Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (199)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona
Dragos m-a dat gata cu spalatul singur pe dinti! apropo cati dinstisori are acum?

Anamona, are doar 6 - 4 sus si 2 jos, si stam asa de pe la 9 luni. Nu sunt semne ca s-ar pregati altii.

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona
babymom, la ce riscuri as expune-o pe thea in situatia in care boala care a facut-o a fost rubeola si o mai si vaccinez cu priorix-ul?

Anamona, sincera sa fiu nu stiu exact. Daca e sa ma exprim dupa logica mea, n-ar trebui sa existe niciun risc pt. ca boala prin care a trecut i-a dat imunitate, adica ea are deja anticorpii anti-rubeola, care vor lupta/vor neutraliza antigenii introdusi cu ocazia vaccinarii. E doar o parere... ar trebui sa studiez mai exact cum sta treaba.

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Musette va ,chiar ma gandeam la tine cand o culcam pe gaza

Nausica vazut pozele,ff frumoase,Ania e tare expresiva

Babytza ma sa primiti rezultat favorabil.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hello azi ne-am vaccinat si sa stiti ca nu am plins deloc, decat cand ne-am asezat pe spate ca sa ne faca in picior, ca nu stiam ce urmeaza......dar practic la intepatura sa uitat ata de mirata de parca ar fi zis "doar ptr asta m-ati chinuit atat"??

In legatura cu dintii....noi am trecut peste canini si ne-a dat direct malorii....de fapt unu tocmai ne-a spart...

Avem 8.900 kg. si 75.5 de cm, luna asta nu am luat decat 100 de gr.

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Lumi, ti-am ramas datoare cu un raspuns... scuze.
In principiu, laptele pt. cei trecuti de 1 an nu mai e atat de "finisat" sa spunem, adica e mai putin adaptat, mai brut, pt ca se considera ca si copii sunt mai mari si deci, mai putin sensibili. De aici intoleranta pe care au manifestat-o hunii tai.
Tind sa-i dau dreptate pediatrei voastre si sa-i mai lasi pe Nan 3 pana la 1 an 1/2.
Iar din punct de vedere al satietatii, formulele astea incipiente au de regula mai multe calorii, pt. ca sunt adaptate nevoilor de crestere care sunt mai mari in primul an si mai mici ulterior. Eu stiu ( dar e posibil sa ma insel, ca n-am mai pus mana pe o carte de pediatrie de tare multa vreme ), ca Nan 1 si 2 au 75 kcal/100ml, pe cand cel junior are doar 64 kcal/100ml.
Hunii tai or fi pur si simplu mai fomisti. Lasa-i cu formula asta daca o tolereaza si ii treci la o formula junior doar dupa ce trec de jumatea anului.

Vacanta 2009

Mergi la inceput

fetele care va pricepe-ti la calculatoare....nu stiu pe butoane a apasat fi-mea, ca vreau sa zic ca mie imi apare totul pe ecran foarte mic(eu sunt praf nu ma pricep deloc).....dabea ma chiorasc sa vad ce scriu ...ave-ti idee???

Mergi la inceput

Gata am rezolvat problema....mmmmooooaaaammmmaaaace desteapta sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna fete dragi,

Multumim tuturor pt felicitarile trimise Karinutzei de ziua ei.Cum am mai scris cuvintele sunt fara folos in a-ti//a-mi exprima sentimentele legate de ziua copilului tau.Fiecare dintre voi ati aflat sau in curand veti afla cat de mandre puteti fii de ceea ce ati adus pe lume.
SA NE TRAITI COPILASI DRAGUTZI!!!

Iaca niste poze de la petrecerea Karinei.Am ales sa o petrec la un loc de joaca cu copii , este exact ceea ce ii place ei mai mult...Petrecerea pt//cu adulti si motz/turta va fii sambata.

http://family.webshots.com/photo/2511349040103956310mrvbyY

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici si de la noi!
Si intai de toate o rugaminte: rog flacaul sau domnisora cu care merge fica'mea la discoteca de la 12 la 4 de vre-o 3 nopti incoace sa termine cu prostiile. (o mai urmaresc in noaptea asta poate merge singura si eu fac scandal degeaba).
In plus iar ii suflu in fund piticoatei, de data asta s-a iritat groaznic, se si scarpina pe unde apuca pana la sange, groaznic, ce mai. Acum vad ca functioneaza formula: spalat dupa fiecare kaki, uscat, spray cu apa termala (noroc ca ii place), o las un pic sa se usuce, dupa care ii dau cu crema de galbenele alternativ cu bepanthene.

Lumi super hunii, amandoi.

Babytza foarte tare soricelul, asa soare a fost in Bucuresti? Mamaaaa ma sui in masina si drept acolo ma opresc.

Nushulica viteazul si sa nu aveti probleme dupa vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nikolici foarte frumoase pozele, se vede ca v-ati distrat si pisicutza a avut o aniversare pe cinste.

Nausica frumos tare tortul ala dar si ce ai scris pe el!

Gataaaaa s-a intors fica'mea de la disco, ma pun si eu la somn in speranta ca nu mai pleaca noaptea asta nicaieri.

Mergi la inceput