Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (199)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dya noi am facut analizele de sange, vroiam sa stiu cum sta cu Fe, Ca dar si cu alergiile.. E super Ok gagica!!! adica fi-mea..

monyca eu zic ca depinde de organism! la prima sarcina am luat centrum materna si m-am ingrasat 9KG, OK pt sarcina! La a doua am luat Elevit si m-am ingrasat 5 Kg, copilul si restul cantareau mai bine de 6 kg deci eu am slabit de fapt un pic... Amandoi copii s-au nascut si sunt sanatosi, cu greutati normale 3 respectiv 3,5 kg!! Deci poti lua orice, daca esti genul care nu pune pe ea...nu o sa pui!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

ratonelu ia spune-i t sotului din dotare sa se hotarasca!!! Ba nu te mai suporta, ba vrea inca un copil cu tine!!! Si aminteste-i ca in caz de divort, si teroristu lu mama si "fetitza" raman la mama, deci el o sa ramana cu buza umflata!!!!

andy am mai povestit eu, si noi cu Matei am trecut prin faza urata, in sensul ca un putea face ppi, a fost decalotat fortzat de catre un dr chirurg idiot, apoi noi nu am fost in stare sa mentinem ce a decalotat el acolo, astfel incat s-a lipit la loc.... acum am reusit aproape total, insa tot mai e putin.... de aiai zice sotul sa-l lasam in pace ca se va decalota el singur pe la 16 ani!!!

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

iepurila mai pui te rog inca o data link-u la pozele cu Elena? Ca mi-e dor de niste ochi frumosi.....

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Angelynna -ici pentru Crinuta sa se faca bine...
Ratonelu iti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie...
Lumi tare scump hunul Edi... Fratica ce zice cand il vede ca merge singurel?
Nocom wow... deja ati trecut la maselute... noi tot stationam de vreo 3 luni la cei 4 dinti... sper sa iasa mai repede si fara durere...
Dya, LA CAT MAI MULTI ANI FERICITI IMPREUNA! . Eu nu i-am facut analize de sange Biancai, doar coproparazitologic, sumar urina, exudat faringian si nazal... din fericire toate au iesit bine... am vrut sa-i fac pentru Ca si Fe, dar al meu sot nu m-a lasat, a zis sa nu intepam degeaba copilul.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Despre contraceptie brrr... ce a scris babymom despre sterilet... clar nu-mi pun. Probabil o sa folosesc tot anticonceptionale, le-am folosit mai mult de 10 ani si imi era foarte bine cu ele, iar dupa al 2-lea copil, dr. mea mi-a propus sa-mi lege trompele... dar ma mai gandesc pana atunci...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

andy_g, laura, nushu, ange, babymom, ada, dya, monyca.c, giuli, piolica, babytza, iepurila, bitza, elly, sunteti niste scumpe, va multumesc din suflet de aprecieri! creste inima in mine, pe cuvant!

nushu, daca sunt reclame, cred ca pot sa tai lemne pe ei, nici nu ma baga in seama. sigur, asta daca nu ma asez in fata TV-ului, sa-i vezi atunci ce ma ocolesc ca sa vada la TV, sunt chiar indignati ca ma pun in fata lor... hehe...

babymom, wow, Dragos se spala singurel, cum ai reusit??

nocom, fetita maraita si sper sa iasa toate maselutele cat mai repede! nu pot sa-ti raspund a intrebare, habar n-am....

dya, aniversare frumoasa!!!
eu nu le-am facut hunilor analize de sange deloc, dar planuiesc s-o fac curand. nu cred ca e obligatoriu, dar eu as vrea sa-mi iau o piatra de pe inima.

monyca, eu am luat elevit in sarcina si nu m-am ingrasat. am pus in total 11 kg si dupa cezariana, aveam cu 7 kg mai putin... pe mine m-au ajutat f mult, am luat chiar si cateva luni dupa ce am nascut. sfatul meu este sa iei. samburica si pe Eva.
v-ati gandit la nume?? stiu ca de abia ati aflat, dar... nah, intreb si eu.

andreutac, sanatate multa micutei!

giuli, si Robi mai are putintel pana face primii pasi. acum merge tinut doar de o manuta, exact asa a facut si Edi inainte sa mearga singurel. deci, suntem pe-aproape!

iepu' cu aragazul, mai bine zis cu usa de la cuptor, am recurs (deocamdata), la o... sfoara. tevile, mai multe, de la calorifer, sunt fix langa aragaz, legat cu o sforoaie gen funie de rufe sau de spanzurat, si gata. cu toata puterea trag de ea si nu se rupe, usa nu se deschide. iar pentru butoane am vazut pe net si varianta asta si ma tenteaza, desi cam scumpa... uite: http://www.too kie.ro/protectie_aragaz_copii.html

bitza, nu-s chiar primii pasi, e mers exersat tot asa, cam 10 zile. la inceput si noi ca Lucas, 2-3 pasi si cadea sau ma prindea de mana.
apropos de decalotare, noi suntem aproape complet decalotati, dar de la o vreme nici pe mine nu ma mai lasa sa umblu acolo, ducem lupte pentru asta...

elly, Robi vrea si el in picioare, incearca, nu-i iese ca ii e inca frica, plange, ma ia de mana si mergem amandoi... toata lumea e fericita, intr-un final.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

octombrie vesel, poze noi!

prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:

Mergi la inceput

daca schimb laptele, NAN3, pe unul junior, dar nu de la Nestle, sa zicem de la Milupa, trecerea trebuie facuta tot treptat? nu e vreo problema daca amestec marcile? multumesc!

prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi mai mare dragul sa privesti poze cu hunii,seamana perfect unul cu celalalt ,mi-au placut fff mult pozele cu camasutze si cele in baie...cu aragazul avem si noi o problema,da e asa stransa usa de la cuptor ca nu o poate deschide,iar butoanele nici atat.
Referitor la intrebare:eu stiu ca tot asa treptat se merge.Vrei sa schimbi laptele??

Nocom are dreptate tati

Dya eu nu i-am facut nicio analiza Alexiei,nu m-a trimis nimeni si sincer mi-e si mila de ea sa o chinui

Andreuta sanatate puiului

Giuli si eu am tot calorifer pe ulei.

Bitza ptr tine mami,oricand

Babytza vaz ca te bate un gand de bb

iepu,elly

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

laura, multumesc mult, mult de aprecieri!!
da... ma gandeam sa incerc si cu milupa... m-a dezamagit rau explicatia pediatrei mele, cum ca NAN3 merge pana la 6 luni... lor le merge destul de bine pe NAN3, dar am senzatia ca nu se satura.... la 21.30 ei papa 250gr de cereale (adica cereale + 150ml lapte), la 22.00 papa 90-120ml de lapte simplu, apoi somn si peste 5 ore inca 180ml lapte... o fi normal, or fi ei mancaciosi, mie mi se pare totusi ca nu se satura...
voi tot pe NAN 2 sunteti? sau 3?

babymom , tu ce parere ai?

prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:

Mergi la inceput