Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Adorader, gata! am modificat DPN-ul...

Tutulyna , am trecut si la tine datele ...bafta la eco. Sa vii sa ne zici cum a fost.

Madamar, te-am trecut in listuta...

R. Cata, ma bucur ca ai mai scris!!...

Dorinut@????

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

cristina, ai dreptul la postanatal, perioada de CIC e considerata perioada in care ai contribuit la asigurarile sociale. o sa verific in acest caz la ce se mai raporteaza cei 85%, ca personal nu m-am lovit de problema asta :) .

veronicka, iti dai seama da, ca in we trebuie sa programez o placinta cu branza?

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 5+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Vivela, multumesc

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

vivela am mai fost la o eco, acum doua saptamani. M-am dus aseara ca sa ne asiguram de sarcina in evolutie si sa ne asiguram ca are activitate cardiaca.

cristina eu stiam ca se intra dintr-un CIC in altul. Nu stiu sa iti zic cum e cu postnatalul in cazul asta (adica daca dupa ce nasti ai dreptul la cele 126 de zile de postnatal sau nu) Ca si indemnizatie vei primi aceeasi indemnizatie ca si in CIC1 (aici ma refer la cei 85%) pentru ca se iau in calcul cele 12 luni lucrate inainte de nasterea primului copil. Adica pana cand implineste bebe2 2 anisori iei aceeasi indemnizatie ca si acum.

Saru'mana ca m-ati trecut si pe mine la de iunie.

Eu pana acum am facut eco intravaginal (la prima sarcina am facut doar eco abdominal), nu stiu la urmatoarea eco cum va fi. Pe sot nu l-am luat cu mine pentru ca ar fi trebuit sa iau si copilul si n-am vrut sa il expun pe pici la o asa imagine. Cand vom trece la eco abdominala vor fi amandoi acolo prezenti.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Multumesc fetele de raspunsuri. Deci nu o sa beau apa, si daca nu-l vede bine abdominal, sa-mi faca TV (transvaginal) ca nu ma deranjeaza, din contra chiar, daca vede mai bine. Mai am putin, inca 2 saptamani si un pic.

Deci e clar! In weekend fac placinta cu branza si ciorba de fasole cu costita. Numai cat am citit si m-a apucat pofta.

Legat de pofta de mancare, e ciudat, inainte de bebe mancam destul de mult o data. Acum, mi-e foame de chioraie matzele, mananc cateva linguri, si gata, ma simt plina.

Ana 9+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Anamariam mie la 12 s mi-a spus ca-mi face intravaginal. DAr m-am dus la 12+ si i-am spus sa facem transabdominal, in fine, a spus sa incercam. Mai bine faceam transvaginala poate aflam si sexul...

Alessico mmm la o fasolica cu costita n-as zice nu...
Poate face soacramea in we, eu nu am curaj sa ma bag la asa ceva, ca daca nu mananca Mircea, gatesc degeaba

Fetele care se mai duc la Medicover ce stiti, care dr e mai bun in ecografii ca dupa ce a plecat Petrache sunt in ceata, nu stiu la cine sa merg??

Alinutzaa ce frumoase felicitari faci! Matusile mele faceau cand eram noi mici, ne placea asa mult sa ne uitam cum le pictau, casa toata era un atelier...ce frumos era!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cristina, ca baza de calcul pentru indem. maternitate se iau veniturile anterioare intrarii in CIC1 (deci practic tot cele 6 luni anterioare nasterii lui Mihaita), ce nu stiu eu e daca ai dreptul la toate cele 126 de zile sau doar la cele 42 obligatorii....ma mai interesez (in speta n-am intalnit situatia la munca)

Ioana 9+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Salutare mamici,

N-am mai ajuns sa scriu de zile bune, m-a doborat la pat o raceala crunta, cu care ma lupt de la inceputul saptamanii si nu reusesc s-o dovedesc...

Mi-a fost atat de rau, ca nici la calculator n-am putut sa stau sa urmaresc forumul... am avut durerid e cap continue si-mi curgeau ochii, nu vedeam nimic.

Am citit pe diagonala ce s-a mai scris in ultimele zile... bun venit ultimelor sosite si sarcina usoara, dusa la termen va doresc!

Nu stiu daca vreuna dintre voi a fost deja racita, sau poate i s-a intamplat la o sarcina anterioara... eu am, de ieri, dureri abdominale destul de puternice de fiecare data cand stranut (sunt ca si cele de febra musculara), dupa ce am tusit si stranutat incontinuu atatea zile... credeti ca poate fi vreo problema cu sarcina, sau pur si simplu ma dor muschii abdominali, de la efortul de a tusi si stranuta de atatea ori? Am programare la medic marti, pentru ecografia de la 12 saptamani... sa astept linistita pana atunci?

Carla 10+ , dublu laureata!

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Ca tot vorbiti de CIC si concediu de sarcina si lauzie (CSL), am si eu o intrebare, daca stiti. Ca HR-ul de la noi nu stie. Pe noi la firma ne plateste si pe carte de munca (minimul necesar pentru studii superioare), si restul ca PFA. Stiu ca la CIC se iau in calcul si veniturile din activitati independente, adika PFA-ul. Intrebarea mea este: daca la veniturile de pe cartea de munca de iau in calcul ultimele 12 luni, la veniturile de pe PFA, cum se ia? Anul fiscal anterior? Sau tot ultimele 12 luni? (ca eu declaratie de venit depun pe tot anul anterior - adika 2009 cand voi naste, si eventual una estimativa pentru 2010, nu pe luni).

Sau unde gasesc si eu bucata asta de lege sa o citesc? Sar'na

Ana 9+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Dragi burtici mici!:)
Nelamurirea mea in privinta virstei sarcinii era urmatoarea: de ce oare medicul meu a calculat cronologic, si nu gestational sarcina, adik a calculat-o de la conceptie si nu de la ultima menstruatie.
Si va mai intreb daca vi s-a intimplat si voua acelasi lucru (calcul dublu al sarcinii: de la conceptie respectiv de la ultima menstruatie).

Madamar - 9+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutulyna spune:

salutare gravidutelor
am fost la eco,bebe e bine.are 13,2mm si 166de batai.
dar langa sac am un hematom.maine ma duc sa ma internez sa imi faca niste perfuzii(e medicul de garda)mi-a zis ca nu e ceva foarte grav.e rezolvabil.sa vedem ce se va mai intampla....

7+

Mergi la inceput