Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

kit ... nu sunt ma daramata, doar am nervii in pioneze. ceea ce inseamna ca sunt in starea mea "naturala", adica in priza.

totusi ... am un plan: sa duc copilul joi la gradi si pt ca tot mi-a dat medicul concediu toata saptamana, eu vin acasa si ghiciti?? DORM!! si ma duc la cosmetica si la tuns si ... mai vad eu unde.

matei e chiar mult mai bine. muci, f putini. am calcat pe pioneze si scos si cu pompa ... slabuuuut ... ieseau si la suflat in batista, dar am vrut sa ma asigur ca nu e vreun "cuib" ascuns pe-acolo. tusea s-a ameliorat mult. de azi dam si sumetrolim, asa ne-a zis doctorul. chiar i-a mers mult mai bine decat cu humex. sa vedem maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Victorie!!! A 3 oara a fost cu noroc, in 10 zile lucratoare am sa am buletin

Unde e Kiabi Militari?

Azi fetele au stat cu o matusa, e draguta si le iubeste dar le oboseste ingrozitor, Bibi nu doarme inca la ora asta, e din ce in ce mai nervoasa, si eu la fel...uffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kitty
Din ciclul ce vraji am mai facut: am fost azi la taebo, a fost super dar sunt franta, au scos untul din mine.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

se spune "seul din mine" nu "untul" ca untul iese din lapte.

rares cam la fel ca zilele trecute, muci o idee mai putini, raguseala si tuse avem avem, nu ne plangem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Bunaaa...o cafea calda???

Gaia vreau sa iti zic ca te-am visat azi noapte,aveai 4 copii,ai mai facut 2 fete gemene....

pup!o zi buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

si eu m-am visat cu gemene, sa stii... (intr-un vis erau infiate si am visat si cum le chema, Ana si Anastasia)

nu cred ca se mai poa' da-i un vis frumos (mai ales ca in vis nu schimbam patru pampersi odata, ma plimbam pe o faleza... faceam botez, alte chestii mai idilice...)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! Cafea trezitoare la toata lumea!

Gabi, da stiu, par sa-mi fac de cap , dar crede-ma ca am numarat acum intr-o zi, ca anul acesta, in cele 10 luni care au trecut, de 4 ori am lasat copiii 2-3 ore cu altcineva ca sa mergem impreuna eu si capca undeva (de 2 ori la teatru, de 2 ori la petrecere (una dintre ele inceputa la 9 si la 12 trebuia sa fim acasa ca atat era biletul de voie). In rest putem merge doar unul "in detrimentul" altuia. Si la cumparaturi mergem cu totii de cand avea Giulia 3 saptamani.
Si sport trebuie sa fac, am gasit o locatie extrem de aproape - 3 minute de casa, asa ca lipsesc doar o ora si un sfert. Eu spun ca e foarte important sa facem ceva pentru noi, altfel eu simt ca nu mai am nimic de dat. O carte, o melodie, o poezie, miscare, un teatru....un stup, fiecare ce prefera.....eu spun ca avem nevoie de ceva sa ne incarce.
Uite ca m-am justificat !

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Paxela!

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

aoleu ... ce-o fi cu visele astea? ca si eu azi noapte aveam grija de gemenii elianei si unul facea pisu muuult ... mi-era frica sa nu se umple olita. si amandoi vorbeaaauuu ... muuult ... muuuult ... mai mult decat matei. si ma gandeam la eliana saraca cum o rezista cu toti 3 pe cap.

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Si daca tot ziceti de vise cu gemeni... intr-o noapte, inainte sa merg la docotr, la controlul obisnuit... am visat ca's gravida... aveam doua fete gemene... Ana si Maria... Teoretic nu prea aveam cum sa fiu gravida, dar tot am fost stresata si am intrebat dr. daca sunt, nu sunt

Si despre virusatii mei... s-a dat startul si la baieti... ei sa fie mai fraieri?

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Salutare la toata lumea si bine v-am regasit,dupa un scurt periplu la Cluj iaca-ta ca am sosit si noi acasa si nicaieri nu-i mai bine ca acasa.
Am ceva poze ,nu multe insa si doua filme cu Edy si Maria dansand incerc sa le pun poate maine sa le vedeti si voi.
Am citit pe sarite si pe fuga,nu nominalizez ce si cum ca -s la magazin si nu am cum.

Ioana fata draga ce disperare pe tine si eu nu eram acasa sa-ti intind umarul,hai lasa ca o sa fie bine,trec raceli trec viroze

[purple]
Paxela la multi multi ani cu fericire si sanatate!!![/
purple]

Apropo de raceli si chestii d-astea eu deja m-am antrenat si sunt campioana la alergatul copiilor cu seringa de sirop.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Deci la noi tot nu s-a terminat. Ieri l-am dus la medicul lui ca sa il asculte un pic. Febra nu facuse de la urechea cu probleme... insa medicul lui cand l-a vazut a spus ca trebuie sa ia antibiotic, ca altfel are toate sansele sa surzeaca de urechea cu pricina.

Si uite ca mie imi e greu sa cred ... dar ce poti face ? Daca spunea ca e pneumonie il puneam sa ii faca test la sange, dar la otita ce sa ii spun ?

Ma gandisem aseara sa ma duc cu el si la ORL.ist, dar sotul a spus ca lasa de data asta ii dam ... dar data viitoare o sa mergem ...
Ce ma bucura insa e ca nu mai tuseste ca in primavara, desi in primavara nu lua antibiotic ... dar ii facem inhalari cu saubutamol. Acum ce o fi mai rau din astea doua nu pot spune.

Pupice la toti bolnaviorii ! Sa treaca cat mai repede racelile ...dar iarna inca nu a inceput cu adevarat !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

andra bine ai revenit. lasa ... nu-i bai, ca m-am descurcat si de data asta. dar sa stii ca mi-au iesit niste galusteeee ... super! asteptam pozele sa vedem cum te-ai distrat.

am fost la piata sa-i iau ridiche lui matei, ma duc sa-i fac sirop, poate ne mai slabeste tusea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Bine v-am gasit!
Am aterizat si noi...

Starea Teodorei: buna , n-avem muci (decat atunci cand o apuca bocetul ), nu tuseste...pana cand??
Am ajuns la concluzia ca atunci cand n-are de niciunele nu-i semn bun , e un fel de liniste dinaintea furtunii

Offf, imi pare rau pt bolnaviori, va pupam si sa va treaca repede-repedeee...

Faza ieri de dimi la cresa:
Eu o dezbracam pe Teodora, Andrei ii punea hainutele in dulapior, langa noi, o mamica isi dezbraca fetita...
Ne dezechipam pana la dres, nuuu, nu mi-l da, Teodora vrea sa ramana cu dresul... Eu pun o intrebare, asa , ca pt mine...Pe cine vezi tu ca mai sta cu dresul in grupa, ca asa de cald e...pe cine?
Si vine frumos raspunsul:"pe-a mea !"
Deh, cocoana credea ca pun intrebari ca sa primesc raspunsuri...Mda...Eu la faze d-astea n-am treaba cu alti parinti/copii...fiecare face cum vrea , sa stau cu urechea ciulita, mai-mai, m-o intreba cineva ceva...
Normal ca am plecat ofticata de la cresa, ca dra mea a rams in dres, si nu in pantaloni scurti...desi sunt pe hol vreo 28-30grade si in grupa peste 25 grade...

In alta ordine de idei si offtopic, Enelul (firma care ne da curent pe fir ) s-a gandit sambata seara sa ne creeze fortat un mom. romantic...in 3.Pe la 20 ma pregatesc sa condimentez un peste si legumele de rigoare...noro ca erau toate pregatite...cand beznaaaaa....Eu, la bucatarie, de frigaraie ce era in casa, aveam aprinse 2 focuri la plita...Teodora era cu Andrei in sufragerie...asteptau...Aprind o lumanare, si merg sa le duc un pic de lumina , insa Teodor a interpretat altfel si m-a intrebat instant:
-Mami, vine totu'(tortul) meu???
Pun lumanarea pe masa si Dra mea hotarata:
-pot sa sufu ???
Era ora 20 si-un pic...Se face pestele, aprindem in sufragerie toata rezerva de lumanari ornamentale , cu chiu cu vai se face un pic de lumina, ma bucur tare mult ca pestele asta, un chefal n-are oase multe...Terminam de mancat...eu tot ofticata pe Enel eram...dau sa sun, fixul nu merge , ca deh, tine si el de priza , sun de pe mobil si suuuuun, si asteeeeeept, intr-un final aflu ca e o probl la noi in Titan, dar si in zona Iancului, Bucur...ce sa spun, doar nu m-o apuca bucuria ca si altii sunt in bezna...ah, si ne dau drumul la curent la ora 23.00
Termina robotul mesajul, raspune o duduie (cuvantul asta ma duce cu gandul la gutuie ), o intreb daca tocmai atunci ne dau drumul la curent, ea intr-un ton optimist "da, e posibil si mai devreme de 23, dar si mai tarziu" De asta mi-era teama, ca pe la noi "mai devreme" nu prea exista, in schimb "mai tarziu"...cu duiumul...
Hotaram sa dormim toti 3 in sufragerie, pe motiv ca-i mai cald ca-n dormitor, Andrei doarme la perete pe mai puntin de 15cm , eu mai-mai sa cad din pat, si dra Teodora...se lafaie fara probleme pe mai mult de jumatate de canapea...

Asta a fost sambata...
Urmeaza ziua de luni, vin cu Teodora acasa, mancam, se lasa seara (deja mi-e teama cand se lasa seara ), pe la 19 si ceva, ca tocmai Esca ne povestea ceva la stiri, si...beznaaa (din nou !)
O rog pe Teodora sa ramana in sufragerie(tocmai ne pusesem in priza caloriferul, si incepea sa ne incalzeasca un pic...), sa vin eu cu lumarea . Deja Teodora isi invatase lectia, stia ca nu e ziua ei, ci doar ca suntem un pic in bezna...Ne suna si Andrei, reusesc sa ajung dupa lumina de la tel sa-l depistez prin geanta, vine si el acasa mai devreme, i-am spus sa nu se grabeasca, pt ca oricum nu are cum sa ne vada

Sun din nou la Enel, tot de pe mobil , trec de faza cu robotul, cand sa-mi raspunda operatoarea, imi inchide tel...Si a doua oara la fel...A treia oara ma lasa sa astept...imi pune robotul de vreo 8ori...6 min pierdute aiurea la a 3-a incercare...\nu ma las, mai sun o data...intr-un tarziu imi raspunde si firava dra, si aflu ca la 22.30 vom fi si noi in randul lumii...N-am mai stat sa vedem ce si cum, si-asa n-avea rost, asa ca ne-am bagat la culcare mai devreme.

intamplari din ciclul "Ai uitat cum se traia pe vremea lui Ceausescu"? ia de-aici o portie gratis...

Mergi la inceput