Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Dupa ce ne.am certat toata dimineata mai mult fara motive , a adormit si Matei... flamand ce e drept, ca nu i-a placut orezul facut de mama.

Acum vreau sa ma apuc de facut ordine, maine am ultima ora de conducere inainte de examenul de luni. Sa vedem daca imi reuseste din prima... ma cam indoiesc, dar nu e rau sa tragi sperante.

Carmen frumoasa povestea cu lumanarea. Vroiam sa te intreb cum de ai reusit sa faci pestele fara lumina, dar m-am dumerit intre timp ca acasa aragazul merge cu gaz.

Eu gemeni nu am visat, doar casa veche ... ca spuneau toti ca e proasta si umeda

Hai ca ma duc sa fac un pic de ordine si inainte de a se trezi Matei sa dau si cu apiratorul , ca sa putem iesi imediat afara. Astazi e soare afara si e pacat sa nu profitam de ocazie !

pupice din nou !
Magda

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

andra bine ai revenit. lasa ... nu-i bai, ca m-am descurcat si de data asta. dar sa stii ca mi-au iesit niste galusteeee ... super! asteptam pozele sa vedem cum te-ai distrat.

am fost la piata sa-i iau ridiche lui matei, ma duc sa-i fac sirop, poate ne mai slabeste tusea asta.

Apropo la capitolul ridiche suntem si noi numa' am improvizat nitel si in loc de zahar am pus miere,ca-i mai sanatoasa.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdutah

Deci la noi tot nu s-a terminat. Ieri l-am dus la medicul lui ca sa il asculte un pic. Febra nu facuse de la urechea cu probleme... insa medicul lui cand l-a vazut a spus ca trebuie sa ia antibiotic, ca altfel are toate sansele sa surzeaca de urechea cu pricina.

Si uite ca mie imi e greu sa cred ... dar ce poti face ? Daca spunea ca e pneumonie il puneam sa ii faca test la sange, dar la otita ce sa ii spun ?

Ma gandisem aseara sa ma duc cu el si la ORL.ist, dar sotul a spus ca lasa de data asta ii dam ... dar data viitoare o sa mergem ...
Ce ma bucura insa e ca nu mai tuseste ca in primavara, desi in primavara nu lua antibiotic ... dar ii facem inhalari cu saubutamol. Acum ce o fi mai rau din astea doua nu pot spune.

Pupice la toti bolnaviorii ! Sa treaca cat mai repede racelile ...dar iarna inca nu a inceput cu adevarat !

Magda Matei 9.04.2007

Offf, ce ti-e si cu otita asta...dar chiar la surzenie-eh, nu ma gandeam asa departe.
Bagati antibiotic, ce sa faceti, sa scape Matei fara probl.Iar dupa, puteti sa-i dati ceva buliniute care au rolul de a curata organismul dupa antibiotic. Am eu acasa, dar nu mai stiu cum se numeste.Ma uit si va spun.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

si eu tot miere am pus. tot scurg ridichea aia si adun siropul pe care il pun intr-o sticluta de humex ca sa nu comenteze domnu' patei.
acum astept sa se trezeasca si sa dau o fuga la dr ... toooocmai in berceni. in functie de ce zice si el cred ca maine il duc la gradi.

Mergi la inceput

deci da ... domnu' patei merge maine la gradi. cum se zice: cu Dumnezeu inainte!
despre tuse ne-a zis dr ca poate sa persiste pana la 2 saptamani, asa ca sa ne inarmam cu rabdare. eu tot nu inteleg cum e cu tusea, cand e si cum e. ca prima data ne-a zis: humex expectorant. acum mi-a zis: s-a modificat tusea, e bine (???), treceti pe humex pt tuse seaca sau ambroxol.

otita poate duce la surzenie. eu am pb cu urechea dreapta de la o otita. nu sunt chiar surda, dar nici 100% nu aud cu ea, iar cand e vreme schimbatoare am tot niste "valuri" in ureche. deci nu e de joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Am revenit...bulinutele se numesc Probiotic activ. Scrie asa:
"Probioticele sunt recomandate in tulburari digestive (incluzand atat diaree, cat si constipatie), gastrita, intoleranta la lactoza, gaze, arsuri stomacale, sindromul colonului iritabil si asociat terapiei cu antibiotice.
Inlatura mirosul neplacut al gurii.
Probioticele sunt microorganisme benefice care intra in alcatuirea florei intestinale. Flora ajuta la absorbtia nutrientilor, sinteza vitaminelor si functioneaza ca bariera impotriva infectiilor. Flora intestinala se diminueaza ca rezultat al dietei necorespunzatoare, al folosirii antibioticelor si al altor medicamente, al infectiilor intestinale, al stresului si al imbatranirii.
Aportul suplimentar de probiotice este necesar pentru efectele benefice asupra florei intestinale : regleaza tranzitul intestinal, imbunatateste imunitatea, combate infectiile tractului intestinal, cele cauzate de Heliobacter pylori (ulcer) si cele uro-genitale, imbunatateste imunitatea, reduce reactiile inflamatorii sau alergice, intoleranta la lactoza, imbunatatind starea generala de sanatate si confort.
Tehnologia de microincapsulare folosita (patent exclusiv) asigura supravietuirea probioticelor pana la ajungerea lor in intestin, pentru eficienta maxima. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Otita... poate sa perforeze timpanul si sa in altele mai grave, inclusiv sa surzeasca... Avem mandra unei vecine care facea ottie lunar... a fost la vreo trei orl-isit si concluzia a fost ca din cazua polilor nu se elimina tot puroiul... antibioticul doar ameliora situatia pentru o vreme... si a trebui operata rapit... pt. ca de la otitele repetate putea surzi.

Despre tuse... eu stiu ca e de bine cand e expectoranta... si ca se da sirop pt. tuse seaca ca sa inceapa sa expectoreze... apoi se trece la cel pt. tuse cu expectoratii, ca sa elimine secretiile...
Acu' poate spun prostii... dar asta a fost concluzia mea, dupa diversele tratamente

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

sara buna...pe unde o fi ca la noi nu prea e

raresu se tine de modelul lui si din viroza o da in... prostie de aia de ii tb aerosoli si pazit noaptea ca pe bomba cu ceas. ofof, mai mai, bine ca acu nu e asa urat ca ultima oara. El e vesel si saltaret da ce e in gatul lui.....

io cu siropurile de tuse stiu una si buna...daca se rupe, adica expectoreaza ii tb sirop expectorant ca sa elimine secretiile, daca e seaca ii tb de alalaltul, antitusiv, sa ii calmeze accesele de neoprit de tuse. Oricum noi nu prea am avut de-a face cu siropuri de tuse pana acu si acu prospan e la putere, can ii piere puterea mai folosim si sinupret care fluidifica secretiile.

Magda, e bine ca nu mai tuseste. Totusi ce avea casa veche? umezeala sau si ceva mucegai?
Io chiar speram ca rares sa nu mai faca de-astea da uite ca nu....sper ca pb de genul asta sa se rezolve odata ce cresc.

Mergi la inceput

pai hai sa facem un club:
SPERANTELE TRAIESC, COPIII NOSTRI TOT TUSESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Unde este magazinul Kiabi?
ROXACINI, incearca sa ii dai catina cu miere de albine, propolis cu echinaceea. Sucurile din mere sunt foarte bune pentru imunitate. Mihai zilnic bea facut din vreo 6 mere, sfecla rosie, lamaie, morcov. Din pacate de vreo 2 saptamani nu mai vrea. I-am facut si eu catina cu miere si il pacalesc cu putin suc de portocala. Am fost suparata ca vreo saptamana a mancat putin ziua, ceea ce nu s-a intamplat niciodata. Tot imi zice ca il doare burta dupa lapte. I-am facut coproparazitologic si nu are nimic. Ma inebuneste cu atata lapte, bea peste 1 litru pe zi. Noroc ca a aparut cel bio de la Dorna, ma gandesc ca e mai sanatos. Eu sunt fan bio, incerc sa ii dau cat mai natural sa pape. L-am stresat si pe sot, cand se duce la piata, sa nu vina cu legume de import ca iese mare scandal.

Mergi la inceput