Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
NicoletaB spune:
multumesc fetelor de uarari!
da, Cristina dupa nickname si eu tot de la miresici te stiu, dar nici eu nu sunt membru activ la acel subiect
Cu cat timp inainte iti faci programarile la doctor? ma gandesc sa nu fie prea aglomerat si sa nu mai prind cand trebuie.
Imi puteti spune de cate ori se viziteaza medicul si la cate saptamani se fac ecografiile? Intreb tot pt o buna gestionare a timpului.
Multumesc anticipat,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo hello burtici ![]() Bun venit fetelor noi, sa aveti sarcini usoare si bebei la termen ![]() fetelor ![]() ![]() ![]() toata lumea se mira ca eu in loc sa abuzez cu mancarea...nici macar nu ma uit la ea ![]() asa creste bebicu ![]() ![]() |
Ale, poate fi o perioada a sarcinii care asa se manifesta..incearca sa mananci putin cate putin din orice mancarica, daca nu ai greturi prea mari..
![](pupic.gif)
Cristina,mami de
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](foto.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
buna ziua, imi cer scuze ca intervin, va intreb pe voi pt ca sunteti cele mai proaspete gravidute si trebuie sa va amintiti: cam in a cata zi dupa conceptie ati inceput sa aveti simptome de sarcina, gen greturi matinale, sani unflati? La mine au trecut mai bine de 2 ani jumate de cand am ramas prima data graviduta si imi amintesc ca am avut aceste simptome destul de repede, in maxim o saptamana.. deja la 10 zile dupa conceptie mi-am facut un test (atunci a fost negativ) tocmai pentru ca aveam simptomele. Dar uite ca acum nu mai stiu exact. Intreb fiindca au trecut deja 5 zile de la ovulatie care sper eu sa fi fost si momentul conceptiei si inca nu am greturi matinale, desi recunosc ca ieri am avut un moment in care mi-a fost putin greata dar mai pe seara iar azi pe la ora 12 iar, dar nu stiu daca se pune greata mai tarzie si mai ales ca nu a fost cu varsaturi. Pe de alta parte, cum imi doresc din tot sufletul alt bebe ma gandesc sa nu fi mai mult in inchipuirea mea, adica starea de greata sa nu aibe legatura cu sarcina ci sa aibe alt motiv, gen oboseala sau mai stiu eu ce... Deci, cam la cate zile au aparut primele simptome la voi?
Va doresc tuturor sarcini cat mai usoare si puiuti sanatosi si frumosi.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
veronicach spune:
ale esti in saptamana 7 http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap7
bebelul isi ia cele necesare din sange....incearca sa mananci cat mai multe legume si fructe, cat mai sanatos
este o conceptie gresita cum ca se mananca cat pentru 2..cel putin acum la inceputul sarcinii
relaxeaza-te mananca normal si sanatos, citeste cat mai multe despre dezvoltarea bebelului si inchide gurita celor ce iti spun ca ar trebui sa devorezi tot frigiderul
gandeste-te la fetele cu greturi care nu reusesc sa manance decat sticsuri sau o felie de paine prajita pe zi 10 fix
adorader spune:
Jasmin, eu am avut primele semne cam pe cand trebuia sa-mi vina ciclul: durere de cap, somn, pofta de mancare si sani ft umflati. mentionez ca nu obisnuiam sa le simt ca si simptome premenstruale. acum, tu fiind la a doua sarcina, e posibil sa fii mult mai receptiva la semne (adik sa le simti mai devreme). eu una am fost constienta de ele din momentul in care am vazut ca nu-mi vine ciclul.
adorader, mama de Maria mica
aleesicoo spune:
cristina la chestia asta ma gandeam si eu ca e o perioada mai dificila acum la inceput, dar sunt convinsa ca va trece repede
veronicah multumesc mult pt site... intrasem si eu dimineata si am citit
de mancat mananc... si tot cu gandul la ea....sa aibe bb ce manca.. ca daca ar fi dupa mine sa nu fie bb cu ce stari am acum clar nu as manca....oricum in fiecare zi mananc ba un morcov, ardei crud asa....sau pere....piersici...banane...si nelipsitul iaurtel
asa creste bebicu 7+
NicoletaB spune:
jasmine - la mine semnele (numai durerile de sani) au aparut in ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia, pana atunci nici macar un test nu mi-a iesit pozitiv
din cauza durerilor de san mi-am luat test si a iesit pozitiv, eu eram convinsa ca si luna aceasta imi vine menstruatia, dar uite ca a venit cu un test pozitiv
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia73/Lia73.jpg)
Lia73 spune:
buna gravidutzelor ..vroiam sa va intreb si yo ceva...daca aveti timp si ptr mine
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia73/Lia73.jpg)
Lia73 spune:
daca in perioada ovulatie am avut TB 37.1, 37.1, 36.9 si dupa 36.6 ..cum tre sa se mentina TB? ridicata daca e sa fie bebik??
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici