Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)
Raspunsuri - Pagina 7
gabi78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauramar Iarasi sunt fara calculator acum intru de la cumnatica mea Am fost la control este totul ok operatia este complet vindecataa zis medicul ca nici nu se vede ca a fost ceva acolo si ne-a dat liber la bb 2 dar am zis ca mai asteptam putin mai am si eu de rezolvat niste probleme cu dantura si apoi vedem... POZE |
Felicitari! Spor la bb2
Vazut pozele cu nazdravanii Adei ... Eu nu prea ii deosebesc, zici ca-s gemeni ... parerea mea.
Sa il ajutam pe Andrei!
radcarmen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi78
Felicitari! Spor la bb2 Vazut pozele cu nazdravanii Adei ... Eu nu prea ii deosebesc, zici ca-s gemeni ... parerea mea. Sa il ajutam pe Andrei! Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09) |
Sunt de aceeasi parere. Am crezut ca numai mie mi se pare. Sunt scumpi tare.
diana_jors spune:
Hello,
intru pe fuga pentru ca am alte ganduri si alte treburi, am fost azi de mi-am ridicat kitul pentru maraton, si mi-am cumparat si haina pentru alergat pe ploaie. Asa ca, maine a 9:30 se arunca zarurile
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
ioanaradu spune:
salutare!
diana_jors
lauramar sa punem o majoreta si pt tine? asa de antrenament ...
mady doar pt ca nu s-a raspunde mereu strict la o anumite persoana, asta nu inseamna ca nu ti se citesc posturile. in ultima vreme cam asta a fost subiect de baza: crizele copiilor si rasfatul.
ma bucur ca nu sunt singura care-i vede "gemeni" pe picii adei.
o seara buna!
roxanici spune:
Laura(din) zice caaaa..... a facut testul dar rez pe sapt viitoare; nu poate scrie ca e spionul pe urmele ei. ne multumeste de ganduri bune, Ana tot asa e, o zi buna, 3 cu crize, Tudor haplitor, ea obosita.
Gemeni, ce gemeni ma? io vad unu mare si unu mic, clar. Seamana ca doar au aceeasi muma si acelas tata, nu?!
Lauramar, ce activitate e aia? mazgalitul pe dej'te? cred ca ai pus alta poza decat vroiai sa ne arati. Spor la ademenit barza.
Riloasa....faine poze, faine zburatoare prin casa da' altceva vroiam sa zic... te invidiez ca Mihai o reusit sa mearga la gradi pana acu si sa ramana sanatos, rares e iar virusat:((
si cu asta ajung cu gandul la Ioana pe care mi-o aduc aminte anul trecut cu mergea din viroza in viroza spre victoria finala
si ma vad io cam intr-un rol similar ei. Si tot cujetand la subiectul asta, imi vine sa concluzionez, Ioana, ca nu cred ca ce ii dai acum homeopat ii ajuta imunitatea, ci faptul ca anul trecut a incasat viroze la greu si s-a intarit. Anul trecut ma minunam cum nu reusiti sa iesiti la liman cu virozele, anul asta inteleg mecanismul pe pielea lu rares.
si ca sa termin intr-un ton optimist (in caz ca citeste cineva posturile mele ) va zic din "perlutele, dragutele:" lu lares.... can' zice multumesc zice de fapt "multumesc, cu placere" nu doar multumesc.
Oana Stefana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanici si ca sa termin intr-un ton optimist (in caz ca citeste cineva posturile mele ) va zic din "perlutele, dragutele:" lu lares.... can' zice multumesc zice de fapt "multumesc, cu placere" nu doar multumesc. |
Si Bibi zice la fel :Multumesc mami, cu placele mami
Azi mi-a facut o bucurie, s-a jucat cu sora-sa 1 ora, la un moment dat s-a plictisit si i-a luat jucariile, s-a sfarsit in lacrimi, dar cat a durat a fost frumos
Acum speram sa ma pot uita si eu la un film ceva, degeaba, dupa indelungi negocieri a renuntat la "ababata cu cei 7 pitici"-chiar asa le zice: uite mami 7 pitici- si ne uitam la "api aus" (pt necunoscatori Happy houses) din colectia Magic English.
Diana poate maine n-o sa ploua
tzuna spune:
Am citit cam tot ce ati scris asa ca multa sanatate puiutilor bolnavi (Maria inca sta bine la capitolul asta dupa 1 sapt si de gradinita dar mai e timp), succes la alergat DIANA...
Program pt zilele urate- pai cam la fel ca inainte doar ca plimbarile afara sunt de 1 ora. Daca ploua rau nu o scot deloc. Si oricum suntem destul de ocupate cu gradinita iar in week-end vizitam prietenii cu copii si inca nu am cautat locuri de joaca. Anul trecut o duceam la Lumea Piticilor sau cum s-o chema ca este f aproape de noi.
Rasfat: asa e si Maria. Uneori e cel mai dulce si mai ascultator copil si uneori nu stiu ce sa-i mai fac ca se tranteste si pe jos de nervi. Ce ar tb sa fac (si-mi reuseste in 90 % din cazuri) : sa nu ma enervez, sa-i explic ce a facut fara sa tip si sa o pedepsesc.
Cu bona si la gradinita insa este f ascultatoare. Toti imi scpun ca e f cuminte si ca vb continuu.
O duminica placuta tuturor!
elpower spune:
Bine ca am ajuns si noi acasa inca de marti, insa s-a stricat monitorul. Acum mi-a venit ideea stralucita sa atasez TV-ul la unitate sa mai sporovaiesc un picut cu voi.
In primul rand, sanatate bolnaviorilor, mari si mici!
Noi cred ca am terminat repriza asta de raceala. Mai avem doar "o bucatica de muci" din joi in paste, perla Theei, evident.
Azi, adica ieri, sambata am fost la botezul finutei Theei. Si ne-am comportat destul de bine, zic eu, dar standardele mele, deobicei sunt undeva, foarte jos. Adica la biserica a fost taare curioasa sa prinda momentul balacelii in cazan. Il stia p-asta ca toata saptamana trecuta am petrecut-o uitandu-ne la botezul ei sa o pregatesc cumva, ea nefiind prea dusa la biserica. Apoi, la ora 14 a inceput la restaurant si pe la 21 am plecat noi. Eu zic ca a avut fata destula rabdare, mai ales ca la ora 16, ora ei de somn de dupa masa, ii cam picau ochii-n gura. M-a alergat sus-jos pe o scara prezenta pe acolo. Am avut mare noroc ca era si sora-mea la botez si mi-a mai tinut un pic locul. Numai spre sfarsit n-a mai rezista si s-a facut "si eu bebe mic", incepand sa stearga podelele restaurantului, gandindu-se, probabil, ca tantile de acolo nu mai pot sa o faca si p-asta. Asa ca am fost cuminti tare, facand si curatenie la locul de munca. Am uitat sa zic ca micuta crestina a serbat si un anisor asa ca cei trei copilasi prezenti erau toti mai micuti decat Thea.
Morala povestii asteia: Mami, data viitoar, fa-ti un pustiu de bine si incalta-te in pantofi comozi daca ai de gand sa iei progenitura dupa tine. Si doar am eu impresia ca nu-i asa, dar sotul din dotare e foooaaarte atent cu copila, a tinut-o in brate de cate ori i-a cerut ... la masa . Putin conteaza ca adunat, timpul ala abia daca s-a intins pe o ora.
Eu speram sa fie mai multi copilasi, dar, se pare, ca oamenii vor sa evadeze si sa se simta bine, nu ca zaluda de mine sa vrea sa socializeze copii, sa-i duca si pe ei in lume.
Sa ma scuzati ca nu nominalizez si nu raspund personal nimanui, dar si ochii mei sunt tot pe undeva printre dinti, mai ales ca "monitorul" asta are diagonala de 66 cm.
Sa aveti o noapte linistita!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."
riloasa spune:
Roxana, nu a racit pana acum. Si eu sunt fericita ca pana acum nu i-am dat antibiotic si nu am avut probleme cu el. Cred ca l-am calit. De exemplu eu aseara am fost cu el afara si nu i-am pus caciula. Este cel mai dezbracat copil din grupa, nu se incalta, nu isi pune caciula in cap. Multa lume mi-a spus ca sunt nebuna cum imi tin copii. Si bebe daca ma credeti era in body afara, cand toti ceilalti mai mari erau mai imbracati ca el. Sper sa pot sa il calesc si pe urmatorul. Nu mai zic ca a stat si cu nepoata mea care a avut enterocolita si eram la munte si el nu a luat si mancau si cu aceeasi lingurita.Este cel mai rezistent copil din tot parcul, singurul care nu se imbolnaveste. Ma rog la Dumnezeu sa fie asa tot timpul. Si inotul la calit, acum ca e iarna l-am dat de 2 ori pe saptamana, ca sa faca miscare, ca el nu sta in casa si trebuie sa ii gasesc preocupari.