Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (199)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

lauraiarta-ma...
babymom...ce spui tu acolo....m-am ingrozit! mai ale scu avort in fiecare luna...si eu-s genu'....
nocom...sa va treaca durerile de dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Hello!

Babymom multumesc de raspuns. Am sa fac cum ai spus tu, incerc doua-trei saptamani cu Bepanthen, daca nu merge iau crema aia, si daca nu merge nici cu aia il duc la spital. O sa ma mobilizez sa-i fac de doua ori pe zi, acum sunt in stadiul de o data la doua zile masaj cu vitamina A si niciun rezultat.

Cuscra pupici pentru Dariutza maselutza!

Lumi asa de mult mi-a placut clipul...hunii sunt frumosi foc! Felicitari, Edi! Robi, asteptam un filmulet si cu tine!

Ada, ai zis calorifer pe ulei? Cum e? Sau n-am inteles eu bine?

Angelina gospodina, ce bucataresti azi?

Dya, multi ani fericiti impreuna!

Fac pauza, urmeaza sa anunte Base noul premier. De-acu' sa vezi scandal!
Edit: Previzibil...Lucian Croitoru.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Legat de sterilet:cele doua cumnate ale mele si nasa mea au ajuns sa si-l scoata sub anestezie,s-a incarnat si altfel nu s-a putut.

Eu fac parte din categoria care nu suporta prezervativ,in sensul ca de fiecare data cand l-am folosit m-am ales cu cate o infectie sau alte cele.

Andy si Alexia e innebunita dupa pantofi,daca nu sunt atenta ii linge

Nocom am vrut sa-ti scriu ca noi am trecut prin faza urata cu Andy la decalotat,pe el il deranja,adica plangea cand facea pisu si prin urmare a trebuit facut ceva.

Monyca eu am luat o perioada Elevit,mie mi-a fost ff rau,avea un gust ingrozitor,apoi am trecut pe Centrum Materna si a fost ff bine.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor multumesc mult pt urari sunteti tare dragute.Speram sa avem multi ani impreuna.
Ada la noi cu prezervativu nu prea merge ca sotu nu e fan deloccu anticonceptionale nu e prea bine pt mine ca eu sunt hipertensiva si mai si fumez din cand in cand deci ramane steriletul si metoda radicala cu trompele la care nu as apela.Sa vad ce hotarare iau
Carla si mie mi-a spus de Mirena dar am inteles ca e tare scump cam 500 ron plus banii pentru montat.
Andreutac eu stiam ca se poate si la ochisori dar nu stiu exact in ce consta tratamentul.

Si tot eu din nou ca in ultimul timp sunt omul sondajelor vreau sa mai propun unu:
Care dintre voi nu ati facut analize de sange la 1 an copiilor?E obligatoriu sa le facem?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

da..mie mi-a spus 800ron.

Mergi la inceput

ram.....tu nu te intorci la munci, nu?
pana ma hotarasc ....soata ma bate la cap cu o fetita......(noi n-avem nici macar un cot..pe numele nostru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello, hello,

aici au fost 0 grade de dimineata, frig ca la balamuc. In casa avem 22-23 de grade, e super bine.

Am vazut ca vorbeati de saculeti de dormit, eu i-am facut Elsei unul, am luat modelul de aici. http://www.coupecouture.fr/2009/01/gigoteuse_1218_mois.html Asta e model pina la 18 luni, insa puteti sa-l faceti mai lung ca sa fie pina pe la 2 ani. Plusa ca puteti pune fermoarul cum vreti, sa le iasa la copii picioarele daca ei asa vor sa doarma. Daca aveti nevoie de traduceri pt detalii va stau la dispozitie.

Mai vorbeati si de sterilet, aici nu ma bag, la mine e chiar pe invers, nu prea se poate sa ramin gravida, asa ca noi nu avem nicio metoda contraceptiva, dimpotriva. Daca ar fi sa aleg, mi-as pune chestie din aia in brat si nu sterilet, cu toate ca si ala nu stiu cit de testat este.

Lumi, tare dulci mai sint barbateii tai! Am vazut si eu filmuletul. Sa-i maninci, nu alta. Felicitari pentru primii pasi. Elsa punea picioarele ca un ratoi cind a inceput sa mearga, de fapt si acum merge la fel, insa e fff sigura pe ea, ia virajele super bine:)

O zi buna va doresc!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Fetelor voi ce stiti de vitaminele Elevit ?

A luat cineva ?

Ingrasa ? stiu, sunt disperata cu asta..dar am citit, auzit la alte mamici ca ingrasa foarte tare...

trebuie neaparat sa iau, ma simt f slabita si obosita...
cred ca am nevoie...

fericita 12+ cu Nicolas
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Salut! Felicitari pentru putza! Elevit am luat in sarcina si cat am alaptat. Nu m-am ingrast deloc. In sarcina am luat cam 7-8 kg... Acum depinde de "apetitul" fiecareia, dar pe al meu nu l-au influentat. Si m-am simtit bine de la ele, mai ales cat am alaptat.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

laura..incarnat..ce tot spui acolo???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Si tot eu din nou ca in ultimul timp sunt omul sondajelor vreau sa mai propun unu:
Care dintre voi nu ati facut analize de sange la 1 an copiilor?E obligatoriu sa le facem?

Nu am facut analizele de sange, si nici nu ma tenteaza, mai ales ca nu am motive. In schimb i-am facut un coproparazitologic de rutina (avand in vedere ca baga toate prostiile in gura si isi lipeste gura de orice) si un exudat faringian (mi se pare ca ii miroase gurita dupa somn). Amandoua au iesit negative.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput