Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)
Raspunsuri - Pagina 21
carmenefr spune:
Faza din seara asta:
Teodora rastoarna toate hainele care trebuiau calcate, isi face un "castel", e ff incantata, vine tati,ii spune sa n-o bata ( ca facuse prostia cu hainele imprastiate
), apoi mai calareste un pic maldarul, pardon castelul de rufe, ii cauta lui tati niste "chinoti"(chiloti), ii gaseste si afirma:
-tati, uite aici sta cucu',ca sa nu faci pipi pe tine...

laura_oana spune:
buna seara
urez cu intarziere LA MULTI ANI! Tuturor celor ce au sarbatorit luna asta si nu vreau sa enumar sa nu uit pe careva..
![]()
Carmen super faine fazele cu Teo.

avem si noi faze la care ramanem masca sau raspunsuri " in 2 peri" date de catre Edy genfaza urmatoare:
asera ajung si eu aproape de ora 21 acasa ..exact la fix sa culc copilu` si ma rugam de el sa ma lase macar sa il dezbrac de haine si sa il imbrac de pijamale si apoi il culca tot tati...apuc de ii dau jos bluza si se pune pe un plans/smiorcait/urlat ca de ce eu si nu tati ca el il vrea pe tati.eu ciudoasa ca nu il vazusem toata ziua si cu ta-su a stat ziulica intreaga..ta-su pe partea cealalta ca vroia sa vada ceva meci la Tv fericit ca am ajuns eu acasa sa il mai scap de Edy il repede putin nervos pe Edy :
- da ce are daca te schimba mami? nu te-ai saturat de mine toata ziua? dute in camera , mami te imbraca in pijama si eu vin si te culc! de ce trebuie neaparat EU???
EDY:" - ASA TREBUIE ..CA DOAR TU ESTI SEFU` MEU!"
am ras si eu si sotu caruia ii trecusera ca prin farmec "nervii" si i-am zis ca uite asa i se intorc toate inapoi impotriva lui!
ca el se prea crede SEF in casa ...daca e sef sa fie pana la capat, nu doar atunci cand ii vonvine lui!
si sunt zilnic faze ...pe care din pacate le uit
asta era recenta si mi-a ramas in minte ca m-a amuzat si azi.
acum ii distruge nervii sotului cu "DE CE?" la nesfarsit!![]()
va pup va urez noapte buna si sanatate multa.

radcarmen spune:
Va multumesc tuturor pentru urari!
Nu trebuie sa va cereti scuze ca nu-i nimic important, doar am mai imbatranit cu un an. Nu am sarbatorit decat f restrans.
Eliana, felicitari ptr tort! Tinem pumnii sa nu se ia boala la echipa!
Va pupez.