Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

la mine e tocmai invers... sotul vrea fetita .. si eu baietel

asa creste bebicu
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Alessico sa dea dumnezeu sa fie cum iti doresti tu si sa fie sanatos.

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

sarumana din suflet
pana la urma ce vrea dzeu fata /baiat sanatos sa fie ca tot copilul meu este

Citat:
citat din mesajul lui Anutza_26

Alessico sa dea dumnezeu sa fie cum iti doresti tu si sa fie sanatos.

In asteptarea minunii!!

asa creste bebicu
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Salut

Filmul l-a luat sotul de pe torente...a gasit format HD

Am modificat lista cu ...daca am mai scapat eu burtici care au aflat deja ce vor avea, sa ma anuntati.

Eu nu am chef de nimic...as non stop....si in pauze as manca

Un sfarsit de saptamana calduros va doresc

Roxy 11+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

miam, buna praji cu branza , david se infrupta copios. multumesc, veronika, de reteta, chiar n-o stiam. eu am pus branza dulce si stafide, nu stiu daca asa era reteta originala, ca n-ai precizat.

azi n-am avut chef de somn, cred ca la mine somnul e doar atunci cand trebuie sa muncesc, iar azi fiind week-end...
in schimb am o stare permanenta de greata, nu foarte puternica, dar suficienta sa-mi ia cheful de orice. si ce e mai curios, dupa ce mananc, orice, am senzatia ca am muscat dintr-un ardei iute, am o iuteala ramasa pe gat. n-am mai patit asa ceva, nici nu stiu daca e legat de sarcina sau nu.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Dragelor,

Dupa inca o noapte aproape alba, in care am simtit ca-mi crapa capul de la migrena si-mi pica nasul de la atata suflat, m-am trezit azi nesperat de bine! Am constatat, cu surpriza, ca nici greata nu-mi e... asa ca am profitat de ocazie si am gatit incontinuu, toata ziua... Toata casa miroase a mar si scortisoara, a nuca, a fripura, a supa de pui, a conopida prajita... n-am mai fost asa harnica de luni intregi! Asta pentru ca mi-a facut Veronica pofta de prajiruta, dar cum nu aveam branza in casa, am facut un tort de mere, din acela in cratita caramelizata, cum imi face mama de cand ma stiu... A iesit minunat! Sper sa va fac pofta si voua, chiar ma gandeam ca e un desert mult mai sanatos decat un o prajitura cu crema, sau dulciuri din comert... eu mi-am facut o rezolutie din a gati, cat voi fi insarcinata, cat mai multe chestii acasa, ca sa ma tin departe de produsele din magazine, pline de chimicale...

Sabina, de cand m-am mutat de la ai mei (de 2 ani), si eu plang dupa mama... si am 30 de ani! Asa ca sunt sigura ca mai mult de 2-3 zile n-ar rezista Alexandra fara tine! Nimeni nu te poate inlocui, doar mama e numai una!

Tutulyna, sanatate multa si sa treaca totul cu bine!

Cristina, asa frumos ai descris cum te simti langa Mihaita, ca mi-au dat lacrimile! Tare emotiva ma face sarcina asta...

Tuturor mamicilor un gand bun si sa aveti in continuare un weekend linistit si relaxat!

Carla 10+ , dublu laureata!

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Da fetelor, nici eu nu ma asteptam sa-mi spuna ce este,adica nici nu visam:) totusi marti avem 12 saptamani.

dar iata surpriza ce frumos a sosit!
Asa este si cu baieteii, sunt sigura ca este fooarte frumos si cel mai tare imi doresc sa fie sanatos...oricum deja am inceput prin casa sa discutam de bb in toate felurile - ba ursulet, ba piticot etc etc

seara frumoasa

Cordelia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Seara buna fetelor,

Alesicoo super ca te-ai distrat si te-ai zbantuit. Sunt sigura ca bebe indiferent ce va fi va fi mandretea lui mami.

Roxy multumim pentru listuta. Pana acum avem doar putulici. Asteptam pasarelele.

Vivela am notat si eu reteta, azi am fost la cumparaturi si am uitat sa aiu branza de vaci.

Carla super ca te simti mai bine. Si ce bucataraesa harnicutza. Poate ne dai si noua reteta de tort de mere. Cat despre Alexandra mi-e un dor de ea de nu mai pot. Maine abia astept sa ma duc sa o iau. Nu neg faptul, ca m-am odihnit super, am mai stat si eu cu Silviu ca oamenii, am mai avut si noi linistea noastra, dar tot e casa pustie fara bobocica mea. Am vorbit acum cu mama si mi-a zis ca doarme de la 16.00. Daca nu s-a trezit pana acum doarme sigur pana maine dimineata. Ea mai face asa cand e f f obosita si cum a stat mai toata dimineata afara si s-a zbantuit.... Cel mai tare ma distrez cu sora mea, ca se scoala dimineata sa ii faca laptele, azi trecuse la cratita sa ii pregateasca pranzul. Ea saraca nu poate avea copii, sotul ei este in scaun cu rotile si ar fi foarte greu pentru ei sa faca un bebe. Asa cand vine printesa pe la ei nu mai stiu cum sa ii faca toate poftele. E o rasfatata acolo.

Fetelor eu am inceput sa ma lupt cu arsurile . Ce remedii stiti pe sarcina? Cu Ale nu am avut asemenea probleme.

Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Sabina, cu placere....asteptam si

Pentru arsuri poti lua Rennie, stiu de la o burtica mai mare....

Roxy 11+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana, rennie, si cd nu isi mai fac efectul, Maalox.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput