Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

AM mai citit din urma, am observat ca au aparut mesaje ale unor fete nou-venite pe forum :Lala86,Aniska80..scrieti repede 10 mesaje pt a scapa de moderare ..aaaa..si nu in ultmul rand BUN VENIT SI SARCINI USOARE!!..

Adorader, felicitari pentru bebe sau bebelina ( vad ca ii zici deja Maria)!!

Nicoleta, programarea trebuie facuta cam cu o luna inainte,dar nu e nicio problema daca te duci si fara programare.Pana la 32 de sapt parca vizitele la dr sunt lunare, apoi pana la 36 bisaptamanale, iar dupa 36 sunt saptamanale. Ecografiile obligatorii sunt cele de la 12 saptamani ( masoara pliul nucal ), 20 de saptamani ( morfologie fetala) si 32 de saptamani.

Jasmin, la prima sarcina semnele de sarcina au aparut la o sapt dupa ovulatie, acum am avut un feeling doar ca as fi gravida, dar semnele au aparut abia in sapt a 5a.

Carla, insanatosire grabnica si bafta maine la eco..presimt ca tot baieti ai...

Laura, sanatate multa lui Raducu..daca e vesel nu e asa grav.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multumesc de raspuns cristina!
aceste ecografii se pot face si la medlife sau voi le faceti in alta parte mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

fetelor, multumesc pt raspunsuri,

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara si de la noi!
Nu reusesc sa tin min te tot ce am citit dar vreau sa urez bun venit noilor gravidute!
Eu nu ma simt grozav, in sensul ca ma cam jeneaza burtica si se intareste....o sa iau un No-Spa si ma bag in pat ca azi a fost tare prapadit piticul meu si m-a epuizat!
O noapte buna si pupici tuturor!

Ioana 10+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Fetelor...voi va cantariti? Ca eu nu vreau sa iau in greutate mai mult de 12 kg, ca si asa am destule ale mele.......am citit ca la 20 saptamani tb sa avem +4 kg....eu peste 2 zile am 12 sapt si am luat pana acum 2 kg....credeti ca mai iau 2 kg in 8 sapt? Voi cum stati la acest capitol?

Roxy 11+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Seara buna, bun venit noilor gravidute.
rosanne, si eu am target de max 10 kg luate in sarcina asta, ca eu pun usor si dau greu jos, asa ca incerc sa nu exagerez cu mincarea si sa maninc chestii sanatoase. Pina acuma n-am pus nimic, dar sarcina mea e inca mica. Iar eu merg in continuare de 3-4 ori pe saptamina la sport.

jasmin, eu n-am avut si n-am in continuare absolut nici un simptom, n-am sini umflati, n-am oboseala excesiva, nu merg mai des la toalete, n-am greturi, n-am pofte speciale de mincare. Daca n-as avea burta care incepe sa creasca n-as sti ca sint insarcinata. Apropo, fetele la al doilea bebe, voua a inceput sa vi se vada burta? Ca stiu ca la sarcina a doua se vede mai repede. Mie incepe sa mi se vada ceva.

cristina, intr-adevar, am observat ca au aparut o gramada de baietei, e timpul si pentru ceva carucioare roz

carla, arata super tortul ala de mere, trebe sa fac si eu, dar sa-mi cumpar intii o cratita fara miner de ebonita, ca sa o poci baga la cuptor. Deja salivez cind ma gindesc, dulciurile sint slabiciunea mea.

ayla, bine ai venit la noi, o sarcina usoara, la termen cu bebe sanatos si cuminte. Nu cred ca ai sanse sa deschizi odiseea, sabina e mami de gemeni cu dpn la sfirsit de aprilie, deci cred ca ea o sa fie deschizatoarea de drumuri

Mie mi-au aparut oaresce scurgeri maronii, de ieri incepind. Incerc sa nu ma agit, ca stiu ca atita vreme cit nu e rosu e ok. Insa ma enerveaza ca nu se opreste, tamponul se murdareste in mod constant. Intr-un final am sunat la doctor care mi-a zis sa nu mai fac secs. Mersi. Asa ca acuma astept sa vad cum evolueaza lucrurile.
cam atit de la mine, scuze ca n-am nominalizat pe toata lumea, a fost o zi lunga si sint obosita.
noapte buna tuturor

Mami de Mara (19.08.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tissy spune:

Buna burticutelor , ce mai faceti cum va mai simtiti?
Nu am mai intrat de ceva vreme din lipsa de internet. Nu'mi vine sa cred cat ati scris. Vad ca s'au mai alaturat o multime de burticute, bun venit tuturor si sarcina usoara
turturica, eu sunt mamica de al doilea bb si tin sa spun ca am facut deja o burticaaaa si am doar 12 saptamani. Asa cum arat acum aratam cu primul bb la 5 luni jumate. De fapt toata lumea care ma vede exact asta imi zice ca arat de 5-6 luni. Maine trebuie sa ma duc sa'mi fac ecografie si sa vorbesc cu tanti doctor. Am emotii
Am observat ca multe dintre voi iau No'Spa...este ok sa'l iei fiind insarcinata? De exemplu pentru dureri de spate si de cap(am niste dureri groaznice) este bun? Aici unde sunt eu in afara de paracetamol si Almax (pt arsuri si acid la stomac) nu ti se da nimic...si se mai da un medicament cica pt dureri de cap dar sincer nu prea are efect asupra mea.
Va si numai bine va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

fetelor cu parere de rau va anunt ca bebelusul meu s-a oprit din evolutie accept situatia asa cum este....poate ca DD are alte planuri cu mine si nu acela de a fi mama.nu o sa mai fortez natura,daca o sa raman pe cale naturala ok,daca nu...asta e destinul meu.in nici un caz nu o sa mai fac FiV.
acum eu va doresc la toate fetele sarcina usoara fara probleme si la termen.imi santeti dragi,de 2 luni cu voi imi petrec diminetile si serile.o sa va urmaresc in continuare si o sa ma bucur pt fiecare dintre voi.poate ca e mai bine ca la mine s-a intamplat acum si nu mai tarziu... asta e....
va pup si va doresc tot binele din lume si la cea mai mica sangerare duceti-va la doctor sa va asigurati ca totul decurge bine.
aveti grija de voi si de bebelusi vostri.santeti mamici norocoase si ma bucur pentru voi

jassy fara +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

jassy, imi pare tare rau

Mami de Mara (19.08.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

jassy imi pare rau Dumnezeu stie cel mai bine de ce ne este dat sa trecem prin asta...noi nu avem decat sa acceptam totul cu iubire

ai fost astazi la dr?

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput