Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CRIS, eu nu cred ca poti lua postnatal, pentru ca practic contractul tau de munca e suspendat, numai daca te intorci la lucru cred ca poti lua postnatal. Deci eu cred ca intri direct dintr-un CIC intr-altul, adios cele 126 zile (la fel ca mine, si eu voi fi in aceeasi situatie). Cel putin mie asa mi se pare logic.

Monica, mami de Luca si 7+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutulyna

salutare gravidutelor
am fost la eco,bebe e bine.are 13,2mm si 166de batai.
dar langa sac am un hematom.maine ma duc sa ma internez sa imi faca niste perfuzii(e medicul de garda)mi-a zis ca nu e ceva foarte grav.e rezolvabil.sa vedem ce se va mai intampla....

7+

felicitari ptr bebe. acel hematom nu e cumva inca un bebe? la varsta asa mica nu prea se vede al doilea.

Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Oooofff... tocmai am patit-o din nou...m-am certat cu chiuveta si am evacuat putinul pe care il mincasem....

Poate stiu mamicile cu experienta sarcinilor anterioare: greata insotita de voma se manifesta ca o intoleranta la anumite alimente? Sau e pur si simplu asaltul hormonal manifestat in orice moment al zilei?

Ultimele 2 episoade de voma s-au manifestat pe seara, in cazul meu si de asta va intreb: exista ceva ce le determina sau sunt determinate in mod firesc de sarcina insasi??? As putea sa le evit la mustata? De cite ori se intimpla...nu mai pot controla nimic...:(

Sunt asa ravasita dupa ce mi se intimpla....... si nu gasesc resursele sa imi ies din stare...

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

aleemultumesc pt incurajari si vaiiii,maine toate fetele cred ca fac fasolica Eu una asta fac mi-ai facut pofta si nu te mai gandi prea mult ca vrei sa-ti fie rau.daca bebelusul e bine de ce sa te simti tu rau?bucurati-va unul de altul[pup
Sabina scuze printesa, nu stiu unde mi-a fost capul de am zis doar de un bebelus,uff,iarta-ma,dar cred ca eram f stresata si probabil din greseala am scris de un bebelus.sa fie amandoi frumosi si voinici si cuminti.si uite ca sa ma ierti
turturica,nu mai fumez de atunci.mia fost foarte greu la inceput dar cu vointa cum ziceati si voi pe forum,reusesti.imi mai vine cateodata pofta dar am pus langa computer o poza in care scrie fumatul dauneaza sarcinii si uite asa imi trece pofta.darin skimb m-am ingrasat6kg in 2 luni.e f mult.am inceput sa fac plimbari lungi,pana acum nu am avut voie deloc.sotul meu deja e pe regim si vad ca nu stramba din nas.mananca ce-i dau.maine repete analiza si o sa vedem
Alinutzaamaine m-am programat pt 4D,o sa vad ce imi zice.ei cred ca chiar au eco performant,sa vedem....
Iubirisca as fi fost un pic mai linistita daca doctorul nu-mi spunea ca se dezvolta ince,nu inteleg de ce?! iau tratamentul,nu ma abat deloc,vitamine,mananc bine si sanatos...probabil ca el a gresit pe undeva.sper sa nu dea vina pe mine...
cristina_26multumesc pt floare,kiar ma simt mai linistita.conteaza f mult sa vb cu cineva si va multumesc.ziua de ieri a fost ingrozitoare pt mine si sper ca nimeni sa nu treaca prin nici o problema si sa fiti fericite mereu
mommy_to_be u r allready mommy mrs pt urari si iti doresc tot binele din lume
discordiaaseara sotul meu mi sa parut mai linistit si probabil de aceea sant si eu un pic mai linistita.am discutat si am ajuns la concluzia ca si bolili fac parte din viata si trebuie sa acceptam si binele si raul.dar ma daduse rau peste cap cand a venit cu insulina acasa si a inceput sa planga ca un copil si e un munte de om.dar acum e mult mai linistit si am vb si cu voi...si a fost f bine pt mine incurajarile voastre.popic si multumesc mult
Iubiriscaeu l-am luat pe sotul meu la primul ecozicea ca nu o sa suporte sa vada ca doctorul se uita la mine... dar a intrat.aici e altfel te acopera cu un cearceaf si mai sant si 2 asistente,asa ca acum nu are nici o problema si nici nu a facut vreo crizazii asistentei sa te acopere..bafta
rosannenu pot sa mai astept o saptamana....stii tu cum e cu asteptarea...ma duc maine la 4D si sper sa vin cu vesti bune
Madamar stai linistita,cred ca toate obosim chiar si numai la mers,eu asa patesc si sant sportiva aproape de performanta...nu te mai ingrijora
moni_or m-am mai linistit un pic,dar dupa cum ziceam maine poate vin cu vesti bune,sotul repeta testul si eu o sa fac eco la alt doctor sper ca o sa fie ok.imi este mila de sotul tauimi imaginez cum sta exzilat pe un fotoliu cu o perna in brate si bosumflat.am ras mult,stiu ca nu e de ras dar imaginatia mea o ia razna
adorader si la mine se vede burtica,zici ca sant in 4 luni,probabil ca retin apa in organism.dar eu tare mandra santmi-am si luat haine de gravida desi cred ca m-am cam grabit...si bucura-te ca dormi,trece timpul mai usor si nu te gandesti prea mult.sarcina usoara si la termen
VivelaDoamne! santeti ca un pansament pe rana!asa de mult ma-ti linistit.ma bucur f mult ca v-am descoperit si ca pot vb cu voi.singura,as fi luat-orazna de multmultumesc pt si o sa vad ce zice maine.si ial pe sotul tau cu tine la eco,sa vezi ce emotionat o sa fie
anamariam79eu zic sa nu bei apa ca o sa ti se vada vezica mai bine decat bebelusu,iar pe tine te intereseaza bebelusul,nu?aici kiar inainte de eco te trimite la baie.asa ca nu bea apa si iti doresc sa vezi un bebel mare si frumosssss
tutulynaeu zic ca daca medicul tau ti-a zis ca nu e grav,parerea mea e sa nu iti faci griji.stai linistita ca o sa fie bine.si asteptam sa ne zici cum a decurs la spital

acum am o intrebare pt voi?De ce unele fete nu vor sa faca transvaginal de prima data?afecteaza cu ceva,sau de ce?
va doresc la toate o seara placuta si sper ca nu va suparati pe mine ca am scris asa de mult

jassy6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Seara buna. Azi am ajuns si eu la doctor. Vazut inimioara Acuma imi dau seama ca chiar se intimpla, o sa avem un bebe2 Ziceam ca nu sint impresionabila, dar cind am vazut inimioara care bate am fost toata topita.

Totul e in regula, bebe e un pic mai mic decit ar trebui sa fie, adica cu vreo 5 zile, dar cica nu e motiv de ingrijorare, vedem data viitoare mai bine cum evolueaza. Eu nu stiu nici cm, nici batai pe minut, ca astia de aici nu dau niciodata valori, dar principalul e ca e bine.
Am intrebat daca pot sa mai merg la sport si mi-a zis ca mai pot alerga vreo luna, doua, dupa aia sa trec pe inot sau ciclism.

jassy, ma bucur ca esti mai senina azi, eu cred ca si starea de spirit conteaza mult, eu si la prima sarcina m-am gindit mereu ca o sa fie bine, nu m-am lasat prada gindurilor negre, ca e tare usor sa cazi in paranoia, mai ales cind nu stii la ce sa te astepti.
Ma bucur si ca sotul tau ia regimul in serios.

tutulyna, felicitari pentru vestile grozave de la ecograf
Sper sa se rezolve cu hematomul. De ce faci perfuziile?

madamar, e ciudat cum numara doctorul tau, conceptia generala e sa se numere de la UM, ca data conceptiei nu e sigura, decit daca ai facut fiv, ceea ce nu e cazul la tine, nu? Eu zic sa numeri linistita de la UM, ca altfel te bulversezi complet.

jocurban, nasol cu raceala, ai grija de tine, in cel mai rau caz poti sa iei cite un paracetamol. Eu n-am fost racita in sarcina, dar daca nu-ti curge singe stai linistita, e posibil sa te doara muschii de la atita incordare cind stranuti.

anamariam, cum faci placinta aia cu brinza? Da aici reteta, ca mi s-a facut si mie pofta.

ecograf: eu l-am dus pe barbatu-meu tot timpul la ecografe, dar nu m-am gindit sa fiu pudica fata de el, ca doar el stie mai bine decit doctorul ce-i acolo

vivela, si eu obosesc cind o car pe Mara, slava Domnului ca n-are decit 9 kile, nu stiu cum o sa fie mai incolo.

veronicka, si eu sint mai relaxata la sarcina a doua, pentru mine singura sursa de ginduri e cum o sa fie dupa ce apare bebe2, dar o sa ne descurcam noi cumva.

discordia, eu as minca numai fripturi si chestii nesanatoase de gen gogosi, prajituri, dulciuri. Incerc sa m-abtin, dar morcovii astia nu au asa gust bun ca si ciocolata

cristina, hai, chiar asa, n-ai pus nici un kil pina acuma? Inseamna ca ai metabolism beton, eu ma ingras si cu aer. Nasol ca greturile astea nu te mai lasa sa respiri, sper sa nu mai dureze mult timp

moni, bine ai revenit, ma bucur ca totul e ok deocamdata si n-ati luat boala. Imi pare rau s-aud ca iar aveti nopti nedormite, or fi dintii, pina vine bebe2 poate se aranjeaza totusi lucrurile cu noptile nedormite.

laura, cind mergi data urmatoare la ecograf? Cu siguranta o sa se vada sexul, ca tu esti avansata.

hai ca deja scriu romane, pupici, noapte buna

Mami de Mara (19.08.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

buna fetele, indraznesc sa intru si eu printre voi, iata datele mele:
VARSTA 27 ani
UM 3 sep 2009
DPN 7 iunie 2010
va tot urmaresc de ceva vreme discutiile si tot nu ma hotaram sa-mi fac aparitia...vroiam sa merg intai la dr sa confirme ca totul e bine insa nu mai aveam rabdare, oricum progr e pt miercurea viitoare, nu mai e mult pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Jassy, te asteptam cu vesti bune maine, sa ne scrii.....

Referitor la sotul tau....intr-adevar este cam mare glicemia, poate reuseste sa o scada si prin regim si apoi sa treaca pe antidiabetice orale....bafta. Cred ca stii ca fumatul si diabetul impreuna sunt factori de risc pentru bolile cardio-vasculare.

Fetele se feresc sa faca echo intravaginal pentru ca au fost cazuri de avort dupa..sau cel putin eu asa am auzit....daca altele sunt motivele as vrea sa le aflu si eu...eu nu stiu ce sa zic.....am facut echo numai abdominal, ca era echograful bun......

Cristina, am acasa oscilo, dar nu am luat.....am vb cu o doctoritza din domeniu si mi-a zis ca e bun mai ales preventiv...sa iau acum imunostimulan.....insa nu am luat...acum imi curge doar nasul si sunt putin ragusita....nu am avut temperatura crescuta si m-a durut capul doar o zi. Merci pentru completarile facute pe prima pagina.

Fetelor eu am un mp-3 player cu 8 Gb de muzica si am ascultat zilele trecute soundtrack de la Dirty Dancing.....mi-a luat sotul filmul si azi l-am revazut.....super film

Roxy 11+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

am o prima mare intrebare, de altfel si motivul care m-a determinat sa va abordez
turturica, ma intereseaza in mod special parerea medicilor din elvetia despre practicarea sportului in timpul sarcinii, eu obisnuiam sa merg de 3 ori pe saptamana la spinning, sunt iremediabil indragostita de acest sport...insa toti cei cu care am vb de aici imi spun ca e un sport prea solicitant pt primele luni de sarcina cel putin, avand in vedere ca se solicita destul de mult muschii abdominali, poate aparea avortul spontan....inca nu am si o parere a medicului pt ca nu am ajuns sa discut
tu ce fel de sport faci acum, vad ca esti prezenta de 4 ori pe saptamana la sala...si mal ales despre ce fel de ciclism zicea dr tau ca poti face mai tarziu?
m-ar ajuta foarte mult parerea ta, multumesc

Mergi la inceput

fetelor voi ce parere aveti despre treaba asta cu sportul in sarcina, si mai ales in primele 3 luni, daca mai aveti prietene insarcinate care stiti ca practica acest sport si nu numai astept parerile voastre

Mergi la inceput

fetelor imi spuneti si mie cum pot sa-mi fac semnatura, emoticonul cu gravi trebuie pus de fiecare data cand scriu un mesaj sau se paote cumva sa ramana acolo si sa apara automat ca semnatura
merci frumos

Mergi la inceput