Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanaradu spune:
neata!
cam plouaaa si e ura ... iar eu m-am uitat pe meteo pe 10 zile si zicea asa: sambata ploua PUTIN, duminica DELOC si de luni ... frig dar soare. drept pt care am spalat vreo ... 4 masini de rufe, in speranta ca oricum de luni va fi soare ... sotul mi-a explicat ca pe viitor sa ma uit pe site-uri *.ro nu *.com .
roxana ce sa zic? imi pare rau de rares si de tine implicit. dc eu nu stiu cum e cu virozele, nu stie nimeni. acu' nu zic ca e chiar 200% de la homeopate, dar avand in vedere ca matei a fost cu mucii taras si tuse inclusiv in vara cand nu mergea la gradi, tind sa cred totusi ca la noi astea au efect.
totusi dc vreti sa stiti, ieri ii curgeau putin mucii si avea si "putina" tuse. sper sa-i dam repede la cap (tusei ... evident) si sa trecem cu bine.
oanastefana felicitari surioarei mai mari. poate incet, incet vei reusi sa vezi si un film.
sa stiti ca noi aseara chiar am vazut un film pe pro ... chiar dc ne-am mai plimbat intre 2 tv, ca din cand in cand (cand era actiunea mai ... ) matei vroia desene cu masini sau cu thomas.
din "perle" (chiar dc nu e prea .. finuta): cand trage un partz isi zice singur "paldon, matei, asa se zice cand dai paltz!"
si ar mai fi, "instinctul" lui in trafic: mami asteapta CICA rabdatoare sa parcheze la real. cand am ginit unul care vroia sa iasa, tzup in spatele lui sa prindem locul. matei: taaaaiii mamiii, ateapta sa iasa ata ca nu moli!
o zi buna!
pt ca acum am vazut la tv o transmisie din pta constitutiei ... diana_jors sa stii ca mi-esti draga dar mi-e mila de pielea ta murata. totusi ... HAI DIANA!!!
ioanaradu spune:
riloasa chiar vroiam sa-ti zic ca eu din pozele voastre am ramas cu niste nelamuriri. gainusele alea erau la voi in casa? sau la ferma?
felicitari ca ai reusit sa-i calesti pe pici. si care pe "urmatorul" vrei sa-l calesti? pe bb3? punem alte majorete?
Oana Stefana spune:
Neata
Fetele mele sunt bine dispuse, e sotul meu acasa, dupa doua saptamani de delegatie
Pe mine ma dispera vremea asta, as sta numai in pat...vise taica, vise
Riloasa unde mergeti voi la inot?
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanici si cu asta ajung cu gandul la Ioana pe care mi-o aduc aminte anul trecut cu mergea din viroza in viroza spre victoria finala si ma vad io cam intr-un rol similar ei. Si tot cujetand la subiectul asta, imi vine sa concluzionez, Ioana, ca nu cred ca ce ii dai acum homeopat ii ajuta imunitatea, ci faptul ca anul trecut a incasat viroze la greu si s-a intarit. Anul trecut ma minunam cum nu reusiti sa iesiti la liman cu virozele, anul asta inteleg mecanismul pe pielea lu rares. |
Ca sa te ajut la concluzionat... eu nu le dau nimic pt. imunitate, nici macar homeopat... si iete ca ultima tura de antibiotic fu' in martie (dar lor sa nu le spui )... inca rezistam doar cu vreo 3 raceli usurele, de atunci... care au trecut, cum am venit... nici macar nurofen sau sirop de tuse nu le-am mai dat...
Io zic ca teoria e valabila pt. ca si ei au intrat in colectivitate odata cu Elena ... oricum Elena este la prporiu... si iete ca se tine bine... zilele astea e mucoasa, mai a fost o tura prin sept., dar inainte de gradi... sa vedem cum evolueaza...
Multumim pt. vestile legate de Laura... asteptam rezultatele si tinem pumnii
Lauramar bravo... vezi za a fost bine pna' la urma.
Hai Dianaaaaaaaaaaaaaaa!
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
riloasa spune:
Gainusa si cocosul sunt ale noastre, membrii familiei. Mihai ii iubeste mult de tot. Ii tinem pe terasa, au mancat toate florile. Seara ii bag in casa sa se distreze cu ei. Si eu ii iubesc.
La bazin il duc la Micii campioni, numai ca au facut abonamentul 800 ron pe luna cate 1 sedinta de 50 minute pe saptamana. M-am enervat si il duc acum la Medlife. Instructorul de aici a ridicat vocea la el si nu mai vrea sa faca nimic. Noi il ducem si acum dar sa vedem daca pana la urma se va acomoda. In concluzie, platim mai mult decat inainte. Mai vine o tipa de 2 ori pe saptamana si la Stefan acasa, ajungem la o suma uriasa. Eu vreau sa ii dau pe amandoi in acelasi loc, dar la Micii Campioni mi se pare enorm sa dau pe luna 1600 ron, unde nici macar 1 ora nu este sedinta. Chiar nu stiu ce o sa fac, ca ma streseaza chestia asta. Nici la Medlife nu imi place, dar nu am incotro. Macar am o sansa sa ii duc pe amandoi cu un abonament de 1000 ron pe luna la amandoi.
tzuna spune:
Imi dpresc din toata inima s ao dau pe Maria la inot dar 800 lei/luna, chiar si 500 lei pt 4 sedinte de 50-60 de minute mi se pare enorm. E o mare porcarie ca inotul sa fie asa un lux. In conditiile astea cati parinti isi permit? Daca e totul ok poate o dau pe Maria la inot in vara in Italia dc stam tot o luna. Preturile sunt cam de 6 ori mai mici. E ok,nu? Si conditiile probabil chiar mai bune decat la noi.
Rugaminte: vindem masinuta electrica a Mariei (a primit-o cadou de Craciun anul trecut dar nu a folosit-o decat de 2 ori) si vreau sa-i iau in schimbul ei o bucatarie de aceea pt copiii cat mai utilata. sau poate aveti alte idei de jucarii mai complexe pt fetite. Am gasit o bucatarie in Auchan la Noriel dar preturile acolo sunt cam mari.
carmenefr spune:
citat din mesajul lui roxanici si ca sa termin intr-un ton optimist (in caz ca citeste cineva posturile mele ) va zic din "perlutele, dragutele:" lu lares.... can' zice multumesc zice de fapt "multumesc, cu placere" nu doar multumesc. |
Si Teodora cand e sa multumeasca, spune: "multzumin, cu paceee"
diana_jors spune:
Scurt si la obiect ca ma duc sa dorm:
Multumesc pentru majorete
Am inghetat (la sfarsit nu am reusit nici sa imi leg sireturile, ar fi fost bine sa imi fi luat niste manusi), m-au prins 2 ploi, sosetele mi s-au udat si uscat de 2 ori, mi-a fost si rau (a se citi am tras pe margine si am redat naturii ce am mancat pe calea pe care a intrat ), m-a "tradat" si plamanul drept pe ultimii km, dar... AM REUSIIIIIIIT!!!!
Am intrat in milionul mondial de oameni care termina un maraton
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
roxanici spune:
citat din mesajul lui diana_jors Scurt si la obiect ca ma duc sa dorm: Multumesc pentru majorete Am inghetat (la sfarsit nu am reusit nici sa imi leg sireturile, ar fi fost bine sa imi fi luat niste manusi), m-au prins 2 ploi, sosetele mi s-au udat si uscat de 2 ori, mi-a fost si rau (a se citi am tras pe margine si am redat naturii ce am mancat pe calea pe care a intrat ), m-a "tradat" si plamanul drept pe ultimii km, dar... AM REUSIIIIIIIT!!!! Am intrat in milionul mondial de oameni care termina un maraton Diana de Alex (23 aprilie 2007) "If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek) |
felicitaaaaaaaari, esti foarte tare!