Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (199)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babymom, Laura

Suntem pe aici, numai ca nu apucam sa scriem pentru toata lumea si asa ca renunt .. vorbesc cu voi in gand
Gruia e aproape bine, tot mai are niste mucisori de care nu scapam si asa se tot amana Priorixul, pe care tare as vrea sa nu il facem, dar mi-e teama de lupta cu sistemul, de accesul in gradinita si scoala Azi-noapte ma imaginam incercand s-o mituiesc pe asistenta sa-l treaca facut in carnet, dar sa intepe pe alaturi!

Am vazut pozele hunilor si ma intreb cum nu-i plesneste Luminitei inima cand ii traieste alaturi, eu simt asta uneori numai avand unul singur, daramite doua comori care stralucesc din ce in ce mai frumos. Nu am gasit filmuletul de care vorbeste toata lumea, cred ca l-am scapat ..

L-am vazut si pe soricel in parc, foarte chipes, nici nu stiam ca exista geci de piele atat de mici! Babytza, mult succes sa se 'intample' o surioara

La noi contraceptia a fost totdeauna cu metoda calendarului sau una mai ... mecanica ... sa zicem, in fine, nu intru in detalii, probabil va imaginati, cu prezervativul mi se pare incomod, lipsit de spontaneitate si senzualitate, pilule nu mai vreau, am luat intr-o vreme mult prea multi hormoni, sterilet nici gand.

Ne-a prins iarna fara hainute de iarna! Voi ce luati copiilor, combinezon cu totul sau costum (ca de ski) salopeta + geaca? Si de unde mai faine?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Tocmai am vazut frumusete de bb Dragos la odiseea Monicai..cat ma bucur ca sunt k amandoi.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

giuli, caloriferele electrice, cele cu elementi, sunt umplute cu ulei, care se incalzeste si pastreaza mult caldura.

chiar, nici nu stiu alt fel de incalzitoare electrica, ori e cu aer cald (aeroterma, convector, AC) ori e cu ulei (cu elementi)...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Voi cu ce curatati patuturile de panza? Sau cum sa le zic...pliante.
Ca asta asa http://www.universultau.ro/images/thumbnail/tl-6826-h55-h190.jpg

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La noi au dat drumul la caldura.Fericire maxima!

Lumi, daca ma uit bine bine la amandoi voinicii as observa si eu asa mici diferente, dar ma indoiesc ca tu stai de fiecare data sa te 'benoclezi' la ei ca sa stii care e unul si care celalalt.Altfel mi s-ar parea si mie identici.
I-am admirat si eu.....sunt tare haiosi tunsulici asa, desi al meu cica ii placeau mai 'boemi'.

Monyca, eu in sarcina am luat doar Fe (ca aia a iesit la analize ca imi trebuie).Am luat dupa ce am nascut vrei cateva zile Elevit - asa de chichi.Dar in sarcina daca nu a fost nevoie nu am luat.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Voi cu ce curatati patuturile de panza? Sau cum sa le zic...pliante.

Eu pun apa in galetusa lui David cu solutie de vase de la amway (aia care se evapora singura chiar daca nu clatesti bine ) si frec cu buretelul. Apoi clatesc cu o carpita cu apa de vreo doua ori.

Nerantula Multa sanatate piticului sa scapti odata de mucisori

David e certat tare rau cu mancarea de la pranz. Nimik nu ii mai place Azi i-am facut musaca si nici nu s-a uitat la ea.... Fructele le papa, painici ,biscuiti, prajiturele, pufuleti, lapte cu cereale......dar mancarea e tare yacky.....

Asa este , a fost tare frumos azi afara...frigut dar nu a batut vantul si a fost si soare De maine au anuntat ploi si foarte frig. Sper sa vina astia maine sa imi faca centrala, deja s-a racit in casa, am bagat caloriferul in dormitor..

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nerantula,
mie mi-a ramas o salopeta de la Teo, dar cred ca trebuie sa fie minus ca sa intram in ea. Deocamdata salopetica (pantalon cu pieptar, spate si bretele) de raiat, polare, trening, jacheta de ploaie, mai avem o jacheta matlasata nu foarte groasa, pantaloni la fel, si o vesta matlasata. Pana la minus10 cred ca facem fata cu ele...
De fapt si Teo are un costum de iarna ca de ski, cu salopeta (tot cu bretele) si geaca groasa de fas, l-am luat iarna trecuta si n-a purtat decat geaca, n-a fost chiar asa frig. Si pentru el am pantalon matlasat si mai multe salopete din astea cu pieptar si bretele.

edit: de unde? Recomand cu caldura Decathlon(Militari), Kiabi(GrandArena), FoxKids (era in Unirea, daca o mai exista...)
Noi mai avem si de la Debenhams hainute super, in general luate la reduceri, sunt foarte reusite.

reclameTV: periculoasa treaba, fetelor. Acum sta Teo suit pe gard si urla la mine cand pregatesc masa:
"vrei PAULA CU OCHELARI!!!!"
"VREI CEREALE INTEGRALE"
"VREI BARNI!!!!"
"VREI LAPTIC LA CANUTA DIN AIA MAAAARE"
"VREI SI TU CIOCOLATA!!!!" (asta e interzisa la noi!)

evident, nimic din ce pregatesc eu pe acolo...

Radu doar se holbeaza.... nemiscat, probabil acumuleaza informatii... pentru cand o putea si el sa se cocoatze pe gard.
Sa-i vedeti cum stau amandoi... si se uita la mine cum le pregatesc micul dejun

giuli, zic si eu... cu o carpa umeda nu merge?

Lapte noi am stat pe Nan2 pana acum, inca mai bem. Am introdus dintr-o data, o masa intreaga, Junior1+, dar nu seara, ci pe la pranz sau la ora 18. A fost primit fara comentarii

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Doi bebelusi la cresa:
- Tu ce esti, baiat sau fata?
- Baiat.
- Dar de unde stii?
- Daca iese infirmiera iti arat.
Iese infirmiera, la care acesta îsi ridica paturica:
- Uite, am sosetute albastre.

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Tocmai am vazut frumusete de bb Dragos la odiseea Monicai..cat ma bucur ca sunt k amandoi.

Aia in care zambeste ??? E adorabil

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Nerantula ma bucur ca ai scrissi sa va treaca muculetii .

Babytza da aia..nu-i asa ca e adorabil??

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput