Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Carmen MARAMUSA!!!! La multi ani!!!! sa traiesti si sa fii sanatoasa!!! (si iertareee ca am uitat!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuulti ani, Carmen!!!

La muuuuuulti ani, Doina!!!

Tort... in ultima vreme le-am facut eu... nu stiu ce m-a apucat
Acu' cate ustensile am luat... si mai trebe... sa fac torturi 10 ani de aici incolo ca sa se amortizeze investitia... Si mai trebe sa fac antrenamente... ca sa iasa decorul cum trebe...
I-am facut duminica, la runda do ide musafiri, tort cu folricica, din piersici... asa ca am potolit-o

Parul meu teoretic e saten inchis... poate la lumina puternica mai bate si in castaniu, habar n-am

Magdutah bravooooo... sa-l sapanesti sanatoasa, fara incidente..
Si concediu placut, vreme frumoasa, mult soare... si drum bun.

Mi-au dat de la gradi si o veste "buna" ... un copil de la alta grupa are meningita ... astept sa se faca ora 2 sa sun pediatrul... sa imi spuna ce si cum... cat de contagioasa este, cat de usor se ia, ce sa urmaresc... asta imi lipsea... la puterea a treia

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Mi-au dat de la gradi si o veste "buna" ... un copil de la alta grupa are meningita ... astept sa se faca ora 2 sa sun pediatrul... sa imi spuna ce si cum... cat de contagioasa este, cat de usor se ia, ce sa urmaresc... asta imi lipsea... la puterea a treia

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Offf...
Hai ca nu s-o lua pana in grupa voastra !

Mergi la inceput

La multi ani Carmen !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Carmen cu sanatate si fericire si muuuulte impliniri!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
[b]Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare, legat de meningita asta...Ca m-am luat de ganduri...

Daca noi am facut vaccinul Pentaxim (l-am facut ca era si contra meningitei), avem vreo "sansa" sa facem minunatia asta? Chiar si o forma usoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani!!! tuturor sarbatoritilor de luna asta, ca vad ca au fost multi si am ratat mare parte din ei.

Eliano, ai gasit coloranti? unde si cu cat? si baloanele din ce le-ai facut?

Magdutah, felicitari si vacanta placuta.

Meningita poate fi de atat de multe feluri(cauzata de virusuri, bacterii sau ciuperci) incat nu cred ca e cinvea protejat 100% de ea. Vaccinurile acopera cateva din surse, pentaximu si prevenarul au ceva impotriva meningitei dar in mod sigur nu acopera tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxana am luat coloranti de la o cofetarie din cartier... sunt wilton, am dat 12 ron pe sticluta... la magazinul de la cocor erau 10... dar n-avea rost sa merg pana in centru pt. atat, daca am gasit la doi pasi
Baloanele sunt din ciocolata alba topita si apoi colorata.

Carmen cum a zis si Roxana, sunt mai multe natii de meningita... virala sau bacteriana... si alea la randul lor de la diversi carcalaci... unele sunt acoperite chiar de vaccinul ror sau de varilix... altele de pentaximu si prevenarul...
Maine e inchisa gradinita, pt. ca vine sanepidul sa dezinfecteze...
Din cate am citit, cea virala (cum are copilul cu pricina) nu se ia atat de usor.... adica prin obiecte, pupaturi, contact direct ... nu din aer ca la raceli, viroze...
Problema e ca pretena ei cu care se vazu de curand, si la ziua ei, si intr-o seara... e in grupa cu cel bolnav d emeningita...
Ieri imi zicea ca o doare capul... una peste alta m-a apucat paranoia...
Astept sa vb. cu dr. Febra nu a facut, gatul poa' sa-l duca la piept... alte semne habar n-am... O sa intreb daca trebuie sa-i fac analize, sa nu ma mai stresez... daca exista ceva ce iti arata daca are sau nu are Sau cam cat sa urmaresc copilul pt. diverse semne

Mergi la inceput

Elianaaa ce tort grozav
Si ce praji ai in album...da si tu ratzetiliii...sa facem si noi asa bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

La multi ani maramuresanco!

ma scuz si eu de intarziere, dar nu am mai calcat pe aici de ceva vreme!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput