Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)
Raspunsuri - Pagina 12
Oana Stefana spune:
Buna Dimineata sau asa ceva
Eu ieri am avut o zi de infern, Bibi mi-a pierdut buletinul si am fost la politie sa-mi fac altul, bineinteles ca m-au intors, mai incerc si azi, m-am umplut de spume pt ca evident am stat la coada...
fetele nu au racit inca, dr mi-a dat pt bibi ulei de cod, imunogrip junior si septilin, si cand apare vaccinul antigripal homeopat de la Plantextract sa il iau si pe ala...
Le-am dat mail celor de la FTK, nu mi-au raspuns, cred ca-i sun, sunt asa curioasa sa vad daca o sa-i placa...la inot la scorurile astea n-am cum s-o dau, mai vedem.
M-am delectat cu pozele si filmuletele voastre, avem cei mai frumosi, cuminti si talentati copii ![]()
Tineti-mi pumnii azi, ma duc iar la politie.
V-am pupat
madybulancea spune:
Bunaaa...o cafea calda???
Gaia vreau sa iti zic ca te-am visat azi noapte,aveai 4 copii,ai mai facut 2 fete gemene....
pup!o zi buna!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madybulancea Bunaaa...o cafea calda??? Gaia vreau sa iti zic ca te-am visat azi noapte,aveai 4 copii,ai mai facut 2 fete gemene.... pup!o zi buna! Poze Razvanelu vechi poze razvanelu noi varsta razvanel |

La Multi Ani, Alexo!!!
pe unde umbli?!
ioanaradu spune:
aoleu ... ce-o fi cu visele astea? ca si eu azi noapte aveam grija de gemenii elianei si unul facea pisu muuult ... mi-era frica sa nu se umple olita. si amandoi vorbeaaauuu ... muuult ... muuuult ... mai mult decat matei. si ma gandeam la eliana saraca cum o rezista cu toti 3 pe cap.![]()
tzuna spune:
Foarte expresive desenele Giuliei.
DIANA- felicitari cu intarziere dar le meriti pe deplin. Ai iesit tu pe locul 7 la femei < 35 ani dar dc se gandeau aia bine iti dadeau probabil si locul I pentru mamici cu pui < 3 ani.
ELYANNE- sanatate Elenei ca sa mearga si la circ si la gradi cu tort
PISIKUTA- super faza cu du-te acasa tati.
KMI- da, sigur ca ai nevoie de acordul tatalui ca sa scoti copilul din tara altfel nu te lasa sa treci la vama. Trebuie sa mearga sotul tau la un notariat si sa faca o ... hai ca am uitat cum se cheama hartia respeciva. Ideea e ca se trece acolo ca e de acord sa pleci cu copilul in tara X si ca veti sta la adresa Y si perioada in care poti fi plecata.Cred ca procura se numeste. Chair dc va conduce sotul in persoana la aeroport si poate da declaratia verbala tot tb declaratie scris. Asta mie mi s epare o prostie.Dc e el acolo si spune: ok, le las sa plece, de ce nu-i suficient? Ca hartia iti tb numai cand pleci din tara nu si la revenire.
Nu stiu ce sa spun despre vaccin. In principiu nu-l va face.
La multi ani Paxela!Sa fii sanatoasa si fericita ca si pana acum alturi de familia ta minunata.
riloasa spune:
Oana Stefana, eu l-am avut pe Mihai la FTK anul trecut. Imi placea ca erau copii si se ma juca cu ei. Dar era un mare haos, ca multi plangeau, nu stateau, intrau si ieseau de nu stiu cate ori pe usa. Nu aveau materiale didactice, nimic. Au avut cateva saptamani curs despre astronomie. Arata pe un monitor mare astronautul, stelele si cam atat. Mai le dadea ceva sa deseneze si se termina ora. Acum au un sediu nou si situatia cred ca s-a schimbat. Oricum, daca as avea timp as mai incerca.
gabi78 spune:
La Multi Ani Alexa! Sa fii sanatoasa fercita si voioasa!
| citat din mesajul lui madybulancea Bunaaa...o cafea calda??? Gaia vreau sa iti zic ca te-am visat azi noapte,aveai 4 copii,ai mai facut 2 fete gemene.... pup!o zi buna! Poze Razvanelu vechi poze razvanelu noi varsta razvanel |
Ce ti-a facut saraca de i-ai pus in carca atatia?

| citat din mesajul lui ioanaradu aoleu ... ce-o fi cu visele astea? ca si eu azi noapte aveam grija de gemenii elianei si unul facea pisu muuult ... mi-era frica sa nu se umple olita. si amandoi vorbeaaauuu ... muuult ... muuuult ... mai mult decat matei. si ma gandeam la eliana saraca cum o rezista cu toti 3 pe cap. |
Foarte tare si la tine!

Eu am fost azi la Miniprix cu Tudor sa ii iau geaca si evident ca nu am luat nimic! M-am super enervat ca sunt puse toate lucurrile alandala si iti trebuie o rabdare fantastica sa cauti prin ele, ceea ce eu nu am acum si sa mai fi si cu un Tudor dupa tine si sa cauti prin rafturi ... e
curat. Asa ca am mai facut un pas si am merss la Carrefour-ul din Baneasa de unde i-am luat o geaca chiar frumoasa si o vesta de fas. La noi in Ploiesti nu aduc asa multe articole de imbracaminte ca in bucuresti. Daca luna viitoare primesc banii pe concediul de odihna ( ca am un mare show ca ametitele de la mine de la servici care s-au gandit ele sa nu imi plateasca acel concediu) dau o tura pana la Kiabi ala ... poate vin si acolo ca la pomul laudat
.O zi buna tuturor!
Sa il ajutam pe Andrei!
diana_jors spune:
Alexa
Gabi, Kiabi e ok, noi am luat hainute de acolo si mai merg sa ii caut niste bluze, probabil saptamana viitoare. Singura problema ar fi marimile, cand i-am cautat haine lui Alex (in week-endul in care s-a deschis) gaseam ori mai mici, ori mai mari decat ii trebuiau lui, dar marimea lui cred ca e cea mai vanduta ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
Kitty spune:
Buna seara!
La multi ani, Paxela! 
Jo sus moralu, ce te lasi doborata asa? LAsa ca trece virozeala asta si altele la rand, pana la primavara muuult mai este!![]()
Si eu stau si pazesc la mucii Giuliei, merg spre bine? merg spre rau? azi imi pare ca spre rau...
nu ies numai la stranut, dar au inceput sa capete nuante verzui.
Din ciclul ce vraji am mai facut: am fost azi la taebo, a fost super dar sunt franta, au scos untul din mine.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
gabi78 spune:
| citat din mesajul lui Kitty Din ciclul ce vraji am mai facut: am fost azi la taebo, a fost super dar sunt franta, au scos untul din mine. ![]() Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |
Taebo, Vama ........... unde te crezi? Ia vino-ti in fire si treci la cratita! Capcaunule unde esti?
Sa il ajutam pe Andrei!