78 ce sa mai zic de Radu: e mare karatist acum, face de vreo luna si ii place tare mult. De fapt e tae-kwondo ce fac ei acolo, dar se aseamana.

Altfel, ma lupt si eu cu depresia mea mica, sustinuta voiniceste de vremea deprimanta de afara (zau ca e toamna londoneza, nu vieneza asa ceatza nu am vazut pe aici in timpul zilei ). Si imi caut un job...sa vedem... stiti ceva ce s-ar putea lucra deocamdta de-acasa?

Hobby

www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.

BINE AI REVENIT DANUCA, DRAGA!

Dar stiu c-a trecut muult timp de cand n-am mai "vorbit"! Era o vreme cand incingeam chat-ul DC-ului cu vorbaria noastra ... Ma rog, trecuta-i vremea aceea, duse-s prieteniile de alta data ... asta-i viata! Vroiam sa te intreb cum de esti in Viena si de cand te-ai mutat acolo??? Este un oras superb si te invidiez pentru simplul fapt ca locuiesti acolo! Am vazut ca Raducutul tau, in afara de faptul ca a crescut foarte mult si-i ditai voinicelul, este si karatist! O sa innebuneasca fetele la un moment dat, daca nu o face deja!

Te pupic si sper sa reusim sa mai vorbim din cand in cand, chiar si pe topicul asta, desi n-a fost foarte frumos ca m-am insinuat asa, fara preaviz, in "bucataria" voastra!

Sper ca nu v-am suparat prea tare!

Numai bine la toata lumea!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisicuta

Citat:
citat din mesajul lui danat

Buna fetelor! ce liniste pe-aici..pai ce faceti? Am aparut eu din nou si fugiti voi??

Multumesc de reprimire

Gabitz78 ce sa mai zic de Radu: e mare karatist acum, face de vreo luna si ii place tare mult. De fapt e tae-kwondo ce fac ei acolo, dar se aseamana.

Altfel, ma lupt si eu cu depresia mea mica, sustinuta voiniceste de vremea deprimanta de afara (zau ca e toamna londoneza, nu vieneza asa ceatza nu am vazut pe aici in timpul zilei ). Si imi caut un job...sa vedem... stiti ceva ce s-ar putea lucra deocamdta de-acasa?

Hobby

BINE AI REVENIT DANUCA, DRAGA!

Dar stiu c-a trecut muult timp de cand n-am mai "vorbit"! Era o vreme cand incingeam chat-ul DC-ului cu vorbaria noastra ... Ma rog, trecuta-i vremea aceea, duse-s prieteniile de alta data ... asta-i viata! Vroiam sa te intreb cum de esti in Viena si de cand te-ai mutat acolo??? Este un oras superb si te invidiez pentru simplul fapt ca locuiesti acolo! Am vazut ca Raducutul tau, in afara de faptul ca a crescut foarte mult si-i ditai voinicelul, este si karatist! O sa innebuneasca fetele la un moment dat, daca nu o face deja!

Te pupic si sper sa reusim sa mai vorbim din cand in cand, chiar si pe topicul asta, desi n-a fost foarte frumos ca m-am insinuat asa, fara preaviz, in "bucataria" voastra!

Sper ca nu v-am suparat prea tare!

Numai bine la toata lumea!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Pisicuto si eu ma bucur ca m--ai agatat aici! Asa e, multa lume de la inceputurile DC a "disparut" in ceata din pacate... Vad ca tu ai doi pui, sa iti traiasca! Dar ca sa nu monopolizam aici, poate imi scrii pe PM mai multe!

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tauroaice!
La multi ani, Eliza, sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii impreuna cu fratiorul tau!
Gabitz, poze ceva?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ms de urari.ne-am distrat, a fost frumos.din pacate n-am putut face poze ca mami uituca n-a cumparat baterii pt aparat.asta e....
o zi minunata.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Neata!Gabitz,scuze pt intarziere,sa fie sanatoasa si fericita fetita ta!La multi ani!Lexi,ce sa zic,dorul e mare si la noi,cum o fi mai incolo ne zic poate mamicile de copii mai mari de aici!Danat,ai fost la film?

Mergi la inceput