Tauroaice la gura sobei (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Multumesc, Lexi, dar de ce atata admiratie, eu o consider doar un copil normal.
tuturor si o saptamana cat mai buna

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Miha, cum de ce? Pai o compar cu altii de varsta ei si crede-ma ca am ce admira la ea. Uite, trebuie sa recunosc cu durere, ca nepotica mea de 18 ani nici nu vorbeste despre bac, desi la anul il va da si ea...De facultate nici nu-mi fac iluzii, pun pariu ca nici prin cap nu-i trece sa se inscrie la vreuna.
Noi in weekend nu am facut mare lucru, am fost la cumparaturi sa luam ceva haine si incaltari pentru noi si pana la urma ne-am intors cu o pereche de adidasi, 2 perechi de dresuri, 2 pantaloni si o gecuta de iarna, toate pentru fii-mea. Pentru noi nu am luat nimic...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Lexi,vom sta o saptamana in Valwigerberg,Moezel.Am vazut ca e la aproximativ 50 de km de Trier.Daca e ok drumul planuim sa ajungem si acolo.Sambata suntem deja in Germania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buona sera!
Ce faceti doamnelor?
Mihaela si eu iti admir copilasii si cred ca sunt speciali , meritul fiind din plin si al tau.
Jenn vacanta placuta!Sper sa te intalnesti cu Lexi si sa faceti poze
GabiK, Gabitz pe unde umblati?Sunteti ok?

Ca vorbeati de tauri.Am si eu : bunica, soacra, cumnatul, prietena cea mai buna, finutul...si daca ma gandesc bine mai gasesc.

Mergi la inceput

Am bantuit printre subiecte pe DC si s-a facut super tarziu, asa ca va spun noapte buna si fug la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Felicitari Tatianei!
Lexi, pai asa e la cumparaturi, si eu tot asa patesc, cand vreau sa-mi iau ceva, tot imi aduc aminte, ca eu nu mai cresc, dar copiii iar au crescut, si iar le-au ramas mici hainele...
Faza cu placa de intins parul a fost si la noi anul trecut, acum doi ani a fost faza cu vopsit parul in negru, acum trei ani a vrut crema impotriva pistruilor... noah deocamdata e liniste si pace, si se pare ca ne iese 9,75 pe semestrul I, ma mir, la cat invata, max. juma' de ora pe zi

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Hai ca aveti copii inteligenti,ce sa mai!Cand ma gandesc la nepotul meu, ma ia durerea de cap!Sincer,nu stiu cum a promovat pana in clasa a zecea, e tufa!Nici romaneste nu stie sa scrie...Of,doamne!Viitorul natiunii

Mergi la inceput

Buna!
Ha,Ha,Ha Jenn ce comica esti!Si eu ma intreb la fel de nepotii mei, dar ma consolez ca stiu cum au trecut

Poate mai intru diseara de acasa.Sa aveti o zi buna doamnelor!

Mergi la inceput

Nu stiu cum au trecut ai tai nepoti,al meu a trecut ca gasca prin apa!Acum nici parintii lui nu s -au indesat sa l indemne la carte,deci,intr un fel,aschia nu prea a sarit departe de trunchi.Treaba lor!Sa vad ce branza face a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sincer, eu abia daca am fost peste 9 in a 6-a, nu mai tin minte exact... dar zau ca am invatat muuuult. Al meu daca ar sta numai 2 ore zilnic la lectii, ar fi cel mai bun din toata scoala... Si credeti-ma, il fortez, trag de el, nu-l las nici eu, nici mama mea (ea a fost profa, deci am ajutor "calificat")

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput