Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Felicitari Diana!!

Riloasa de ce nu vorbesti cu antrenorul sa il bagi si pe cel mic acum pe acelasi abonament cu Mihai? Noi asa facem acum cu copii, pentru ca pe Bianca o tine max 15 minute si nu ar avea rost sa platesc abonament intreg si pentru ea.

Va rog sa imi dati voie sa scriu cateva vorbe de duh de-ale lui Tudor ca altfel le uit:

Bianca face pipi pe ea, ea n-are putza.
Mami lasa-ne, stau cu vorba de ea.
Tati, ma sete.
Vreau coconac cu cocolata (de fapt corn cu ciocolata)

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara fetelor!
Felicitari Diana, toata admiratia mea!!

Pisik....explicatia nush care o fi....dar e disperata asta mica dupa tac-su...eu nici nu contez freudiana sau nu?

Madalutzooo te baaat daca te mai aud cu dinastea...auzi ca nu citeste nimeni...

Seamana tare de tot bebeloi si bededoi ai Adei, sa traiasca baietoii!!

Lauramar, bafta la facut inca un bebe, daca ai mai uitat intre timp intreaba-ne pe noi..poate ne mai amintim ceva...

Ela mi-a placut foarte mult cum faci tu haz de necaz, pupam Thea cu tot cu bucatica de muci.

Ioana, Pateiu te taxeaza nonstop vad!

Ma bucur ca Winnie e bine si astept vesti bune si de la Laura!

Chestia cu imunizarea, parerea mea: n-am dat nimic pentru imunizare nici cand a intrat la cresa in februarie, pana acum de doua ori a lipsit pe motiv de boala si am mai dus-o cu muci sau cu tuse, dar cu febra niciodata. In schimb eu cred ca ea mi s-a imunizat inainte, cand venea Raul cu tot felul de carcalaci de la scoala. Acum tremur putin, e ragusita, saptamana trecuta avea si niste muci si la cresa e jumate de grupa bolnava, asa ca ma astept la ceva evenimente. Dar cand trebuie sa ii dau ceva prefer homeopatele clar.

Si acum sa ma laud.
1 cu desenele si poeziile si cantecele Giuliei. AAA si limbi straine.
2 MA DUC LA CONCEEERT LA VAMAAAAAAAAAAAA!! In seara asta las familia in parasire....mama denaturata cum sunt si fuuuug cu niste fete la concert intr-un club. La noapte daca nu-s f lovita in aripa va spun cum a fost! Sper ca locul din brate de la Chirila nu e ocupat.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Suuuper Giulia

Si Alex il iubeste tot pe tati, desi in general pe mine ma cheama pentru diverse probleme. Asta e, or fi ei 2 mai compatibili...

Inot - eu am hotarat ca mai astept. A facut si Alex vreo 5 luni, atata mi-am permis, acum astept sa treaca de 4 ani si o sa il ia orice club de inot pentru copii, la pret mult mai bun. Asta e, oricum in urmatorul an nu prea are unde sa prinda el apa adanca

La gradi si eu il mai duc pe Alex cu muci, dar niciodata daca face febra. Azi inainte sa vina sa ma sustina la maraton si sa inghete 2 ore acolo dupa bleaga de ma'sa (promit ca la urmatorul sa alerg mai repede ) nu mai avea muci dupa ce l-am aspirat toata saptamana. Acum iar are cativa transparenti, daca se ingroasa gluma ne apucam iar de aspirat...

P.S. Ca tot veni vorba, am primit si rezultatele - am locul 158 per total, locul 17 la feminin si locul 7 la categoria femei < 35 ani. Sunt foarte multumita

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hip-hip-hurray pentru Diana!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

diana

matei nu are muci dar ... tuseste. si a facut si putina febra ieri. sa vedem cum va fi la noapte, dar oricum cred ca maine ia drumul gradinitei.

super giuli!

nu trebuie sa va mai spun ca si matei e lesinat dupa tati. dc dispare 2 zile din peisaj ne stie tot blocul. si el cand pleaca, e la sute de km nu ar avea cum sa vina "lepede, lepede".

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Niatza si cafea taaare si mareee pt voi si pt mine, asa ca luni dimineata!

Azinoapte n-am dat raportul ca la ora la care am ajuns de la concert (2,30) daca ma mai auzea capca ca mai si butonez cred ca ma dadea afara din casa!

Sunt ... Chirila a facut un show total...., i-am sorbit fiecare gest.

O saptamana buna va doresc!
Sanatate la puisori!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ada, nu stiu cand e ziua lu bebedoi, dar stiu ca se apropie, asa ca va zic preventiv:
La Muuuulti Aaaaani!!!!

Julica mica si draguta, capcaunocentrica si bilingva.....

rares e mamocentric, io sunt draguta lui, si frumusica lui si iubita lui si tb sa ne iubim cat de des se poate, adica sa ne strangem in brate si sa ne pupam....

rares e cu muci si tuseste....dar pot sa zic ca e aproape varza...ieri o fost ragusit de credeam ca isi pierde vocea de tot si tuseste urat.
Si rares a mers la gradi cu tuse dar nu pot sa zic ca a si rezistat....mereu a fost mai rau la sf de saptamana. Azi iar avem intalnire cu dr....am fost de 3 ori in 3 saptamani la ea....cred ca ii zic sa ne faca abonament.....si ca sa continui cum zicea parca ala de la Vama: am sa-mi trag un glont in caaap, si-am sa-mi fac o gaaaauuraaaa....nu luati adliteram, nu ma impusc da asa imi vine

Stefimic, ce mai faci, unde mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Diana bravoooooo! Esti f. tare

Se pare ca asta-i ultima varianta de viroza... si Elena e ragusita... muci are putini, tuseste f. rar ... dar n-am dus-o la gradi... merg pe seara pe al pediatru... poate i se facuse dor de noi ... mai ales ca la sf saptamanii e ziua ei... sper sa fie ok pana atunci... ca sa putem invita si copii, nu doar oameni mari

La noi iubirea e distribuita cam asa... Elena e fata lu' tata, Mihai baiatul meu, Andrei e cel mai castigat... e al amandurora ... ne iubeste pe care ne prinde, cum ne prinde... mereu se aseaza in poala cuiva, atarnat de gat, te trezesti si cu cate un pupic pur si simplu In schimb Elena si Mihai ne iubesc doar cand au interes

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Scurt si la obiect ca ma duc sa dorm:

Multumesc pentru majorete

Am inghetat (la sfarsit nu am reusit nici sa imi leg sireturile, ar fi fost bine sa imi fi luat niste manusi), m-au prins 2 ploi, sosetele mi s-au udat si uscat de 2 ori, mi-a fost si rau (a se citi am tras pe margine si am redat naturii ce am mancat pe calea pe care a intrat ), m-a "tradat" si plamanul drept pe ultimii km, dar... AM REUSIIIIIIIT!!!!
Am intrat in milionul mondial de oameni care termina un maraton

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Felicitari, Diana, esti f taree!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

si noi suntem pe "modelul" asta de viroza. adica nu are muci dar e ragusit si tuseste. oare cat sa fi tinut minunea?
eu inca nu simt nevoia sa ma impusc. oare pt ca am avut parte de o perioada de liniste? asta in conditiile in care acum sunt ... in concediu medical. cred ca sefa mea scoate fum pe toate gaurile si gauricile ei.

sanatate tuturor!

Mergi la inceput