Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

eu deocamdata nu am simptome majore....cateva mici dureri de burta, foarte rare, si mersul des la toaleta....si cateodata dureri de sani dar nu tot timpul...stiu ca pot aparea mai tarziu dar sincer sper sa nu se intample asta...vreau sa ma simt bine si sa fie si bebe bine

Mergi la inceput

apropo fetelor voi la ce medici mergeti si pe unde pot fi gasiti, eu inca nu m-am hotarat daca voi ramane cu dr la care am programare pana la sfarsit de aceea astept si propunerile voastre

6+

Mergi la inceput

vad ca sunteti foarte harnicute, voi scrieti foarte mult, cum nu citesc 2 zile cum apare un capitol nou....din pacate eu nu pot intra decat seara ca la serviciu nu am spus la nimeni si nici n-as vrea sa ma vada ca ma ocup cu altceva in loc sa muncesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

turturica chiar si eu ma gandesc in fiecare si sau mai des cred ce ma fac cand se naste bebe 2.apoi imi spun ca totul depinde de cum o sa fie el de cuminte. cel mai mult ma inspaimanta plimbarile cu caruciorul pt ca marc al meu desi are un an si 8 luni cand iesim fara carucior nu vrea sa mearga in directia care i-o arat numa unde vrea el si mai ales nu vrea sa dea mana, asta pt ca a invatat sa mearga cu hamul si avea mainile libere asa ca noi cam evitam iesitul asa la plimbare si il pun in carucior ca mi-e mai simplu
pt ca v-am facut pofta de prajitura cu branza de vaci(m-a luat gura pe dinainte, imi pare rau)am sa va scriu cum am facut eu sau cum se poate face:o cana cu iaurt, dar se poate pune smantana, 1/2 cana ulei dar se poate pune unt cam 100 de g(ii mai buna cu unt dar nu aveam in casa )2 oua , 200 g zahar un plic zahar vanilinat un praf de copt, coaja rasa de la o lamaie si le amesteci toate apoi pui faina cat cuprinde . eu o las mai moale si o intind cu lingura pt ca iese mai pufoasa. branza o amesteci cu 2 oau , 2 pliculete zahar vanilinat zaharcam 200 de grame dar gustatati ca sa va placa de dulce si 2 linguri de gris sa absorba zerul de la branza. apoi ungeti tava puneti jumate coca , o intiindeti cu lingura , branza eu o pun cu mana o presez usor in mana ca sa fie nivelat si apoi pui usor stratul de deasupra de coca si tot asa il intinzi cu lingura , dar nu il puneti tot intr-un loc ci mai imprastiat ca sa fie mai usor de intins-sper ca nu v-am plictisit pofta buna
pupici burtici

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

tutulyna - iti tinem pumnii sa fie bine!

uite ca nu mi-a mers internetul 2 zile si iar am avut pagini de recuperat!
Ieri am fost la doctor la control si l-am vazut (eco burtica nu transvaginal, ca a zis dr ca deje e ok se vede bine) nu am retinut absolut nimic din ce mi-a spus ca ma uitam fascinata la cum sare in burtuca...mi-a mai zis ca este baietel....!

a zis ca este inca devreme dar ca prerea ei asta este - ca e beietel!! mi-a aratat un punct pe ecran pe care-l banuia a fi putica! ;
Eu as jeli putin dupa cercei si rochite si tapet pastelat cu lila, cum visam eu....

eh, m-am emotionat si m-am bocit la servici, nu m-am putut abtine.
e drept ca mereu am vistat fetita, dar si un baietel cat de simpatic ar fi?!?

va pup si zi cu soooare

Cordelia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Jassy, te asteptam cu vesti bune maine, sa ne scrii.....

Referitor la sotul tau....intr-adevar este cam mare glicemia, poate reuseste sa o scada si prin regim si apoi sa treaca pe antidiabetice orale....bafta. Cred ca stii ca fumatul si diabetul impreuna sunt factori de risc pentru bolile cardio-vasculare.

Fetele se feresc sa faca echo intravaginal pentru ca au fost cazuri de avort dupa..sau cel putin eu asa am auzit....daca altele sunt motivele as vrea sa le aflu si eu...eu nu stiu ce sa zic.....am facut echo numai abdominal, ca era echograful bun......

Cristina, am acasa oscilo, dar nu am luat.....am vb cu o doctoritza din domeniu si mi-a zis ca e bun mai ales preventiv...sa iau acum imunostimulan.....insa nu am luat...acum imi curge doar nasul si sunt putin ragusita....nu am avut temperatura crescuta si m-a durut capul doar o zi. Merci pentru completarile facute pe prima pagina.

Fetelor eu am un mp-3 player cu 8 Gb de muzica si am ascultat zilele trecute soundtrack de la Dirty Dancing.....mi-a luat sotul filmul si azi l-am revazut.....super film

Roxy 11+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Neata,

de unde ati luat filmul. Vreau si eu. Eu am fost super fan Dirty Dancing. Imi aduc aminte ca in adolescenta am avut o caseta video, p ecare am tot vizionat-o pana l-am exasperat pe tata. Asa ca a luat-o si a pus-o bine.

Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cordelia

tutulyna - iti tinem pumnii sa fie bine!

uite ca nu mi-a mers internetul 2 zile si iar am avut pagini de recuperat!
Ieri am fost la doctor la control si l-am vazut (eco burtica nu transvaginal, ca a zis dr ca deje e ok se vede bine) nu am retinut absolut nimic din ce mi-a spus ca ma uitam fascinata la cum sare in burtuca...mi-a mai zis ca este baietel....!

a zis ca este inca devreme dar ca prerea ei asta este - ca e beietel!! mi-a aratat un punct pe ecran pe care-l banuia a fi putica! ;
Eu as jeli putin dupa cercei si rochite si tapet pastelat cu lila, cum visam eu....

eh, m-am emotionat si m-am bocit la servici, nu m-am putut abtine.
e drept ca mereu am vistat fetita, dar si un baietel cat de simpatic ar fi?!?

va pup si zi cu soooare

Cordelia 11+

Felicitari pentru putica. Si cu baiat o sa fie super, si apoi mai faci o fetita sa o apere baietelul.

Mergi la inceput

Eu aseara am lasat-o pe Alexandra la mama peste weekend. A fost prima oara, ptr ca pana acum picea nu a vrut. E atat de incantata, incat mi-a zis azi la telefon ca ea vine acasa maine. Ma asteptam azi sa urle dupa mine, e destul de dependenta. Nu va spun ce boceala am tras eu acasa, ca mi-a plecat fata si ca e casa goala. Nici la telefon nu a vrut sa vb cu mine aseara de fericita ce era. Acum parca m-am mai obisnuit si eu, peste noapte am dormit neintoarsa, ceea ce nu s-a mai intamplat de o indelungata vreme. Am stat si noi doi ca porumbeii, iar sotul se bucura de un binemeritat somn prelungit. Cu fii-sa nu prea avea sanse. Scuze ca sunt offtopic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

tutulyna succes maine, sper sa se rezolve hematomul!
Cordelia ti-a spus deja ca e baietel?? Vaaai ce frumos...sa vezi ce minunatii sunt si baieteii!
turturica ce serioasa esti cu sportul, mama mama! EU nu am facut sport niciodata, vreau neaparat dupa ce nasc sa ma apuc de abdomene. Dar altceva nu fac, nu simt ca am nevoie... Eu la eco, abia peste 3 s, la TT, mai am de asteptat. felicitari pentru eco! si pentru ca ai vazut inimioara...astia de la Medicover nu iti arata si tie pe ecranul ala nimic...cred ca data viitoare le spun nu e normal!
Ioana care off topic?? sa0l vezi pe barbatemiu ce se vaita ca nu mai poate de somn, ca el nu mai rezista in ritmul asta - Mircea la 6 e in picioare de obicei, dar se cam foieste de pe la 5. Cica s-a calificat pentru deportare si diseara il trimite sa doarma la soacramea. HAha! Vad ca nu suntem singurii cu probleme
Roxy, Ioana de 33 de ori - asta cat am tinut numarul- am vazut Dirty Dancing cand aveam vreo 15 ani. eee, ce film!
veronicka ms de reteta la placinta cu branza de caci..sunt mare amatoare!
Jassy eu nu am vrut transvaginal de fraiera, ca nu-mi place sa-mi dau chilotii jos. Nu ma vindec si eu odata de tampeniile astea?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiqitita spune:

Fetelor,

Am fost azi la medic (6 saptamani), si mi-a facut o eco abdominala, la care nu a vazut NIMIC, nici un sac gestational... nimic. Se cam mira... M-a pus sa mai repet testul de sarcina si a iesit... pozitiv!
El se gandea lao posibila sarcina extrauterina si mi-a recomandat o eco transvaginala si dozare HCG 2 zile consecutive.
M-am speriat nitel... cand am auzit de extrauterina... dar, totusi, in sinea mea... eu simt ca bebelusul meu este un nazdravan care nu a vrut sa se arate asa ... din prima.
Asta am vrut sa va spun... sa ma descarc putin...

Mergi la inceput