Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (199)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

pentru cele care admira pe Eugen Ionesco, cit si pentru iubitoarele de limba franceza, Ionesco a scos o carte de povesti in franceza 'Contes 1 2 3 4'. http://www.leblogbebe.com/2009/10/%C3%A7a-y-est-les-contes-de-ionesco-sortent-en-album-.html

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici
Am fost in parc, ne-am jucat, am dansat si am facut nani MAi incolo va pun si niste poze si un filmulet

Monyca eu am luat Elevit. Nu am avut probleme, nu m-am ingrasat. Am continuat cu ele si in timpul alaptarii .

Sterilet eu am avut dupa ce am nascut-o pe Valentina. A fost un dezastru cu el. Mai mult de 4 luni nu am rezistat . Sangeram mai mereu , la ciclu se simtea, aveam muuuult mai mult. Iar in timpul "rufelor" se agata sotul in el
Am fost iar la dr in ideea ca poate nu e bine pus, dar era. Asa ca l-am scos si nici prin cap nu imi mai trece sa imi pun iar. Cel putin nu modelul ala....

Angelyna imi pare rau de Crinuta . Muulta sanatate

Fug sa schimb cacaciosul si revin

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Si mie mi-a sugerat dr. sa-mi pun sterilet, insa nici prin cap nu-mi trece asa ceva. Am auzit mult prea mult chestii naspa incepand cu infectii, organismul nu l-a acceptat sau disconfort in timpul actului sexual. Initial m-am gandit ca voi lua anticonceptionale, dar am abandonat si aceasta idee. Momentan, prezervativul e sfant.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Moaaaa Laura, ce cafea am ratat dimineata

Acum folosim metoda calendarului, care m-a ferit intotdeauna. Iar daca totusi raman, ramane Poate iese o fetita de data asta

Luminita e mortal Edi !!!!!!!!!!!! Ce dulce e cum se tine de toate cele, parca nu le-ar da drumu inca Bravo EDIIIIIIIIIIII !!!!!

Angelyna a papat ieri painica cu branzica, ii place la nebunie...dar imi pare rau de ciorbita ....
Eu i-am dat piticului cu Tantum ca incepuse sa tuseasca putin si i-a trecut imediat Cate un puf de 3 ori pe zi .

Azi-noapte iar s-a trezit sa pape la 3.20..... De ce oare o face asa ??? Dormea si el snur de vreo saptamana cred, era asa bine

Dya eu nu i-am facut pana acum nicio analiza si nu prea i-as face fara motiv. Nu imi vine sa il intep aiurea...

ratonel daca e de stat cu teroristu mic acasa si va descurcati cu salariul lui tati eu te sustin !!!!!!!!!!! Sa fie cum va doriti voi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ah si inca ceva avand in vedere ca la mine merge aragazul destul de mult mi se pare ca se usuca aerul in casa.Ce as putea sa fac ar fi ok un umidificator????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

salutari si pupici de la Moldova.
Frig si vant. Am fost cu pitica la pediatra. Ca a inceput sa si tuseasca un pic. Dar nu avem nimic grav, nici la plamani, nici rosu in gat. Asa ca vom continua cu apa de mare si aspirat (eventual picaturi de biorinil) si daca se agraveaza tusea Eurespal.

Avem 74 cm dar cica abdomenul putin evazat. Asa ca 4 pic de vigantol.
Mi-a dat unda verde pt catina (stiti ca va intrebam eu). Asa ca ii voi da. Eu am mare incredere in aceasta planta. Daca aveti alte opinii, va rog sa-mi spunei si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Lumi, pup hunul Edi. E bestial!!! Elena mea cand zic ca merge e tare departe de ceea ce vad la Edi. Ea merge de la unul la altul (in special de la tati la mami- cu viteza sa ajunga repede si sa scape). Altfel inca ii este frica. Imi cauta mereu mana.
Zi-mi si mie te rog cum ai rezolvat cu usa de la cuptor. Cat despre butoanele de aragaz si eu m-am interesat si singura varianta gasita a fost cea de la miniblue. Inca nu am comandat.

Babymom, imi pare tare rau de ce ai patit cu ploaia. Si eu atat de mult visez la o casa.

Apropos de sac de dormit. Si eu i-am confectionat Elenei pt perioada de vara-din finet. Acum as face si pntru iarna dar n-am nici cea mai mica idee ce material/combinatie de materiale sa folosesc. Daca aveti voi idei loviti-ma si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Andy.p mai ai cafea?
Multumesc de urari
Luminita super Edi Astia-s primii pasi?Bravo!Lucas la inceput facea 2-3 pasi si se aseza si acum,dupa 2 sapt merge ca Edi.
Giuli dar Edi te lasa sa umbli la putza? Ca pe mine nu ma mai lasa,imi ia mainile cum il ating...de asta acum se decaloteaza mai putin fata de luna trecuta.Zicea Felicia ca a folosit un ulei pt asta.Felicia
Si eu votez cu prezervativul!Cumnata mea a avut sangerari vreo 2 luni si a luat tratamente sa accepte organismul steriletul si acum are menstra vreo 2 sapt
Dya eu am facut analize la sange ca am stat in spital si e "standard".

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Ratonelule ia zi drept,faci fetita?

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumim de incurajari, speram sa iasa repede toate maselutele ca deja si maraita si neplimbata pe afara... nu ne mai suportam reciproc!!! Azi am iesit o ora, acum am venit, e frumos afara, nu mai bate asa tare vantul, iar temperatura e OK

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput