Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Lia, uite www.fertilityfriend.com/home/242e6a" target="_blank">aici graficul meu din luna norocoasa

Roxy 11+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Buna ziua, mamici!

Va salut in fuga, asa cum am si citit ultimele pagini... astfel incat nu mai stiu ce si cui voiam sa spun... Anyway, bun venit noilor mamici, eu asa tare ma bucur de fiecare data cand ni se alatura cineva nou!!!

Maine dupamiaza am si eu programare la ecografia de 12 saptamani, am mari emotii! M-a necajit foarte tare raceala de saptamana trecuta, tusea si stranuturile continue, care mi-au dat dureri urate de abdomen... raceala s-a lasat si cu o infectie urinara, azi n-am ajuns la medic, dar maine sigur ar trebui sa ma duc la un laborator cu o proba de urina... caci am niste usturimi ingrozitoare si simt nevoia sa fac 2-3 stropi din 5 in 5 minute! Sper sa fie totul bine maine, la eco... abia astept sa vad cat au mai crescut mazarichile!!!

Ma bucur ca ati avut un weekend frumos toate. Eu aseara am plecat la primul shopping de haine de gravide... deja ma strang toti pantalonii obisnuiti si ma deranjeaza, nu-i mai pot purta. Stiu ca e repede, dar decat sa ma chinui in haine nepotrivite, mai bine incep de acum cu pantaloni lejeri. Din pacate oferta e slabuta, mare lucru n-am gasit, o sa incep sa caut prin oras, pentru ca ma astepata o noua garderoba, la cat estimez ca ma voi face de imensa, cu 2 bebe in burta...

Aaa, da... reteta tortului cu mere am pus-o, cu tot cu poze, pe blog. Pofta mare!

Carla 10+ , dublu laureata!

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Lia, uite www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?d=2009-9-19" target="_blank">aici graficul meu din luna norocoasa

Roxy 11+

nu-mi da voie iubita

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Carla, draguta, ai fost o mireasa foarte-foarte frumoasa!
Sa fiti sanatosi si fericiti, sa va bucurati de gemeni!

Cristina, Radu e ok, doar lunea trecuta l-am tinut acasa, fiindca a fost putin febril, apoi a fost ok. Bine, inca stam cu panadol si nurofen, cu tantum in gat si sirop de pin. Are o stare foarte buna, nici nu zici ca-i bolnavior. Acum, insa, tuseste cam urat, maine cred ca-l duce tati la dr, ca nu-mi place cum se aude si mi-e sa nu coboare spre plamani.
Si nu mananca de vreo saptamana, poate de la gat...am tot zis ca-i trece, copiii au tot soiul de perioade vav de mancare...
Dar de ieri a inceput sa si manance, asa ca...om vedea noi.

va pupacesc!

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 12+ de...sa fie baietel....sa fie fetita....
bebe 2 la purtator

Mergi la inceput

Gata....pus si aici. Si am modificat si link-ul de mai sus

Roxy 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Cristina, veronica, multumesc!
Cine m-a trecut in listuta? Eu nu tineam neaparat la listuta.. ca am DPN 8 Mai, si dupa cum ma stiu, nu sper sa ajung la DPN, dar sper sa ajung la termen, adica pe 37+...ar fi ideal. Iar asta inseamna ca nu mai nasc in mai , si sper, sper, sper, sa nu deschid tot io si odiseea asta, ca data trecuta a fost cu ghinion.
Am UM pe 30 iulie si tin mult la data asta, ca erau exact 6 luni de cand Alma e devenit inger. Bine, ca UM a fost si pe 26 august, si pe 7 septembrie asa ca...
Claudiu e nascut pe 20.01.2005
Luana pe 28.01.2009
iar eu pe 12.01.1986
La noi in ianuaruie e tot o veselie

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Monica, eu te-am trecut in lista.....sper ca nu am gresit.

Eu am DPN pe 5 mai....si eu sper ca BB sa stea acolo pana pe cel putin 21 aprilie....sa fie tauras.....mai sunt si fetele cu DPN in aprilie...asa ca nu cred ca vei fii prima

Roxy 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Monica, eu te-am trecut in lista.....sper ca nu am gresit.

Eu am DPN pe 5 mai....si eu sper ca BB sa stea acolo pana pe cel putin 21 aprilie....sa fie tauras.....mai sunt si fetele cu DPN in aprilie...asa ca nu cred ca vei fii prima

Roxy 11+

Multumesc!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare fetele,

azi nu am reusit sa intru. Am mai citit asa pe sarite. Bun venit noilor gravidutze.

Hei fetelor stati linistite, eu sunt deschizatoare de drumuri, cu siguranta nu vor sta bebeii pana pe 21 aprilie. Sa dea Dumnezeu insa sa se nasca la termen.

Sunt happy ca am picea acasa. E iar casa plina.

Ieri am fost si eu la o tura de shopinguiala. Cu chiu cu vai am reusit sa imi gasesc 2 perechi de pantaloni de gravidoasa, dar care sa arate cat de cat bine la C&A. Umblam doar cu o singura pereche de pantaloni si imi cam era frig pe vremea asta oribila.

Carla te asteptam cu vesti. Asteptam sa zburde si pasarelele pe aici, ca pana acum avem doar cocosei.

Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput