Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (199)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Irina, printesa ta i-a predat stafeta lu' fii'miu

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Flacara olimpica este in siguranta. Am preluat noi stafeta pana dimineata.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
Da'ce noapte ati avut fetelor...si Alexia a vrut sa o zbugheasca la disco ,da' am stat cu ea in brate si a renuntat

Hai ,,ceai cald,capuccino si cate un croissant aburind la toata lumea.

Nikolici m-am delectat cu pozele vostre de dimineata,ff frumoase ,iar Karinutza superba ca de obicei...aaa si tortul arata intr-un mare fel

Nusha,Kllemi sper ca ati trecut noaptea fara probleme

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata
mama...ce vreme./....spun astia la tv..."daca puteti, stati acasa"as vrea sa pot!
mor de ciuda ca soata ramase acas'cu teroristu'..si dorm boiereste...
(pai doarme nitelus....ca fuseram pe la disco)
nu stiu ce-a avut...ca in afara faptului ca s-a trezit f des, la 20de minute plangea in somn...l=am trezit...i-am laungat visele...degeaba! atipea putin, mai plangea putin in somn si tot asa.
laura, meeeeyyy...de cand a inceput Andrei scoala....esti mereu prima..si ma oftic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

moamaa...ce noapte.imi amintesc cand doar noi eram pe la disco....si doar o piticuta de klemi.....p-acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Laura iau o cafea ca sunt chiauna Si la noi ploua:(

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna dimineata si de la noi! Am reusit intr un final sa citesc macar capitolul asta.
Legat de patut, eu zic sa fiti mai circumspecte. Al meu sot l-a pus acum 2 saptamani in el ca avea de montat un birou si cica tb sa l sprijin. Bineinteles ca copchilul s-a pus pe bocit, iar noi stateam in cealalta camera cu urechea ciulita, ca mie nu imi venea de loc sa-l las sa planga. Socant a fost ca se auzea din ce in ce mai aproape. Cumva in alea 3-5 minute s-a dat jos, ca bufnitura de cazatura nu s-a auzit. Cert e ca ne a picat fata cand am gasit copilul langa usa, ca era saracu' prea nervos sa o mai deschida.
Vazut poze de huni si soricel infofolit. Lumi sa stii ca si al meu mananca noaptea. Aseara la 19 a mancat piure cam 300g, la 20 a ras 100 de lapte, la 1.30 150 de lapte si bineinteles la 5.30 150 de lapte si daca mai avea mai manca.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata duamnelor

Ce de discomani au fost azi noapte Pe la 3 a iesit putin si David, cu cine era la ora aia ?????

Cristinescu ai fost mortala cu flacara olimpica

La multi ani Vesna !!!! Sa fi iubita si fericita, sanatoasa si norocoasa !!!! Octavia sa iti traiasca fetita !!!

Niko foarte frumoase pozele !!! Distractie mare pe voi !!! Karinuta a fost superba !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza si

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6285443-elizabeth-gitenstein-discuta-online-despre-crizele-aparute-familia-moderna-vineri-ora-11-30.htm

o prietena mi-a trimis linkul acesta, web-chatul a fost ideea ei.

mesajul ei este:
"poate dai si la alte mame, etc. webchat-ul e deschis de la 11:30 la 13:00"

Deci, daca aveti vreo intrebare de pus... go ahead!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neatza

desi nu e buna deloc!... :(

Aseara daria a plans isteric aproape 2 ore pana cand am reusit sa o adorm, timp in care o umflam din 15 in 15 minute cu chamomilla, nurofen, patilute de dinti, calgel... Cand in sfarsit am crezut ca ceva din toate astea si-a facut efectul si a adormit, s-a trezit urland si a tinut-o tot intr-un plans si intr-o frichineala TOATA NOAPTEA!!!! O chinuie rau de tot dintii!!!! N-am mai experimentat asa ceva de la colici.... Acum de dimineata pare mai putin nervoasa, doar miorlaita.... offff....cat mai dureaza????!?!?!?

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput