Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (199)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
felicic76 spune:
buna seara!
Sunt pe fuga, sunt prinsa rau si vreau sa stau acasa sa ma bucur de Vlad1
bitza: eu ii puneam cate un pic de ulei de masline (cel fiert la bain marie cu vitamina A) cu care l-am uns cand era mic(parca mi-a zis doctorul ca pana in o luna/trei luni prefera sa-l dau cu asta, nu cumparat din comert) si apoi trageam un pic de pielicica, in jos(asta afost sfatul pediatrului), dupa baie, in fiecare seara. Decalotarea completa s-a produs pe neasteptate, eram in baie cu el si am tras de piele, cu aceeasi intensitate de pana atunci, dar fara ulei, ci in apa multa, nu la suprafata. Si a iesit glandul, tin minte ca m-am speriat de culoare, rosu aprins si asta a fost tot. Dr il controleaza de fiecare data si zice ca este perfect.
Traznaie:
Sambata seara, il adorm la noi in pat, ma trezesc anchilozata pe la 12,30 noaptea, tati era la tv, il iau pe Vlad si dau sa-l transbordez in patul lui, dar ma intercepteaza tati: Vlad era cu ochii mari, tati ma roaga sa-l las cu el, sub promisiunea ferma ca-l va adormi el, fara sa ma mai trezeasca, eram chiaora si rupta in bucati de somn. Tati promite, merg sa ma culc in chiotele lui Vlad (fresh si odihnit) si melodii cretine de masini umblatoare pe parchet
Duminica dimineatza aud gangureli de Vlad, ma uit la ceas: 6,35 dimineatza. Pana sa merg la el intru la baie cu obiceiurile mele: Torn Domestos in Wc, ma spal pe dinti si ma perii pe par.Iau parul de perie, il arunc, trag apa si : NU SE DUCE! Totul pluteste in vas! In timpul asta se scoala tati, avea nevoie la Wc, Vlad deja isi pierde rabdarea ca nu-i bagat in seama, eu spumeg la tati: Ce naiba ai facut azi noapte de ai infundat Wc-ul?
El: Nimic, ma iei cu "naiba" de dimineata? ...pleaca inapoi in dormitor si ma lasa...Tot el, mormaind: nu-mi mai trebe nimic , esti nebuna, auzi, am infundat Wc-ul.....
Bine, bine si acum io ce fac? ora 7 dimineata, duminica, am tranzit ceas, io ce dreaq faccccccc????????? Ma orientez: infasor o punga mare pe mana, d'aia de neam prost, si bag mana, dau de ceva solid, sap nu gluma si scot....o veverita de plus Fi-mi-ar capul de ras atunci cand m-am gandit ca tati poate sa-l supravegheze pe Piti
Atentionare:
Vlad are in patut pilota, perna si jucarii moi de plus. L-am prins ca si-a facut scara: pilota adunata, peste ea perna, peste perna un urs maricel de plus si el in balans pe burta pe marginea patutului, gata sa cada direct in cap. Mi-a stat inima in loc, credeti-ma! Eu aveam treaba la bucatarie, l-am pus in patut cu jucarii, pentru protectia lui,el nu scotea nici un zgomot de nemultumire si asta m-a mirat, de aceea am vrut sa vad ce face, asa ca aveti grija! Eu nici acum nu pot sa cred ca le-a facut constient, dar il surprind tragand de pilota(care-i stransa la capatul patutului) si apoi tragand perna deasupra
.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
felicic76 spune:
offff, cateodata am multe de zis, dar ma bucur ca am multe de admirat:
azi eram intr-o sedinta nashpa si m-am relaxat privind la huni pretiosi, apoi si la soricel
si m-am gandit si la problemutele Mamei lui Dragos cu casuta(crede-ma ca as da zece ani din viata si aparatamentul rezidential de Bucale pentru problemutele voastre cu casuta, cine va fi Mama Florilor si Mama Zmeilor Frumosi din curte la primavara, ha?)
off-topic: fa-ti planuri si curaj si pleaca in Anglia!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
felicic da' nastrusnic mai e falkone al tau!!!ce-i trecu lui prin cap auzi
fetelor am scapat de vaccinuriyupiii dau de baut sincer...am tremurat ca varga si toata ziua am fost indispusa si ciuf u ta
si david ca un adevarat barbatel ce este nu a plans deloc,dar deloc!!!nici la priorix nici la infarix,ia facut in manutza si piciorusul stang...a scancit un pic la picior dar nicio lacrima
acum i-am dat preventiv o doza de panadol si doarme sper sa scapam fara febra,de altfel el nu mi-a facut niciodata febra dupa vaccin
babytza am vazut soricel in parcistetelul
nerantula gruia
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poveste
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
andy.p spune:
Felimoama ce copil istetz ai,bravoooo,o sa-ti faca o gramada de nazdravanii,da n-o sa te plictisesti never
Nushauff ce ma bucur ca ati scapat de vaccin si sa n-aveti nicio reactie.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babymom75 spune:
Mda... a sunat fratelo sa ma intrebe cum sa faca toaleta buricului lu' aia mica si mi l-a trezit pe Dragos. Acum stau cu el atarnat de-o tzatza si sper sa adoarma la loc cat mai repede.
A vomat de 2x in seara asta. I-am dat la pranz somon si cred ca nu l-a putut digera.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui
Victor
Al 2-lea an
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Care dintre voi nu ati facut analize de sange la 1 an copiilor?E obligatoriu sa le facem? |
desi T nu are inca un an
![](icon_smile_blush.gif)
in plus doctorita nu ne-a pomenit nimic de asta asa ca tind sa cred ca instinctul meu e bun :)
singura chestie care m-ar face sa ma razgandesc ar fi efectul Priorixului daca a facut rubeola zilelele astea....nu stiu exact ce a fost: rubeola sau roseola si nici nu stiu ce ar inseamna sa o vaccinez impotriva unei boli la care este deja imuna.
daca vaccinul e daunator organismului ei, i-as face niste analize sa vad exact la care dintre boli e imuna..
daca stie cineva mai multe despre acest subiect, pls advice.
babymom75 spune:
citat din mesajul lui felicic76 si m-am gandit si la problemutele Mamei lui Dragos cu casuta(crede-ma ca as da zece ani din viata si aparatamentul rezidential de Bucale pentru problemutele voastre cu casuta ![]() |
Felicic, nu-i da mama, nu-i da ( anii, adica )ca pe cuvant ca nu merita!
off-topic: fa-ti planuri si curaj si pleaca in Anglia!![]() |
Ai un baietel de care chiar trebuie sa fii mandra! Ii merge mintea!
Aaa... si daca tot te-am prins... imi dai te rog inca o data reteta ta minunata de vita cu legume, ca eu mi-am notat-o pe o coala pe care am ratacit-o si-mi geme frigiderul de carne de vita.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
![](copilas.gif)
![](bici.gif)
Al 2-lea an
anamona spune:
citat din mesajul lui Nocom Daria de cate ori aude la TV reclama de la Orange, nu mai poate de bucurie si se roteste in loc ca un titirez, iar cand simte ca ameteste se arunca pe fotoliul de bile ![]() |
si noua ne place :) e atrasa atat de muzica cat si de catelus :)
citat din mesajul lui laureta Biancu e fan reclama...Whiskas normaaaal, mau mau mau |
si asta
![](olala.gif)
eu o mai strig prin casa tomy tomy cand dispare brusc din raza vizuala :))
babymom75 spune:
Nerantula, . Ma bucur ca sunteti bine, tu si Gruia!
Pt. iarna eu am doua combinezoane groase si moi, captusite cu finet calduros, ramase de la Victor, deci nu-i mai cumpar. I-am mai luat asa... de trendy, o geaca verde captusita pt. plimbarici mai scurte.
anamona, cum e Thea cu apetitul?
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui
Victor
Al 2-lea an
babytza spune:
Feli mai devreme ma gandeam la voi Tare istet mai e Vladut
Mai baga si tu niste poze mai recente sa ii vedem si noi falcutele
Nerantula eu sunt bine pregatita de iarna. Am doua salopete intregi (cosmonaut) doua geci groase primite de ziua lui, un cojocel, gecuta de piele, inca o hainuta subtirica si un set salopeta + geaca (groase, gen alea de ski) Dar in cosmonaut nu il vad sa stea sincer, e prea mare pentru aia, poate doar la plimbare in carut, ca sunt intregi si nu as avea cum sa il incalt cu cizmulite...
Nushulica pup baiatul curajos O noapte fara reactii
si un somnic linistit
Al meu baiat nu a papat de seara, s-a culcat nemancat....zau ca nu stiu ce e cu el Bine, a mancat la 7 un borcanel de fructe, dar la 9 nu a mai vrut deloc laptic...fir-ar sa fie.
Ma duc si eu in pat, sub plapuma la caldurica Va puuuuup
Maine am raspunsul pentru mama , asa mi s-a comunicat
Babytza si puiiValentina
David