Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)
Raspunsuri - Pagina 10
elyanne spune:
Ioana ce rost are sa ne enervam ... las' ca trece si asta, vine alta... Ce ma enerveaza mai tare si mai tare... ca a apucat-o fix saptamana asta, nici mai devreme, nici mai tarziu... de doua luni ma intreaba cand e ziua ei, cand merge la gradi cu tort, si sufla in lumanari ... in plus, joi merg cu gradi la circ
Io sper sa se dreaga repejor... ca sa poata merge la ambele...
Vom vedea ce zice pediatrul diseara...
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
absoluta spune:
Azi de dimineata cand a fost dusa la cresa Timeea taica-su a fost intrebat daca vrea sa i se faca vaccinul antigripal. El a semnat ca vazuse el ca semnasera toti parintii. Stiti ceva de acest vaccin?
pisikuta spune:
DIANA:FELICITARI!! mi ai incarcat psihicul!
MADY: iete, vezi, puteai sa crezi ca au toate numa' ingeri la usa si de aia nu ti raspunde decat mama de balaur...pana la urma s au lasat descoperite si au recunoscut!
ROXIS:cugetam la ce ai scris tu de imunizare. ma, sa stii c o fi! ca nana a bagat o raceala din scurt, fara febra, tuse, doar mucoasa timp de 2 saptamani. doamne ajuta, atat sa i fie de acum incolo! (si nora mea tot cu multumesc, cu placere!)
raman inca la capitolul raceala si, special ptr sensibilii care au facut bronsiolite, o intrebare: daca alearga sau se agita mai mult, tusesc? nana tuseste sec, de cateva ori, de cate ori trage o fuga mai stransa sau topaie mai energic.
JO: ma omori cu mateus!!
KIT: alooo, invata copchilu' ca are si o mama pe lume! de dragul tau, ma, iti zic asta . ca a acaparat capca toata fata ta! asa, si maine, daca nu uit, ma bag si eu cu melcul suparat. limbi straine - nu stim inca. servus!
nana credea ca tac su nu locuieste cu noi, ca dimineata, la sculare, el e plecat deja, iar seara, dupa ritualul cu baia, o pupa si iese din camera. raman doar eu ptr minirecitalul de la culcare. si i a zis intr o seara: du te! du te la tine acasa, tati!
gagici, mai din scurt asa, ca nu prea am timp. va doresc la toate o zi calda!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
norah
Everyday is the right day
gabi78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kitty Si acum sa ma laud. 1 cu desenele si poeziile si cantecele Giuliei. AAA si limbi straine. 2 MA DUC LA CONCEEERT LA VAMAAAAAAAAAAAA!! In seara asta las familia in parasire....mama denaturata cum sunt si fuuuug cu niste fete la concert intr-un club. La noapte daca nu-s f lovita in aripa va spun cum a fost! Sper ca locul din brate de la Chirila nu e ocupat. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |
Avem emoticon care isi scoate palaria si face plecaciune? Trebuie inventat! Felicitari Giulia!
Am inteles mesajul: tata-i numa' unul!
Felicitart Kitty! Primeste toata invidia mea sincera pentru evadarea ta!
Sa il ajutam pe Andrei!
diana_jors spune:
Hello,
in primul rand multumesc pentru felicitari
Absoluta, am auzit de o astfel de campanie de vaccinare, si ca ar avea prioritate copiii si batranii. Eu personal nu vreau sa il vaccinez pe Alex anti-gripa. Acum, alegerea va apartine...
Sanatate bolnaviorilor!
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
roxanici spune:
nush de ce dar io nu l-as vaccina antigripal pe rares... desi in general nu sunt contra tuturor vaccinurilor.
Pis, uite nu am observat la rares, io zic ca nu tuseste dupa efort da o sa casc ochii mai bine ca tanti imi zice ca oboseste afara daca se zbenguie mai mult (io nu prea pun baza in obs ei, tb sa le am pe ale mele) Rares transpira f tare la cap cand face efort. I-a dat osteocare dr azi ca am reusit de mi-am adus aminte si am mentionat si asta.
magdutah spune:
deci la noi inca nu s-a terminat lantul de boli. Azi noapte l-am dus iar la urgenta ca s-a trezit plangand si tinandu-se de urehea dreapta.
Ceea ce medicul a si confirmat: otita. Partea buna e ca nu ne-a dat inca antibiotic, doar spray de nas si sa ii dam nurofen 2 zile ... si daca nu o sa ii treaca atunci mai vedem ce o sa urmeze ... Maine insa vrem sa mergem si la medicul lui ca s.a intors din concediu, sa vedem el ce o sa mai gaseasaca
Dar inca sunt optimista ca o sa se faca bine ... in orice caz nu e asa de grav ca in primavara , doar ca se cam tine scai de noi raceala asta iar noi martea viitoare vroiam sa mergem in concediu la soare ... Sa vedem daca o sa vrea acum si Matei
Magda Matei 9.04.2007
magdutah spune:
Bravo Giulia !!!
Am vazut ce frumos deseneazi, spui poezii !!! Inca odata BRAVO !
Magda Matei 9.04.2007
diana_jors spune:
Legat de desenat/colorat, il laud si eu pe Alex cat a stat la bunici n-a pus mana pe creion, cand l-am adus tragea linii haotice pe foaie... dupa 2 saptamani la gradi unde i-au pus creioane in mana, a reusit sa coloreze sambata 2 inimioare fara sa iasa din contur cu mai mult de 10% de desenat, inca nici o sansa, ma roaga pe mine sa ii fac fete care sa exprime diverse sentimente (zambeste, rade, se mira, se incrunta, plange, scoate limba etc) sau "'crie T 'a tati! si M 'a mami!"
Magdutah, sanatate multa lui Matei!
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
kmi78 spune:
helloooo, nu mai reusesc sa scriu deloc...
Felicitari Diana pentru rezultatul si participarea la maraton!
Giulica, bravo tie si la mami de asemenea pt cate stii tu!! esti o dulce!
Grija mare la ragusala copiilor! Sora'mea a patit-o cu fetita, avea o usoara raguseala iar seara dupa ce toata dupa amiaza a tupait prin casa , a cantat, in decurs de o ora si-a pierdut vocea, nu au dat importanta asa mare , a culcat-o dar la scurt timp s-a trezit pt ca nu mai avea aer, nu mai putea respira; sau speriat cu totii si au fugit la spital unde a si internat-o de urgenta facuse laringita care la copii se manifesta mult mai urat decat la adulti; e mai bine acum are tratament cu antibiotic
timeea e bine , a facut intr-o noapte febra 38.7 i-am pus un supozitor de novocalmin iar pana dimineata nu mai avea nimic, sa fi fost de la o masea, nu stiu; poate a si luptat organismul impotriva vreunei raceli, eu ii dau zilnic vit C de la aloe vera
mi-e frica si mie de virozele astea mai ales ca in doua sapt plecam la fini in Germania( noi doua) am un finut de 1 an si jumatate, n-as vrea sa mergem cu raceala de romania;
apropo de calatorie , am sunat si la agentie dar nu am primit un raspuns, a zis sa sun la pol de frontiera, deciam nevoie de acordul tatalui pt iesirea din tara? poate imi raspunde Tzuna