Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)
Raspunsuri - Pagina 12
M&M spune:
neata pe la pranz si de la mine...,m-am trezit destul de tarziu azi fiindca azi noapte m-am trezit de vreo 3 ori sa mananc...
Carla, durerea de burta de care zici poate fi intr-adevar de la efortul de a tusi si a stranuta, fiidnca se contracta muschii abdominali care deja incep sa fie solicitati de sarcina..
Madamar, poate o fi medicul de moda veche...E o conventie ca sarcina sa se calculeze de la UM, de ceva ani..
Tutulyna, sa ne tii la curent cu vestile. Hematoamele se pot resorbi !!
MOni, asa ma gandesc si eu ca nu o s apot s aimi iau postnatal, desi ar fi fost tare bine ( as fi luat ceva mai multi bani in plus ). Ce mai face sotul?? Se mai trezeste Luca peste noapte?
Jassy, ma bucur ca ai reusit sa te lasi de fumat!! Eu am facut transvaginala ..nu a reprezentat nicio problema, chiar a fost si sotul de fata...
Turtu, felicitari pentru bebe !! Nu , de ingrasat nu m-am ingrasta deloc...pai la ce greturi am!!..
Roxy, ....nu ma pricep eu tare bine sa fac modificarile, dar ma stradui.. Ar trebui sa incepem sa punem si carucioarele cu sau la fetele care deja au aflat ce ascund in burtica...
Laura ce mai faci? Cum mai e Raducu??
Cordelia, felicitari pentru !!...
DA' ce au baietii de nu va plac???!!! Eu am fost atat de fericita cand am aflat la prima sarcina ca o sa am un baietel... Sa va zic cat il iubesc de mult??? Cum abia astept sa se trezeasca sa vad ce nazbatii mai face??? Cum ma topesc cand imi zice mami??? Cum ma farmeca cu ochisorii lui??? Cum vine la mine sa il iau de manuta sa iesim afara???... ... Nu vreau sa supar pe nimeni cu mesajul meu, doar ca pana la urma conteaza cel mai mult sa FIE SANATOS, decat daca este baiat sau fetita!
Sabina, eu te inteleg perfect..stiu cum e fara piciul din dotare..l-am mai lasat si eu cate-o noapte la ai mei..Noi de mic l-am plimbat si l-am obisnuit cu bunicii ( bine veneau ei la noi mai des decat meregeam noi la ei )
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Vivela spune:
. cristina, cum adica nu ne plac baieteii? eu am unul in dotare si m-am aratat de la bun inceput doritoare de inca unul, ca nu ma satur de ei .
veronika, am luat ingredientele pentru praji, suna bine reteta, sa vedem ce o iesi din mainile unui antitalent...sper sa iasa comestibila .
Cordelia, felicitari pentru baietel, sa vezi ce frumos o sa fie, nici n-o sa-ti mai vina sa crezi ca n-ai vrut toata viata baietel.
eu am o supa pe foc, david m-a vazut ca tai niste ceapa si acum face si el de mancare. are o ceapa mica si un cutit bont si tot "taie" la ea : "mamiiii, Dadici taie ceapa mai mica" (ca asa i-am zis eu, sa taie si el o ceapa mai mica ).
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
aleesicoo spune:
hello burtici
eu mai devreme am facut ochisori, aseara am fost la o petrecere si l-am dantuit pe bebe toata noapteanu am avut absolut nimic... nici o intepatura nimic nimic... cred ca i-a placut la buriceala...asa ca ii asigur viitorul dupa acum il fac dansator, daca mama-sa a fost dansatoare sa fie si el
in rest nimic de raportat fetele , va ziceam zilele trecuta de o usoara greata...ei bine acum a disparut si aia....ma simt ca si cum nici nu as fi
va pupicesc si o zi frumoasa , linistitoare si fara greturi
asa creste bebicu
6+
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela eu am o supa pe foc, david m-a vazut ca tai niste ceapa si acum face si el de mancare. are o ceapa mica si un cutit bont si tot "taie" la ea : "mamiiii, Dadici taie ceapa mai mica" (ca asa i-am zis eu, sa taie si el o ceapa mai mica ). |
dulce tare Dadici!
Alessico sa-ti fie de bine iesirea...si eu l-am bantuit pe Mirci, pana in luna a 9-a - am nasit cu 5 zile inainte sa se nasca el. Sa vezi ce pasionat e de dans si ce haios e..danseaza cu urechea langa boze hihi
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 +
M&M spune:
Vivela, ma gandeam la fetele care sunt la prima sarcina Sa nu faca o tragedie daca nu e fata !! Si baieteii tot copii sunt!!..Si, asa cum am mai zis sanatatea este cel mai de pret lucru...Stiu ca esti DAVIDependenta..ce scump e !! Sa taie si el ceapa!!..
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo hello burtici eu mai devreme am facut ochisori, aseara am fost la o petrecere si l-am dantuit pe bebe toata noapteanu am avut absolut nimic... nici o intepatura nimic nimic... cred ca i-a placut la buriceala...asa ca ii asigur viitorul dupa acum il fac dansator, daca mama-sa a fost dansatoare sa fie si el in rest nimic de raportat fetele , va ziceam zilele trecuta de o usoara greata...ei bine acum a disparut si aia....ma simt ca si cum nici nu as fi va pupicesc si o zi frumoasa , linistitoare si fara greturi asa creste bebicu 6+ |
sa iti fie de bine dantuiala... hehehe, cine stie ce dansator o iesi bebe!..
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Anutza_26 spune:
hello fetelor!
eu intru mai rar ca nu ma lasa fiimea sa stau la calculator vrea ea... si ne certam.. asa ca pentru a evita scandalurile va scriu cand doarme ea si nu am altceva de facut adica mancare curat si alte de-astea..
Am fost si noi miercuri la doctor si .. surpriza.. bebele e mai mic decat credeam noi, nu are 8 saptamani ci are 6 saptamani si 6 zile astazi. se pare ca am avut o ovulatie spontana in ziua 30 a cm, ceea ce inseamna ca bebele e facut la turci in vacanta noastra din antalia... cand.. culmea chiar "ne-am ferit" adica am avut tare mare grija sa nu cumva sa ramanem insarcinati .
Ii bate inimioara si are 7 mm.. un simpatic si el si teea care striga in continuu dupa dl doctor: "dotooh ... poc" adica.. sa va traduc.. asa zice ea ca s-a nascut... a scos-o dr din burtica si a facut poc. Doctorul radea de ea i l-a aratat pe "fratior" asa zice el ca o sa fie.. evident deocamdata e o gluma.. si i-a zis..."simpatico, ma placi? stii tu ca primul noroc din viata ta cu mine l-ai dat" Ne-am intors in cabinet si cat scria doctorul analize retete si alte de-astea fiimea striga la el"dotooh schii" adica scria si ii arata cah-urile ca avea doua biletele mototolite in cos..
Asadar ne-am distrat la doctor toti 3, sau 4 ... ma scuzati.
Mie mi-au mai trecut grijile referitoare la viitor si cum ne vom descurca, nu ma rog decat sa fim toti 4 sanatosi si o avea Dumnezeu grija de noi.
Pentru raceala in sarcina cu teea am luat naturiste si homeopate. adica: Homeogene pentru durere in gat, Paragrippe pentru stari de raceala sau gripa, am mai luat cateodata si oscilococcinum, pentru nas infundat picaturi nazomer cu apa de mare, vitamina C de supt.. pentru tuse sirop stodal.. Eu am prins la teea exact aceeasi perioada adica toata toamna, iarna, primavara asa ca am racit de mai multe ori si eu si sotul.
Se pare ca bebe 2 are dpn pe 06.06.2010.. sunt fericita.. Teea e nascuta pe 03.06.2008 asa ca vor avea ziua cam in aceeasi perioada...
va pup si daca mai gasesc vreo secunda libera va mai scriu.
In asteptarea minunii!!
amy30 spune:
Buna fetelor!
Sunt noua pe forum, dar graviduta in 4 saptamani.
Sunt un pic speriata, pentru ca in februarie am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani. Sper doar sa fie bine. Printre voi mai sunt care au patit ca mine?
Va multumesc mult.
aleesicoo spune:
Laura,Cristina pai bebe are de unde mostenii talentul pt dans , ca mamica lui(respectiv eu)am facut dans latin de performanta 9 ani
Anutza, felicitari pt samburel, sa fie sanatos/sanatoasa si sa creasca mare si cumintel la mamii in burtica atat cat e nevoie
asa creste bebicu
6+
Anutza_26 spune:
Fetelor, bucurati-va de baietei! toti tatii si-i doresc...Nu conteaza ce este bebele, cand il veti tine in brate veti simti ca pe el sau pe ea ati dorit-o dintotdeauna va spun din experienta
Eu la teea am stiut de la inceput ca e fata, cu toate ca inainte sa raman imi doream baiat. Acum am visat ca o sa am gemeni baieti Gemeni nu sunt asta e clar cred ca erau temerile mele.. de baietel mai vedem.. la 12 saptamani implinite sper sa aflam. Am intrebat-o pe fiimea ce e bebele din burtica si a spus foarte hotarata "baat" adica baiat sper sa fie incantata si daca va fi fetita.
In asteptarea minunii!!