Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (199)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
babymom75 spune:
Babytza, Doamne ajuta sa fie bine!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui
Victor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Babymom, Laura ![]() ![]() Suntem pe aici, numai ca nu apucam sa scriem pentru toata lumea si asa ca renunt .. vorbesc cu voi in gand ![]() Gruia e aproape bine, tot mai are niste mucisori de care nu scapam si asa se tot amana Priorixul, pe care tare as vrea sa nu il facem, dar mi-e teama de lupta cu sistemul, de accesul in gradinita si scoala ![]() ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
Pt ca tot ai adus vorba
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Stiu ca poate va sochez,eu care eram pro vaccinuri,am facut si rotarix m-am intors la 180 de grade.
Apropo de Priorix chiar am zis cuiva pe aici ca mi-a zis mie pediatra ca e ok,ca nu da autism asa ca ma simteam datoare sa zic ca m-am razgandit.Am vb cu mai multe persoane din domeniu si am ajuns la concluzia ca mai bine nu.
Nerantula m-am gandit si la varianta de a trece vaccinul doar in carnet insa cred ca cel mai bine este sa-mi asum responsabilitatea si sa semnez eventual undeva ca nu-l fac pe propria raspundere.O gradinita care sa-mi primeasca copilul sunt sigura ca voi gasi iar scoala e obligatorie pt toti asa ca nu au cum sa-i refuze acest drept copilului meu.
Nu vreau sa starnesc polemici dar era de datoria mea sa vin si sa spun ca m-am razgandit in privinta acestui vaccin.
![](floare.gif)
Babymom as vrea te rog sa-mi spui, daca in experienta ta de dr ai vazut cazuri grave de oreion,rubeola,rujeola?Eu am vb cu un pediatru care mi-a zis ca daca copilul primeste tratament si se respecta sfaturile medicale, copilul scapa cu o forma usoara si fara alte probleme.Eu cum am zis 99 la suta sunt hotarata sa nu-l fac dar vreau sa stiu si din experienta ta.
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
Nausica spune:
Pe scurt:
Ania a ales de pe tava:
1. rujul
2. cartea (sonete de Shakespeare)
3. cu o mina pensula si cu cealalta calculatorul
Pozele pe care am apucat sa le fac ieri, aici.
Si filmuletzul cu ruperea turtei si alesul de pe tava, mai jos.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
anamona spune:
am ajuns si eu la zi la ceas de seara :)
in ultima vreme cam adorm odata cu Thea, de citit mai citesc cate un pic in pauza de pompat de la servici de pe telefon :) deh in sfarsit mi-am schimbat si eu telefonul si mi-au adaugat si net pe el :)
babymom, imi inchipui ce nasol sa vi se intample una ca asta mai ales cand trebuie sa fii cu ochii pe 2 nazdravani....
thea e manance bine de luni, dar inca respinge gusturile noi ceea ce e un pic dezarmant pentru ca oricum eu nu le am cu gatitul si ma complexeaza si mai rau.....
mai nou, am inceput sa ne gatim pentru noi mai sanatos, mai multe legume si fara condimente (sare oricum nu punem in mancare) si incerc sa o pacalesc si pe ea cu cate un pic in timpul mesei noastre.
dar picul e chiar un pic si apoi refuza...acum ce e drept mancarea asta nu i-o dau pasata bine si poate nu poate sa mestece ca lumea doar cu 4 dinti.
Dragos m-a dat gata cu spalatul singur pe dinti! apropo cati dinstisori are acum?
Nausica spune:
Musette, si eu vorbeam adineauri cu sotul ca nu facem Priorix-ul. Sotul a facut toate vaccinele posibile, si totusi a avut toate bolile copilariei.
Sa vad ce zice pediatra, dar mi-e greu sa cred ca imi va da argumente care sa ma intoarca din drum.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Lumi hunii sunt adorabili
Babytza mult succes cu mama ta.Daca ai nevoie de ceva da un semn.
Ange multa sanatate.
Andy,laureta,
Bitza si eu tot 3 ani voi sta cu Luca acasa apoi poate inca 2 cu un altul.
de
Luca
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Musette, si eu vorbeam adineauri cu sotul ca nu facem Priorix-ul. Sotul a facut toate vaccinele posibile, si totusi a avut toate bolile copilariei. Sa vad ce zice pediatra, dar mi-e greu sa cred ca imi va da argumente care sa ma intoarca din drum. ![]() Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
Si sotul la fel in schimb eu care nu am facut acest Ror am avut si oreion si rubeola forme f usoare.
Ce artista o sa fie Ania,f frumos ca a ales pensula
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
anamona spune:
nausica, la multi ani Aniei!
emotionant filmuletul :) gata s-a facut mare :) multa sanatate va dorim, ca restul vine de la sine oricum :)
babymom75 spune:
Musette, raspunsul meu e NU. Hai sa zicem ca experienta mea e limitata ( sunt doar tanara inca, nu ), dar nici mama mea, care e asistenta de pediatrie si lucreaza de-o viata, n-a vazut aceste cazuri grave pe care le descrie literatura de specialitate.
Eu cred ca temutele complicatii apar in cazul copiilor cu imunitatea compromisa.
Ma bucur ca ai gasit curajul sa te impotrivesti sistemului. As fi curioasa ce te-a determinat sa-ti schimbi parerea. Ai vrea sa-mi dai mai multe detalii pe PM?
Sa stii ca si eu am semnat pe proprie raspundere ca refuz vaccinurile, dar cand l-am inscris pe Victor la gradi i-am "fabricat" o adeverinta ca sa evit complicatiile. Pana la urma Ministerul Sanatatii spune doar ca vaccinurile sunt recomandate, nu obligatorii - e o nuanta... Iar cu incadrarea in sistemul de invatamant, nu pot sa-i refuze copilului un drept.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui
Victor
anamona spune:
musette si eu as vrea sa stiu ce anume te-a facut sa te razgandesti
babymom, la ce riscuri as expune-o pe thea in situatia in care boala care a facut-o a fost rubeola si o mai si vaccinez cu priorix-ul?