Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

Da maitreyi am fost la doctor,doar ce am venit acum ca aici si noaptea e deschis.ieri am facut beta si l-am repetat astazi si era in scadere.asa ca doctorul mi-a dat niste pastile pt 3 zile sa incerc sa elimin fara interventie chirurgicala.sambata ma duc din nou.asa este...sa ai grija de tine si de bb tau
turturica te rog mult de tot cand mai ai scurgeri de orice culoare,dute la doctor nu il suna.nu vreau sa te sperii,dar daca citesti din urma ce am scris e.nu de mult acum 5 zile.la mine a ramas un pic maro pe hartie,a doua zi un pic mai mult si a treia zi mi-a patat tamponul.tot asa mi-a zis ca sa nu ma sperii..si uite-ma...
in nici un caz nu vreau sa te sperii,dar te rog ai multa grija.pupik si iti doresc sa se opreasca scurgerea ca stiu ce stres inseamna

jassy fara+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

jassy imi pare nespus de rau raman fara cuvinte cand aud de asa ceva, sper sa iti gasesti puterea sa mergi mai departe si sper ca DD sa iti dea, indiferent de cale, bebelusul pe care ti-l doresti atat de mult.
maitreyi tu ce faci? cum esti?
tissy da, nospa poate fi luat fara probleme in sarcina. De durerile de spate s-ar putea sa te scape, de cele de cap...n-as baga mana in foc. La mine n-a functionat in cazul durerilor de cap.
Bun venit fetelor nou venite. Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen va doresc

Eu sunt ok, in parametri normali, nimic deosebit de raportat. Zilele astea ma duc sa donez de toate pentru tot felul de analize. Noroc ca (,) cabinetul gineco e la 10 minute de mers pe jos de casuta mea, ca azi m-am dus sa imi recolteze si nu era nimeni acolo, dna doctor plecase la o nastere.

Va pup cu drag pe toate, va citesc cat de des pot, mai greu cu scrisul ca daca e piciul treaz n-am nici o sansa, si cand doarme el, dorm si eu ca ma rupe somnul asta.

si noapte buna

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Salutare!!!

Vroiam doar sa va scriu doua randuri despre noi, ca suntem bine,si eu si bebe in devenire.M-am linistit,azi i-am vazut si inimioara la eco si e bine,e mititel,dar e bine.

Imi pare rau sa aflu asa vesti rele,iti doresc tot binele Jassy si sper sa reusesti sa ramai din nou gravida-cat mai curand!!!

Ma gandeam ca eu sunt mamica tanara,dar vad ca Ayla e mai mica decat mine si are deja doi copii si pe al treilea pe drum!!!Felicitari!!!

Ma uitam pe listuta si as fi avut o modificare de facut,eu merg la Cantacuzino si acolo cred ca o sa si nasc ,nu la Panait Sarbu.
Ne mai gandeam la Euroclinic dar suntem inca in cumpana.Parca as face totusi altceva cu banii aia,ma intelegeti.

Cu greutatea,eu inca nu am pus nimic ,pe cantar cel putin nu se vede,la haine sa zic ca se simte nitel , dar incerc totusi sa ma tin in frau si sa nu pun prea mult pe mine ca deja am surplus (am 64 de kg la 1,64 inaltime).
Despre greturi,azi ne-au vizitat si pe noi prima data la sarcina asta...

Am de facut un car de analize...

Voi unde ati facut analiza pt lysteria,toxoplasma si toate ganganiile alea???Ma gandeam sa ma duc la Medlife dar ma dau pe spate preturile lor.Abonamentul meu e doar pt servicii de baza...foarte de baza!
La Synevo m-ar costa cam 4 mil si ceva ...iar la centrul ala de pe Dr Felix,de stat,ma costa si mai mult!Marog,pana la urma o sa dau banii ca doar e prioritate,dar na...M-ar interesa si o parere de la voi,pe unde v-ati mai dus la analize,cat,cum.

Somn usor!Aveti grija de voi si de

Gabriela de dovlecel zglobiu- Adriana Maria (11.01.2007)
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

jassy si la mine era in scadere si Slava Domnului s-a eliminat fara chiuretaj. tin pumnii sa scapi si tu, macar de partea asta ca tare urat e... am avut insa dureri foarte mari dar nu mai conteaza acum. la anu' mai incercam. Dumnezeu sa va binecuvinteze

alina eu sunt bine, multumesc am avut un wk mai agitat ca a fost alexandra nitel virusata si acu' vad ca m-a luat pe mine. sper sa nu ii dau inapoi ca numai bine ce i-a trecut.

turtu niste progesteron nu gasesti in tara aia? pe langa no-sex ar trebui si no altceva...adica stat in pat si cascat ochii pe pereti. am experienta cu maronelile si cel mai bine trec in pat cu utrogestan si no-spa. mara e la cresa ziua si numai bine te odihnesti. nu iti poti lua nitel liber cu jobu'?

mami toate burticile

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

gabriela felicitari pentru inimioara! N-are nimic ca-i mititel, mititel si voinicel, lasa ca se face el mare.

Eu cand am fost insarcinata cu Tudor am facut la Matei Basarab, am platit o groaza, normal, ca am facut oricum absolut toooooooot ce se poate face in sarcina. Nu cred ca am ratat vreo ganganie, vorba ta.
Acum m-am dus cu cearsaful de rezultate de la prima sarcina, si nu le mai fac pe toate, ca la unele am imunitate asa ca...nu le mai repet. O sa fac doar listeria si CMV din tot cearsaful ala de ganganii. Si pe langa astea chlamidia, mycoplasma, ureaplasma. Pentru toate astea cinci o sa ma duc la cabinetul gineco sa le recoltez acolo si le trimite dna doctor mai departe, nu stiu la ce laborator. Si o sa ma mai duc si la medicul de familie sa mai donez si acolo pentru alte analize (care sunt cele care se fac gratuit cu trimitere de la medicul de familie) si mi le recolteaza ea acolo si le trimite....nu stiu la ce laborator, s-ar putea insa ca tot la Matei Basarab ca am vazut niste pliante pe la ea prin cabinet.

Uite site-ul http://www.labstar.ro/index.php/Servicii.html vezi ca sunt si tarifele.

Gata, acum chiar ca ma duc la

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

gabriela_s mie mi-a dat trimitere medicul ginecolog la spitalul de boli infectioase
acolo au un laborator pentru monitorizare gravidute si este singurul loc , din cluj, in care aceste analize se fac gratuit
ma gandesc ca exista un astfel de centru in fiecare oras insa poate doctorii, din comoditate, nu fac trimiterile acolo(sau poate gresesc)

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata frumoase burtici
jassy , imi pare fff rau, insa bunul DD te va ajuta sa treci peste aceasta perioada grea si dureroasanumai bine iti doresc , si poate cine stie peste ceva timp ne vei da vestea cea mare ai grija de tine

fetelor eu nimic de raportat.....dimineata m-am razboit cu wc-uldar e totul ok.......
o zi usoara si fara greturi va doresc

asa creste bebicu
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

ale cum de esti treaza atat de devreme?!
eu sunt la servici,si tu?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

da vero la serv....pe baricade

asa creste bebicu
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
jazzy -desi sunt nou venita la odisee, va citesc de la inceput, asa ca cunosc greutatile prin care ai trecut pt bb si din toata inima iti spun:
IMI PARE TARE RAU SI ITI UREZ PUTERE SA TRECI PESTE TOATE!

cristina-- mi-am facut programare pe 12 nov la Popa Mirela

Mergi la inceput