Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

kmi, sigur iti trebuie, ia vezi aici http://www.politiadefrontiera.ro/calatorie_2008/minori.php
e si un formular tip pe care poti sa il imprimi si completa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Diana – felicitari!!! tare de tot colega noastra de stup.
Si daca tot sunt la felicitari... le merita si Giulia si Kitty. Suuuper tare si Giulia si mami ei.

Of si cu virozele astea. Sanatate piticilor virusati: Cati, Matei x 2, Reres, si Elena - surioara de bondarei, care sper sa se faca repede bine, ca doar o asteapta o petrecere. Sper ca nu am uitat vreunul, oricum sanatate tuturor.

Pisik – nu ne-ai zis cum a fost la nunta. Sa le fie de bine parintilor tai si sa fie fericiti multi ani de acum incolo. S-au bucurat de cadou? Si daca tot au bunicii camera, poate aranjam cu ei sa ne-o arate si noua mai des pe Nora.
Despre uleiul de peste, nu stiu ce sa zic, sper sa nu o pateasca Maya, ii dau ulei din ficat de cod. Pediatra nepoatei mici i l-a recomandat in loc de vigantol de la un an, si am zis sa incerc si la Maya, eu mai mult gandindu-ma ca poate-i da si ceva pofta de mancare. Acuma dupa o saptamana, mama zice (si am vazut si eu in wk) ca mananca ceva mai bine (la mancare ma refer, ca la fructe a mancat totdeauna bine), dar o fi doar o intamplare, ca nu cred sa fie asa miraculos. Cat despre copii de la mare, eu credeam ca aveti avantajul de a avea parte de mai mult soare si nu aveti nevoie de supliment de vitamina D (cam asta era logica mea)

riloasa - limba geografica nu se trateaza, pentru ca nu e o boala, cel putin asa mi-a zis mie dr. si asa am mai gasit si pe net. E doar o alta forma de limba normala. Eu am incercat cu de toate, glicerina boraxata, tantum verde, bicarbonat, pana si albastru, iar dr. mi-a zis sa nu o mai chinui degeaba ca nu au nici un efect, cu ea va trai toata viata. Si a mai zis ca e posibil ca portiunile alea depapilate (parca asa le-a numit) sa fie mai sensibile la alimetele mai acide. Maya e mare fan suc de portocale (bea si din 2-3 o data) si nu pare ca o deranjeaza. Concluzia mea este ca ai nostrii copii sunt mai speciali . strengarii tai si pe Mihaita si cu limba geografica si inotator.

Mady – bataita!!! Pai normal ca toata lumea citeste posturile. Doar ca asa cum a zis si Ioana, era subiectul zile, si numai de asta s-a vorbit Razvanel alintat si rasfatat.

Laura – ma bucur ca este ok cu operatia ta. Spor la bb2

Ada – sa fie sanatosi bebeloii. Deci cand dai tortul, ca roxi vad ca a inceput urarile??

Gabi – cu perlele lui Tudor mi-ai amintit de Maya care-mi tot spunea intr-o zi ca a baut coconat si eu nu pricepeam ce este. De fapt a surprins-o pe Geta ca bea coca cola si a vrut si ea, iar geta i-a zis ca e coca cola cu coniac (nu era cu coniac, vroia doar sa o pacaleasca, asta sa nu credeti ca-mi imbata copilul), dar cum n-a scapat de ea i-a pus putin intr-o cescuta si a fost asa fericita ca a baut coconat.
La Maya si masculinul si femininul este ea. Am incercat sa-i explic ca fetita este ea, baietelul este el, urmat de exemple de animalute (preferatele ei) feminine si masculine si parea ca a inteles. Ieri cand sa iesim din casa, mi-a zis sa astept sa o ia si pe ata mica si ma asteptam sa aduca o papusa, dar ea a venit cu un Winnie mic. I-am zis ca Winnie este el, la care ea, nu mami, ini e fetita mea mica, deci este ea. A inteles ea ceva din explicatiile mele, doar ca le aplica dupa logica ei.

Despre atasamentul pentru unul dintre parinti, Maya il iubeste pe tati foarte mult, de cate ori o sun imi zice mami dai bobesc putin cu tati, dar ... cand are nevoie de ceva o striga pe mami, cand mergem la Rucar sa o luam prima la mine in brate vrea si la tati se duce dupa ceva timp stat la mine, iar de dragalit, tot mai mult noi ne dragalim, si-mi zice ubita mea si cumpa mea si pintesa mea . Ii place tare mult sa inversam rolurile, imi zice acum eu sunt mami si tu esti maya, si ma pune sa pap, sa-i legan animalutele si bebeii, iar ea vrea sa-mi faca masaj si sa faca mancare pentru tati (de parca numai el ar manca in casa).

Kmi – eu parca am retinut de la fratele meu ca i-a dat o imputernicire cumnatei mele ca sa vina sa o ia singura pe Maria din tara (au adus-o in tara amandoi dar ei au plecat dupa 3 saptamani si Maria a mai ramas o luna), ei stau in Irlanda, poate pentru tarile UE o fi alta regula.

Am gasit un topic despre modalitati haioase de petrecere a timpului cu copii cu copii pana in 3 ani, care mie, care nu sunt asa inventiva, mi-a placut si mi-a dat ceva idei.
Cum e vremea asa urata si mult timp de stat in casa, pentru cele care nu l-au gasit deja, poate va este util . Si tot acolo este dat un link, care cred ca a mai fost dat pe aici, sau eu l-am mai avut o data, poate gasiti ceva util si pe acolo, ca am vazut ca-s o gramada de carti:

http://www.4shared.com/
e-mail : desprecarti@yahoo.com
password: romania

pup stupul si revin mai tarziu cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Roxi, mersi ca de obicei prompta, nu stiu cum de nu m-am gandit sa dau o cautare pe google...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ne-am returnat de la doctor.... cica elena nu e rau... sirop de tuse, picaturi in nas... i-am zis ca probail ne vedem zilele urmatoare si cu baietii... cica nu crede ca va fi cazul

Absoluta noi nu vaccinam trupa antigripal.

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara fetile..

Multumiiim de laude, o sa mi se urce la cap ca unei mame-ciori ce ma aflu! Diana, vezi? Te antrenezi si te obosesti atata si cand sa primesti laude le imparti cu mine...pt ca am o fetita vorbareata ca mine si pt ca am dezertat la concert.

Pisi-miau ce m-am distrat de balauru mic care crede ca tac-su e din alt film.... Imi fac mea culpa ca nu am urat toate cele bune alor tai! Uniii-s pozele si filmuletele mult promise?

Vaccin....eu nu vreau, sunt antivaccinoasa.

Magdutah sanatate puiului! Lasa ca mai creste si devine mai rezistent!

Kmi ai dreptate cu raguseala si pe noi ne-a avertizat pediatra ca laringitele pot sa dea complicatii destul de urate ca manifestare. Ne-a mai spus ca daca e ragusita si mucoasa sa-i facem baie calda si sa o tinem in aburul acela cat mai mult.

Crina pup Maya care "bobeste" asa frumos cu mama ei!

Jo sanatate lui Patei sa-i treaca repede!

Roxaniciu...poate esti vamaiota si nu declari, ca vad ca le cunosti..n-a cantat Chirila aia cu glontele si gaura aseara, a cantat multe altele si a pus atata suflet in tot, am fost hipnotizata si uite pentru tine special.... A FOST SUPEEEEERB!!
Sanatate la Puf si la toti bolnaviorii!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kitty

Ne-a mai spus ca daca e ragusita si mucoasa sa-i facem baie calda si sa o tinem in aburul acela cat mai mult.

He he, sambata seara am pus apa fierbinte la strans in cada sa fac si eu o baie relaxanta inainte de eveniment. Si il aud pe Alex intreband daca vreau si "verde" in apa (e o sare de baie verde, cica cu plante medicinale, cumparata din Sovata, la galeata de 5 kg). Ii spun ca da, vreau... si cand ma duc in baie, pusese copilul un sfert de galeata! apa devenise deja opaca de la atata concentratie de sare si culoare si copilul era evident in "apa verde" jucandu-se cu pestii lui... m-am bagat si eu frumusel in apa, am stat amandoi cat am stat, apoi l-am chemat pe tati sa scoata copilul afara ca sa apuc sa ma relaxez, ca dupa ce ca incepeam sa ma stresez m-a si enervat cu verdele lui... sa va spun ca azi nu mai are muci? verificat cu aspiratorul, nu mai iese nimic

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Bravo tie, Diana! Sa stii ca m-am gandit la tine cand am vazut reportajul la tv aseara.

Giulia! Jos palaria! Si poezii si limbi straine! Super!

M-am distrat cu tati din alta casa al Norei! Ce logica au piticii astia uneori.

Si la noi raceala asta tot cu raguseala a fost. Adica laringita. Fara febra. Doar muci si raguseala, dar la Thea daca face feba, inseamna ca deja e foarte grav. Sau e bubat .

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

roxi, multumim de urari! Joi e...

Radu azi toata ziua mi-a vorbit in soapta. Nu reusesc sa-mi dau seama daca are ceva, sau pur si simplu exerseaza un nou mod de exprimare... (ma rog, vorbit, bla-bla ce silabe bombane el toata ziulica)
Mi-a fost frica ca e ragusit... sa nu cumva... febra nu are, i-a spart un premolar urias.... ufff... greeeu e sa fii asa de mic (si cel mai mic, ti-o mai iei si de la frac'-tu)

va pup pe toate, si zic si eu la multi ani, Elena! si sa te faci bine pana vineri!!!

adaug: in seara asta cand i-am dat lui Radu laptele, a venit si Teo, s-a intins langa Radu si a zis "vrei si tu laptele lui Radu, din sticluta asta, a lui Radu..." si dupa asta "vrei sa fii bebele Radu"...
Parea asa trist ca mi-au dat mie lacrimile. I-am povestit ca il iubesc pe el, asa cum e el, si ca nu l-as schimba cu alt copil, nici mai mare nici mai mic. "nici cu doi?" nuuuu.... "nici cu cinci?" nuuuu....
"nici pe Radu sa nu-l schimbam"...

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Am refuzat vaccinul antigripal. E singura din grupa care nu-l face. Azi este acasa Timeea, a avut febra toata noaptea. Nu are muci, nu tuseste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

La multi ani paxela sa fii sanatoasa!

matei e mai bine. adica nu mai face febra dar in continuare e ragusit si tuseste. parca nu asa tare ca ieri. o sa incercam si noi cu baia cu sare, mai spre seara. muci nu prea are. f putini. oricum el nu sta la aspirat si cum sunt cu nervii in pioneze nu simt nevoia sa-l alerg prin casa.

sanatate tuturor.

o zi buna!

Mergi la inceput